Cru*
Veoma poznat
- Poruka
- 10.148
Ти ових пар капи зовеш кишом? И шта ако је мрак.
Pa ovde nije bas par kapi, a mracan mi kraj, pa bas i nisam raspolozena da setam sama
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ти ових пар капи зовеш кишом? И шта ако је мрак.
Pa ovde nije bas par kapi, a mracan mi kraj, pa bas i nisam raspolozena da setam sama

Ok, stvarno ću otići da povraćam od ove glavoboljčine, kud se i ovde ne sruči nego mi samo sedi na glavi![]()
Па узми нешто, забога.
)))))Па узми нешто, забога.
Nemam ništa, jedino neki pseći da probam, možda mi i ne bi škodilo, al ne znam da doziram za sebe.
Na poslu sam, ne mogu da izađem, bila sam sva normalna kad sam krenula od kuće, odjednom je počelo pre par sati, skapaću.
Ne vredi ni voda ni slatko ni zeleni čaj, samo to imam ovde)))))

Nemam ništa, jedino neki pseći da probam, možda mi i ne bi škodilo, al ne znam da doziram za sebe.
Na poslu sam, ne mogu da izađem, bila sam sva normalna kad sam krenula od kuće, odjednom je počelo pre par sati, skapaću.
Ne vredi ni voda ni slatko ni zeleni čaj, samo to imam ovde)))))

)))
))
Ne, za to joj treba 2 sata.
- - - - - - - - - -
Kuva stalno neko meso smrdljivo, ne znam sta je. Koza mozda
Vrlo moguce

А није до мене...Čekaj, da pojasnimo situaciju malo (recimo meni): organizovala si štrajk, dobro, to tvoja prsa istura na čelo kolone a kolonaši se kriju iza tvoje zanosne guze (a šta bi drugo mogao naš diskreditovani prosvetar s omalovaženim novčanikom da uradi no da njime maše u prazno)... Eto, još uvek ne uspevam da se zadržim na temi o kojoj je reč, i postavim konkretno pitanje nego bih da diskutujem sa tobom o desetak istovremeno. Dakle, kome si kriva: učesnicima, to jest štrajkačima što štrajk nije postigao zamišljen cilj, ili prosvetnoj administraciji u kojoj sedi onaj s velikom čokoladom, pa ne zna kuda će, a hteo bi i tvoje u krevetu i svoje dupe u fotelji?Неее! Нисам напустила просвету, а политиком не намеравам да се бавим, и још увек поносна што никад нисам била члан ни једне странке!
Само нисам организовала штрајк, па сам крива свимаА није до мене...

pa mene slabo kad sta boli, osim sto se mnogo sekiram za republiku srpsku i njen napaceni narod!
inace, zenama pomaze seks, jednom sam morao 5 puta zaredom zato sto je nju bolio zub)))
a mozda me i lagala, ko ce znati, ovim danasnjim zenama se ne moze nista vjerovati))