smokva
Legenda
- Poruka
- 61.227
ja vala necu vise na politiku.tema o novosadskim kurvama,a dodje jedna i pocne da pljuje po crnoj gori
i niko nista
necu bre da slusam bljuvotine
i niko nista
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Pa dobro, šta je sada tu problem?!
Nisam ni rekla da sam ja dobar ili loš čovek.
Nisam rekla ni da li prizivam ili ne prizivam.
Srpski pravosudni aparat je korumpiran do srži.
Zakoni postoje ali se ne poštuju ili jednostavno zaobilaze.
Nisam rekla da u Austriji ili EU nema monstruma, već da se tamo zakoni poštuju.
Ovde se zbog nepoštovanja zakona svakodnevno gine u saobraćajkama.
Zakoni postoje da bi život u zajednici bio uređen.
Mi smo gori od divljeg zapada.
Ne kažem da on nju ne bi ubio da postoji doživotna ili smrtna, već samo da bi adekvatnije odgovarao.
Po tvojoj logici zašto imati uopšte ikakve zakone.
Ko je divljak on je divljak, pfff, nije nego
Pogledaj kako je VB uspela da se kako tako izbori sa huliganima.
Drakonskim kaznama a ne lepom reči i razrešenjem greha
- - - - - - - - - -
I evo, ok, prihvatam da sam na nižem civilizacijskom i evolutivnom stupnju od tebe.
Je l ti je sad lakše, o moralna gromado?
ja vala necu vise na politiku.tema o novosadskim kurvama,a dodje jedna i pocne da pljuje po crnoj gori
i niko nista
Не мораш ништа да читаш.
Само гласај.
Овако испаде да смо много либерални, а ретко ко се запита шта би радио да је његово дете у питању.
Сви нешто теоретишу и филозофирају.

Sta napisati u vezi sa tragicnom sudbinom Tijaninom?
Nasla se na pogresnom mestu u pogresno vreme, da li to tako moze da se objasni?
Mislim da ne. Ali, to je vec neka druga prica. Sta bi bilo kad bi bilo.
Pratila sam desavanja oko Tijaninog slucaja, ali nije mi bilo ni na kraj pameti da bi ovako nesto moglo da se dogodi.
Mislila sam da je u pitanju trgovina belim robljem, kad ono...
Moje saucesce roditeljima devojke i neka joj je laka zemlja. Tuga nad tugama.
Nadam se da ce pocinilac dobiti maksimalnu kaznu za ovo zlodelo.
A zatvorenici koji leze zbog drugih prestupa posebno vole ubice dece.
Uvek ce biti onih koji su za ili protiv smrtne kazne.
Mada kad je neko lud, psihotican, sociopata... bolesnik, pedofil... on ne razmislja o posledicama svog delanja, on jednostavno ubija bez obzira na konsekvence.

Сви нешто теоретишу и филозофирају.
Postoje dva talasa jeze koju osetim u ovakvim situacijama. Prvi kada pročitam vest u hronici, drugi kad me đavo tera da pročitam i komentare.
Sta ko zna sta da glasa ? Sada sam bio , procitao niz gluposti , iznervirao se samo dzaba .
Moze neko objasnjenje o cemu se radi ili link ...a i ne mora

Sta napisati u vezi sa tragicnom sudbinom Tijaninom?
Nasla se na pogresnom mestu u pogresno vreme, da li to tako moze da se objasni?
Mislim da ne. Ali, to je vec neka druga prica. Sta bi bilo kad bi bilo.
Pratila sam desavanja oko Tijaninog slucaja, ali nije mi bilo ni na kraj pameti da bi ovako nesto moglo da se dogodi.
Mislila sam da je u pitanju trgovina belim robljem, kad ono...
Moje saucesce roditeljima devojke i neka joj je laka zemlja. Tuga nad tugama.
Nadam se da ce pocinilac dobiti maksimalnu kaznu za ovo zlodelo.
A zatvorenici koji leze zbog drugih prestupa posebno vole ubice dece.
Uvek ce biti onih koji su za ili protiv smrtne kazne.
Mada kad je neko lud, psihotican, sociopata... bolesnik, pedofil... on ne razmislja o posledicama svog delanja, on jednostavno ubija bez obzira na konsekvence.
Za njega je sve preblago. Nadam se samo da su makar ubili boga u njemu oni koji su ga uhvatili. I ostavili ga u bolovima da makar fizički pati. Ja ne znam kako uopšte roditelji prežive tako nešto. A još gore je kad nakon svega čuješ da postoje ljudi koji se zalažu za te monstrume. Od svih strahota na ovom svetu, povrediti dete je najgore. Nema tu ničeg, samo agonija.smrtna kazna za monstruma je preblago rešenje, ali čak ni to ne može da se desi, nego će od naših para da živi do kraja života

