Rupa III

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
I odakle meni uopste visok prtisak? :confused:
I to srcani.

A plus ga merim i ignorisem danima. Kao proci ce.
Treba da mi pozli i da me odvvuku s posla kod lekara da mi radi EKG i da mi da lek, od koga sam progledala i prodisala,
da bih ja shvatila da je meni konstantno lose vec duze vreme. :dash:

I kod tebe?
Ovde na poslu samo mile po okvirima prozora.
Rojevi se skupljaju.
Nikad u zivotu nisam videla toliko bubamara :eek:

...daaaa...znaci uzas...
...ja pokusavam da isprskam sa onim raid sprejem, ali ne mogu stalno, em skupo, em cu se otvorati...
...ne mogu da zivim zatvorena, zbog bubamara..

...pa ne znam bas da li bi bile odusevljene da vam ulecu u stan i to po 10 odjednom...
...nekad sam se i ja radovala i bilo mi drago da vidim bubamaru, al ovo nije normalno...
...bas ne moraju da zimuju u mojoj kuci...:(

...e pa ne znam, ovo je strasno...sam osecaj da mogu da ih nadjem bilo gde, i u hrani, malo mi je bljak...
...ne diram ih ni ja jos uvek, ali ne mogu ni da dozvolim da mi mile po zidovima...

To nisu domaće bubamare :heart:,nego one uvezene iz Kine.Ugrožavaju naše,jedu im larve,navalentne su,i gorke.U proizvodnji vina imaju problema zbog njih.

A još su i ružne! :evil: I grizu.:sad2:

220px-Harmonia_axyridis01.jpg

Poslednja izmena:
a tebi su se rastrcale po stanu bas? uzmi i stavi mrezicu za komarce umjesto da se trujes raidom, koji je i skuplji od te mrezice

..usle u kucu...koliko pojma nemam...mrzelo me da sklanjam cvece sa prozora i da otvaram tu (imam mrezicu)..nego otvorila terasu i otisla napolje..:(

To nisu domaće bubamare :heart:,nego one uvezene iz Kine.Ugrožavaju naše,jedu im larve,navalentne su,i gorke.U proizvodnji vina imaju problema zbog njih.

A još su i ružne! :evil: I grizu.:sad2:

220px-Harmonia_axyridis01.jpg

..pa da to su te, neka cudovista....

Raspala sam se kao neljud, sad sam priv put jela od jutros i to neko mrtvo sranje iz pekare, leđa me otkidaju kao i noge, crkla sam kao davno mrtav smuđ, a ni ne osećam se mnogo bolje.

Zamalo da zavrsim na drvetu danas... Izjahala kobilu u Kosutnjak i onako opusteno se seckamo kada izleti neka dzukela iz zbunja sa sve nekom granom u ustima, ova moaj srcka samo sto je nije strefila skocila nebu pod oblake, jos probala da sutne psa :roll:

Ajde sto mi je bilo lose jutros.
Ali uspelo je da mi pozli u busu kad sam se vracala kuci.
Nisam mogla da stojim na nogama, drzim se i klizim niz sipku.
Kad sam konacno stigla izletela sam napolje, vise ispala nego izletela i uhvatila se za stub na stanici.
Sva sreca, pritrca mi jedna devojka, pridrzala me i odvela da sednem, kupila mi cokoladicu i vodu.
Sva sam bila mokra a ruke , tj sake nisam osecala uopste. Utrnule skroz.
Kad sam pojela i malo se povratila uzela mi je stvari i odvela me do kuce
Radi kao medicinska sestra na WMA.
Bas je srce i mnogo mi je pomogla. :heart:

Kad sam konacno stigla izletela sam napolje, vise ispala nego izletela i uhvatila se za stub na stanici.
Sva sreca, pritrca mi jedna devojka, pridrzala me i odvela da sednem, kupila mi cokoladicu i vodu.

Зрела си за систематски преглед. :confused:

Кажеш да имаш срчане проблеме, не замарај се превише.

Зрела си за систематски преглед. :confused:

Кажеш да имаш срчане проблеме, не замарај се превише.

Ma znam, pritisak skace, secer pada, i to naglo i bez ikakvog upozorenja, zato se ovo i desilo.
Receno mi je da prvo uradim hormone stitne zlezde, pa da vidimo dalje.
Onda krvna slika, internista, itd.
Samo se plasim da me ne oduvaju, ne bi bilo prvi put.
Prodje samo od sebe, i kad odem tamo sve u redu.

I onda ispadam veciti hipohondar

...e pa sutra po uput pa na kontrolni pregled, negde nesto ne valja...
...i eto ti motiva da malo poradis na ishrani...

...meni se desi da mi utrnu ruke do ramena, vilica, nos, usta, da me uz sve to glava boli kao
da ce da se raspadne...nekad pomogne slatko i voda, nekad so i voda,nekad nista dok samo
ne prodje....ali meni je vec hronicno tako evo zadnjih 15g...malo, malo pa me strefi...ali tebi
savetujem da preduzmes sve sto mozes :heart:

Ma znam, pritisak skace, secer pada, i to naglo i bez ikakvog upozorenja, zato se ovo i desilo.
Receno mi je da prvo uradim hormone stitne zlezde, pa da vidimo dalje.
Onda krvna slika, internista, itd.
Samo se plasim da me ne oduvaju, ne bi bilo prvi put.
Prodje samo od sebe, i kad odem tamo sve u redu.

I onda ispadam veciti hipohondar

...da, ovako mene caste cesto....doduse meni padne i pritisak i secer zajedno...sta je gore ko bi znao...
...trebalo bi d aistrajes bar toliko da uradis sve preglede, bas kako Elektrika rece jedan sistematski,
pa ako bude ok, bude....ali moguce da ima negde nesto sto ti sve to izaziva...

...mislim da stitna nema veze sa pritiskom, onda bi svaka druga osoba imala problem sa stitnom...

[/B][/COLOR]

...da, ovako mene caste cesto....doduse meni padne i pritisak i secer zajedno...sta je gore ko bi znao...
...trebalo bi d aistrajes bar toliko da uradis sve preglede, bas kako Elektrika rece jedan sistematski,
pa ako bude ok, bude....ali moguce da ima negde nesto sto ti sve to izaziva...

...mislim da stitna nema veze sa pritiskom, onda bi svaka druga osoba imala problem sa stitnom...

Биће да су хормони али не од штитњаче.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back