Rupa III

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Afro, za žena je sama autor tih fotografija.
Postavila sam ja link iznad.

Ne znam koja joj je bila poenta, ali verovatno jeste imala nešto što je želela da istakne.

...eee..to nisam videla, izvinjavam se onda...ali mi je i dalje jako morbidno...sta je zelele ne znam
morala bi negde da objasni, za nas malo ogranicene da shvatimo...

Jeste nelepo i neugodno, al verujem da je na to i ciljala.

Sad umesto nje i tog praznog pogleda, zamislite neku ribetinu sa one teme u nekoj izazovnoj pozi - sve bi imalo daleko više smisla i bilo bezazlenije?!
Ili ne bi?!

...sto se mene tice ne bi...

...ako se poenta fotke da se skrene paznja na bolest oko nas, i sve sto nas snalazi ima smisla, ali je ruzno uzasno,
valjda svako normalan tu ruznocu vidi i bez vakvih fotki, ili ne vidi, i treba mu dodatna motivacija..kao i nekima ovde,
kojima je sve sala i sega...

Ja sam cak razmisljala da obrisem te postove...

Fotografije jesu morbidne, ali nesto se razmisljam, ne vredjaju nikoga, moze da se podvede pod "skretanje paznje javnosti" na nesto... E sad, na sta, to je vec umetnicka sloboda...

tako su i pikasovu umetnicku slobodu osujecivali za vreme njegovog zivota:aha:
pa gde je duh..gde slobodan um..
otislo sve u curac..

sve
a bas se sve i skupilo
nego valjda tako dodje period
i tuzno je to sto sam manje vise navikla pa i kad se izdesavaju lose stvari spreman si
mada koliko god da si spreman treba vremena da prodje
ubi me ova tuga
boze sacuvaj ko da je neko umro pu pu pu

...razumem te, jer se cesto i sama tako osecam....
...a opet prodje, samo sto se i vrati...i onda sve
okreni obrni ide u krug....

kolko je meni vise pun q pusaca i njihovog nasumicnog mlataranja rucicom u kojoj im je cigareta...koliko ce me puta jos neko "slucajno" opeci, ostaviti fleku, spaliti carapu ili pantalone....gonite se bre u tri lepe ***** materine sa vasom cigaretom i zabodite je sebi u otvor po izboru umesto sto palite ljude oko sebe :evil:

kolko je meni vise pun q pusaca i njihovog nasumicnog mlataranja rucicom u kojoj im je cigareta...koliko ce me puta jos neko "slucajno" opeci, ostaviti fleku, spaliti carapu ili pantalone....gonite se bre u tri lepe ***** materine sa vasom cigaretom i zabodite je sebi u otvor po izboru umesto sto palite ljude oko sebe :evil:
Pa što se družiš s njima?Odhebi ih,kao nas,smarače s foruma.

Tolerancija ...

Pa što se družiš s njima?Odhebi ih,kao nas,smarače s foruma.
ne druzim se, na zurci si ljudi su oko tebe i mlataraju rukama, igraju i x puta te dokace cigaretom jer ih bole uvo da li ce nekog da spale ili ne....

Tolerancija ...
kaka tolerancija...nema tolerancije za one koji me opeku jer ih ne zanima da budu pazljivi da sa svojim otrovom. bar ne moraju fizicki da te napadaju ako vec moras da ga udises. za to drugo se vise ni ne zalim, ali vala opekotine bas i ne moram da tolerisem.

tako ja obukao nove hlache, dosao kuci, a ono rupa od cent i po na nogavici.
e o tome pricam. srecom te nisam imala farmerke nego najlon carape, koje su bile pozajmljene pa sad moram da kupujem nove :confused: doslo mi da nabijem cigaretu u nos toj kravi...rucica levo, rucica desno...da nece mozda ona da mi kupuje novu odecu koju mi spali :confused: i naravno nezaobilazna fleka na butini...aj to ce jos i da prodje za razliku od odece na kojoj sad imam uspomenu na anonimnu pusacicu.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back