Brate ne znam ni sta smem da pisem , a sta ne , da kasnije ne ispadne poziv na linc itd , ne znam sta sve moze da se odgovara , al' napisacu .
Meni je u takvim situacijama neshatljivo kao neko ne saspe ceo sarzer u psihopatu
Mozda jedino to sto ga se policija prva docepala , mada ne bi ga ni to zastitilo![]()
smisao kazne zatvorom je rehabilitacija pocinoca
kad neko od 120kg i 34 god, ubije dete od 47kg i 15 god - kakva rehabilitacija tu moze da se ocekuje?
kakav koristan clan ovog drustva on treba da postane?
a vec je bio pocioc manjih krivicnih dela i okarakterisan je od strane svoje okoline kao vrlo agresivan
izuzetno je licemerno izjasnjavati se kao pacifista i mirotvorac, a ocekivati da ovakvog monstruma kazne oni koji leze u zatvoru za slicna dela
da li to znaci da` zakon treba da sprovode` i decu na slobodi od ovakvih monstruma treba da nam stite robijasi?

smisao kazne zatvorom je rehabilitacija pocinoca
kad neko od 120kg i 34 god, ubije dete od 47kg i 15 god - kakva rehabilitacija tu moze da se ocekuje?
kakav koristan clan ovog drustva on treba da postane?
a vec je bio pocioc manjih krivicnih dela i okarakterisan je od strane svoje okoline kao vrlo agresivan
izuzetno je licemerno izjasnjavati se kao pacifista i mirotvorac, a ocekivati da ovakvog monstruma kazne oni koji leze u zatvoru za slicna dela
da li to znaci da` zakon treba da sprovode` i decu na slobodi od ovakvih monstruma treba da nam stite robijasi?
Smisao kazne je višeznačan. Rehabilitacija je samo jedan. Drugi je preventivni, u smislu primera potencijalnim prestupnicima. Treći je bezbednosni - ukloniti opasnu osobu iz društva.
Kazna je socijalna institucija sa racionalnom svrhom, zato svrha kazne nije osveta.
Problem sa smrtnom kaznom je što je ona definitivna i ako sistem napravi grešku - nema nazad.
Tvrditi da se neko ''zalaže za monstrume'' zato jer je protivan smrtnoj kazni je i ograničeno i bezobrazno, oba u najnižem tabloidnom maniru.

12 gnevnih ljudiSmisao kazne je višeznačan. Rehabilitacija je samo jedan. Drugi je preventivni, u smislu primera potencijalnim prestupnicima. Treći je bezbednosni - ukloniti opasnu osobu iz društva.
Kazna je socijalna institucija sa racionalnom svrhom, zato svrha kazne nije osveta.
Problem sa smrtnom kaznom je što je ona definitivna i ako sistem napravi grešku - nema nazad.
Tvrditi da se neko ''zalaže za monstrume'' zato jer je protivan smrtnoj kazni je i ograničeno i bezobrazno, oba u najnižem tabloidnom maniru.
Zar vam mozda nije palo na pamet da sam i ja ostala bez nekog meni dragog koji je svirepo ubijen?

Zar vam mozda nije palo na pamet da sam i ja ostala bez nekog meni dragog koji je svirepo ubijen?
slazem se sa tobom potpuno
jadno dete
nije ni pocelo da zivi, a monstrum bez i malo grize savesti joj je taj zivot prekinuo
zanima me samo da li bi oni koji zdusno zastupaju stav da smrtna kazna ne treba da postoji, isto rekli da su ne daj boze na mestu tijaninih roditelja
kazna od 40 godina, makar bio silovan u zatvoru svaki dan, je mala za zivot kojeg vise nema
njeni roditelji ce od svoje plate da odvajaju svakog meseca da bi zlikovac imao obezbedjen tih 40 godina smestaj i hranu
smrtna kazna je malo za takve monstrume
jadno dete i jadni njeni roditelji
i to je pitanje, na zalost.
pomislim uz sve ovo sto ste napisali...na vrlo izvesnu cinjenicu da ce taj manijak sa sezdeset i nesto biti slobodan,
i ne samo on vec koliko takvih...uzas.