Rupa III

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
...ja odjavila fixni, par dana sam bila zadovoljna postupkom, onda mi nesto postalo tuzno..nemam pojma
zasto, i onako nesto nije zvonio, a izbijao mi iz dzepa oko 800 dinara mesecno...i dodje mi da odem i
vratim sve u prvobitno stanje, samo se trudim da to iskuliram...valjda me prodje...:-

...ja odjavila fixni, par dana sam bila zadovoljna postupkom, onda mi nesto postalo tuzno..nemam pojma
zasto, i onako nesto nije zvonio, a izbijao mi iz dzepa oko 800 dinara mesecno...i dodje mi da odem i
vratim sve u prvobitno stanje, samo se trudim da to iskuliram...valjda me prodje...:-

Уопште ми није недостајао.

Ја сам то урадила пре 4 године, и не кајем се.

Иначе, мени телефон служи само за договор кад се видимо, не подносим распредања и приче шта сам кувала данас преко телефона.

Уопште се не уклапам у стереотипе о женама: купохоличарке, бескрајна распредања преко телефона, спремање за излазак од сат, или два :(

I ja bih to uradila da nemam adsl.
I ne javljam se kad zvoni.
Nece ti nedostajati.

Уопште ми није недостајао.

Ја сам то урадила пре 4 године, и не кајем се.

Иначе, мени телефон служи само за договор кад се видимо, не подносим распредања и приче шта сам кувала данас преко телефона.

Уопште се не уклапам у стереотипе о женама: купохоличарке, бескрајна распредања преко телефона, спремање за излазак од сат, или два :(

I ja bih to uradila da nemam adsl.
I ne javljam se kad zvoni.
Nece ti nedostajati.

...meni ustvari zao zbog mame, jer je ona mogla da me zivka u svako doba kad god joj padne na pamet i da prica
o cemu god zeli i dokle god zeli...desavalo se i da je otkacim tu i tamo :rumenko: ali u principu je to bila njena i moja
svakodnevna veza...
...sad ona zvrcne pa ja zovem, sa mobilnog, ali te price mnogo krace traju...i moram da je ubrzavam da skrati i
tako, e to mi zao..al bas...moram da smislim neki drugi nacin....mozda neki stari mobilni da joj prosledim...

stalno nešto mulja u pozadinu, a kad pritisnem task manager ništa spektakularno ne pokazuje, ono sve normalno
nema virusi, doduše pitanje dal av uopće registruje čak i da ima
suma sumare dođe mi da ga šutnem

de nam malo opisi dogadjaje pred smrt...

Ono dugme na koje se ukljucuje komp je otkazalo poslusnost . Shuti i ne daje glasa :/
E sad, tako je vec jednom bilo, i ja sam se iznervirala za sve pare misleci da je komp umreo, no onda sam nesto cackala (nemoj da pitas sta jer nemam pojma) i kontakt je ponovo uspostavljen, pa se nadam da cu uspeti da procackam i ovaj put.

Samo da se psihicki pripremim za akciju :malav:

Pa mozda nije, mozda cu uspeti da ga "prisharafim", kao sto se vec jednom desilo.

Nemoj da mi mrachis odmah :smajli koji preti kisobranom:

a i da jeste...metnes novo i sve ok

- - - - - - - - - -

Imaš alternativu da prepovežeš žičice sa dinamom od bicikla, pa da pokreneš forum na pedale, steampunk style.

da nije onog zakona o dobrobiti zivotinja i da joj je jedno dvajes hrcaka
ili bar dva, ali vrijedna...:lol:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back