Rupa III

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
2q9ga68.jpg

Pocela sam da se svadjam, treskam registratore na sto, pricam jako povisenim glasom- derem se i da budem jako bezobrazna. Izgleda da jedino taj jezik ova dvojca razumeju.

zove me klinac iz skole,zaboravio sam da ti kazem da je danas roditeljski,dodji u 6
ne znam sta mi bi,nasminkam se,obucem usku suknju,cizmice,stavim mindjusice,parfem...znaci za ne prepoznati.ja sam uvek u farmerkama i majici
i dodjem 5 min ranije ispred skole,stojim napolju,da ne bih stojala u vrelom hodniku,kad krenu roditelji da izlaze napolje.
sta radis tu?:eek:
a gde cete vi?:eek:
roditeljski se zavrsio!
pa onda muuuu
i tako...

zove me klinac iz skole,zaboravio sam da ti kazem da je danas roditeljski,dodji u 6
ne znam sta mi bi,nasminkam se,obucem usku suknju,cizmice,stavim mindjusice,parfem...znaci za ne prepoznati.ja sam uvek u farmerkama i majici
i dodjem 5 min ranije ispred skole,stojim napolju,da ne bih stojala u vrelom hodniku,kad krenu roditelji da izlaze napolje.
roditeljski se zavrsio!
pa onda muuuu
i tako...

Sta te briga, prosetala si autfit.

roditeljski se zavrsio!
pa onda muuuu
i tako...

И, шта каже мали? :mrgreen:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back