Rupa III

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
[/B][/COLOR]

...da, ovako mene caste cesto....doduse meni padne i pritisak i secer zajedno...sta je gore ko bi znao...
...trebalo bi d aistrajes bar toliko da uradis sve preglede, bas kako Elektrika rece jedan sistematski,
pa ako bude ok, bude....ali moguce da ima negde nesto sto ti sve to izaziva...

...mislim da stitna nema veze sa pritiskom, onda bi svaka druga osoba imala problem sa stitnom...

Ne znam, doktorka kaze, da stitna moze da bude jedan od uzroka, a ne mora da bude.
A meni je TSH bio povecan jos prosle godine, ali nista dramaticno.
Od tad nisam kontrolisala.
Dala sam krv na analizu jutros, pa videcemo, da se iskljuci jedno po jedno.
Ako nije nista drugo, onda je pocetak klimaksa :lol:

Ma znam, pritisak skace, secer pada, i to naglo i bez ikakvog upozorenja, zato se ovo i desilo.
Receno mi je da prvo uradim hormone stitne zlezde, pa da vidimo dalje.
Onda krvna slika, internista, itd.
Samo se plasim da me ne oduvaju, ne bi bilo prvi put.
Prodje samo od sebe, i kad odem tamo sve u redu.

I onda ispadam veciti hipohondar

Ako tako bude i sada,onda je možda napad panike.

Simptomi su takvi,i obično ne nađu nikakav organski uzrok.A i napad panike najčešće dolazi iznenada,bez razloga.

Ma meni samo naglo padne secer, cini mi se.
Jer nesto slatko uvek resi problem.
Doktorka mi je rekla da to jedino precizno moze da vidi, ako dodjem tad kad mi pozli da mi vade krv :confused:

I posle kazu nemoj da jedes ako nisi gladna. E ja ne osetim glad i onda ne jedem, i samo padnem.

Doktorka mi je rekla da to jedino precizno moze da vidi, ako dodjem tad kad mi pozli da mi vade krv :confused:

I posle kazu nemoj da jedes ako nisi gladna. E ja ne osetim glad i onda ne jedem, i samo padnem.

Ja moram često da jedem,inače mi pozli.Samo tada mi se ne javi taj osećaj trnjenja ruku.To je češći simptom napada panike.A i krvni pritisak tada značajno poraste.Zbog svega toga sam pomislila na panični napad,što ne znači da sam u pravu.:)

.

isto :/
srećom retko se dešava
et tema...sve više razmišljam da radim nešto dodatno jer se ovako više ne može...a neam pojma šta to da bude :/

Uzas bre,kakvo čeličenje...pitam se kako bi to rešili tamo neki...al najlakše tudjim q.... po kupinama tući:evil:

То ти је сад нормално стање.

Раније сам се радовала плати, сад кад ми кажу "иде плата" само се сетим да сам је већ потрошила, шта иде који андрак :zcepanje:

Није за утеху, али видиш да смо исте и ја и Летрика (што волим да је зовем Летрика, тако је моја баба говорила :heart:).

Ћерка само у књижари (црни пастел папир, бели туш, држаља и два пера) јуче потрошила хиљадарку, изгледа да ће те њене студије да ме коштају охохо.

Ja moram često da jedem,inače mi pozli.Samo tada mi se ne javi taj osećaj trnjenja ruku.To je češći simptom napada panike.A i krvni pritisak tada značajno poraste.Zbog svega toga sam pomislila na panični napad,što ne znači da sam u pravu.:)

.

Pitacu doktorku i za to. hvala ti u svakom slucaju :D

Pridruzujem se :lol: Vazno da smo nasmejane...

Za rupu je roditeljski koji mi je poremetio planove.

Зар није најважније бити насмејан?

Напољу сунце, здрава и жива породица, жива и здрава ја, имам посао, куцкам се са вама, шта ће ти више за осмех?

Зар није најважније бити насмејан?

Напољу сунце, здрава и жива породица, жива и здрава ја, имам посао, куцкам се са вама, шта ће ти више за осмех?

Да. Ако изузмемо повремене нападе егзистенцијалног страха.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back