gost 357796
Iskusan
- Poruka
- 6.945
haha mora da je frku napravila ...hebes jedan nokat msm...jeste je zbrinuli onda , msm jel neko polio nekom radzom
)))))))))
)))))))))Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
)))))))))kolko brojis do penzije?
a sto ne uzmes invalidninu neku?
Sada najbolje prolaze oni koji su u drzavnom sektoru, oni koji su uspeli da se ubace u privatni sektor, oni koji rade u predstavnistvima stranih firmi, rentijeri koji imaju stanove za iznajmljivanje i penzioneri.

Šta ja znam, meni u privatnom sektoru baš i ne cveta cveće mirisno, a koliko vidim ni sestrama u državnom se više ne smeši presvetla budućnost, obzirom da je reč o prosveti.
Da je bolje išta nego ništa - jeste, ali ovako mene ne može da napusti osećaj kao da me neko konstantno kiticom po čelu lupka sve misleći kako treba da uživam![]()

Šta ja znam, meni u privatnom sektoru baš i ne cveta cveće mirisno, a koliko vidim ni sestrama u državnom se više ne smeši presvetla budućnost, obzirom da je reč o prosveti.
Da je bolje išta nego ništa - jeste, ali ovako mene ne može da napusti osećaj kao da me neko konstantno kiticom po čelu lupka sve misleći kako treba da uživam![]()
)))))
"Snižene cijene: ulaznica: 1 dolar,
bogalji:1/2 dolara,
gluhi:30 centa,
slijepi: 20 centa,
slijepi i gluhi: 50 centa!!! "

kakav je ovo glup virus, aman 6 dana me gnjaviš, ajde iš od mene sandžamo![]()

Mene vec dve nedelje, mada mi se iskombinovalo sa alergijom![]()
)))))))))))))))Bez ideje da ikoga uvredim,mislim da svi ocekuju mnogo od svih ostalih osim od sebe samih.
aman ljudi,okrenite se oko sebe i radite bilo sta.
kad nemate posao,ne birajte ga po tome da li je blizu,daleko,da li je dobro placen ili nije.
Posla ima,mozda ne onoliko vrednovanog koliko bi svi hteli,ali ga ima.
Moja poznanica koja radi u pekari u centru grada kaze da dva meseca ne mogu da nadju radnicu.
Plata prosek za nase uslove,posao tezi od kancelarijskog naravno,prijava,zdravstveno,socijalno se podrazumevaju.
I opet se zene menjaju kao na traci,budu dva dana i odustanu.
Tesko je,ali placa racune. I kupuje hranu.
A to je samo jedna od situacija koje vidjam u poslednje vreme.
Najlakse je kukati. I sedeti. I tupiti po netu I cekati da padne s neba. I pljuvati drzavu jer nije obezbedila.
Ybg,nije. I kako stvari stoje i nece.
i znam da ce me mnogi ispljuvati na sva usta,al nekako ne mogu da citam,a da ne prokomentarisem
Bar u Rupi.![]()
Bez ideje da ikoga uvredim,mislim da svi ocekuju mnogo od svih ostalih osim od sebe samih.
aman ljudi,okrenite se oko sebe i radite bilo sta.
kad nemate posao,ne birajte ga po tome da li je blizu,daleko,da li je dobro placen ili nije.
Posla ima,mozda ne onoliko vrednovanog koliko bi svi hteli,ali ga ima.
Moja poznanica koja radi u pekari u centru grada kaze da dva meseca ne mogu da nadju radnicu.
Plata prosek za nase uslove,posao tezi od kancelarijskog naravno,prijava,zdravstveno,socijalno se podrazumevaju.
I opet se zene menjaju kao na traci,budu dva dana i odustanu.
Tesko je,ali placa racune. I kupuje hranu.
A to je samo jedna od situacija koje vidjam u poslednje vreme.
Najlakse je kukati. I sedeti. I tupiti po netu I cekati da padne s neba. I pljuvati drzavu jer nije obezbedila.
Ybg,nije. I kako stvari stoje i nece.
i znam da ce me mnogi ispljuvati na sva usta,al nekako ne mogu da citam,a da ne prokomentarisem
Bar u Rupi.![]()

Jeste, kad sam ja svojevremeno trazila posao u pekari, nisu hteli da me prime jer sam im izgledala previse mlada ( imala sam 20 godina ), i previse fina ili sta god.a kako silom naterati nekog da te zaposli?
ddan...ddan....
izvol'te moliću lepo...
'oću pos'o...
nema....
kako nema, eno papir na vratima,piše treba radnica....
za vas nema....
zašto?.....
matori ste, ne znate da pravite palačinke, a ni plehove da ribate....
aha, pa dobro.....a jel ga ima sad?....
šta je bre to????
pištolj, pun, a prst mi nervozan, nego....ima li posla sada???
ima,ima koleginice,evo možete odmah da počnete....znate na drugi pogled pa i niste tako matori
ma jesam, nego cevka podmlađuje....
jel tako to treba?
kolko brojis do penzije?
a sto ne uzmes invalidninu neku?

?