Rupa III

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Odgovor je onakav kakav sam i ocekivao...znaci ne zivi u Srbiji.
Da zivi, ne bi vi vise imale mnogo veze jedna sa drugom.

Odgovor na tvoje pitanje: eto, zato....zato sto su neke stvari zakve kakve su. Ne brini nista, sve je o.k., nisam hteo da ti ubijam iluziju.

procitaj opet odgovor.
missim znam da se sa tobom ne vredi upustati u diskusiju oko nekih stvari jer se uhvatis svojeg i za tebe nema nista osim toga...al brate mili, ljudi ima raznih.

...dobila sam ponudu koja bi mi resila sve probleme u zivotu, a meni sad frka i ne znam sta da radim i da li da se upustim u tako
nesto ili da camim i cekam da ko zna kako prezivim ovih narednih 10g do penzije ili da zagrizem pa sta bude, ova mi beda i nemastina
svejedno ne ginu u ovde...e pa bas sam piiiii...biiip...:mrgreen:
..dobro ne moram odma da odlucim, imam fore da sacekam do posle NG sto mi odgovara, al opet nesto mi onako u stomaku muka
neka...a znam da je to jedino realno i brzo resenje svih vecih problema koji postoje i koji tek slede..sta cu, sta cu, sta cu :dash:

...dobila sam ponudu koja bi mi resila sve probleme u zivotu, a meni sad frka i ne znam sta da radim i da li da se upustim u tako
nesto ili da camim i cekam da ko zna kako prezivim ovih narednih 10g do penzije ili da zagrizem pa sta bude, ova mi beda i nemastina
svejedno ne ginu u ovde...e pa bas sam piiiii...biiip...:mrgreen:
..dobro ne moram odma da odlucim, imam fore da sacekam do posle NG sto mi odgovara, al opet nesto mi onako u stomaku muka
neka...a znam da je to jedino realno i brzo resenje svih vecih problema koji postoje i koji tek slede..sta cu, sta cu, sta cu :dash:

Ako ce da ti resi probleme, onda prihvati. Ne vidim u cemu je problem, pa ne traze ti da ubijes nekoga?

- - - - - - - - - -

ne javljam se,skriven broj,ostavlja poruku na sekretarici
dise u slusalicu
celo popodne
sad razumes? :malav:
a mislim da znam ko je

Ako znas ko je disi i ti njemu :malav:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back