Rupa III

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Tri puta sam čitala i ne verujem šta si napisala. I konačno ukapiram da misliš na isparavanje vode. :rumenka:

Ja sam iz taka razumela.
Valjda zato sto ne volim ``vodjenje ljubavi``. Znate ono po principu ``kiselo grozdje`` ili vec kako se kaze.
Jer nemam ljubav. A to je pored ostalog nesto sto mi desperatno treba.
Sutra idem po rezultate krvi, sigurno ce biti katastrofa, posle moram kod socijalne radnice, ako moze da mi pomogne nekako.
Imacu tezak dan.

A ja se vec naradila.
I tek me ceka zahebancija po lekarima, celo posle podne ce mi otici samo na to.
Treba sa Galenike stici do ``Misovica``.
A tek prevoz... 3 + 3

..negde na NBG predji na 94-u, ona ti ide na Miljakovac, proci ce tuda, mislim da ti je tako najlakse, da ne menjas sto prevoza....ajd javi sta je bilo kod lekara,
i na panici toliko, imam utisak da si vise uspanicena nego sto jeste problem....a vremena svejedno imas koliko hoces na raspolaganju, pa nemoj da zalis sto
ga trosis za svoje zdravlje:ok:

...uzmi dnevnu kartu to ti je napovoljnije, kad nemas busplus....

Poslednja izmena od moderatora:
Zovem malopre reuma-ambulantu, javi se neka krava...rekoh "treba mi kontrolni termin"...kaze ona "termine delimo samo od ponedeljka do petka u vremenu od 12:00 do 13:30...dovidjenja". Kakvi debili...

Moz´te mi raditi sta ´ocete, ali da mi neke cevcice i ostala sranja gurate u kitu - e taj film necete gledati. :evil:

:lol:

Ma, to sam sa sestrom bila kod majstora juče. A moj je dobar autić, žao mi jbt. :(

Za šest godina koliko sam ga vozila bila sam kod majstora dva puta (ne računam ono što su ga lupili pre mesec dana :rumenko:).

Немој пакати, купићеш си лепши и бољи :)

Што би мој муж рекао, то је само материјална ствар (то нарочито каже кад слупа неки ауто :evil:).

Zakasnila sam na poso sat ipo:rumenko: To je za rupu, al je za pohvalite se sto nisam dobila nervni slom zbog toga,
I onda trceci uskocila u voz, zatvorila me vrata. Noga i torba i u vozu, a ostalo na stanici:lol:

Zakasnila sam na poso sat ipo:rumenko: To je za rupu, al je za pohvalite se sto nisam dobila nervni slom zbog toga,
I onda trceci uskocila u voz, zatvorila me vrata. Noga i torba i u vozu, a ostalo na stanici:lol:

A joj bre Trojo, pa kada si toliko kasnila, mogla si i pet minuta još, pa lagano na voz. Hoćeš glavu da izgubiš tako? Kuku :sad2:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back