- Poruka
- 63.764
To su pitanja na koja sam vec odgovorio ali se ne sjecam kako.
Па сам си тражио тако ступидне одговоре да те нико не би провалио.
Само што је требало да запишеш

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
To su pitanja na koja sam vec odgovorio ali se ne sjecam kako.

Na gmail-u su imali, vjerovatno je i sad tako ili još gore neka dodatna pitanja ako hoćeš da povratiš šifru, kao nada ste formirali nalog i ponuđeno polje za dan,mjesec,godinu.To su pitanja na koja sam vec odgovorio ali se ne sjecam kako.
...на Glogov kolac што ми је резервни ник ако модови одлепе и банују ме што је готово у домену немогућег!narucila nesto preko neta..stiglo neispravno nataknem ih...![]()
Na gmail-u su imali, vjerovatno je i sad tako ili još gore neka dodatna pitanja ako hoćeš da povratiš šifru, kao nada ste formirali nalog i ponuđeno polje za dan,mjesec,godinu.
Al čini mi se da može da se preskoči i odgovori na nešto drugo...
Briše li yahoo mejlovi ako si neaktivan neko vrijeme?
A najvise od svega mrzim peglu.

jao sto je dosadila kisa, nego ja malopre odem da zalijem simsir na terasi..unesem lepo kanttu za zalivanje cveca u tus kabinu, otvorim slavinu i istusiram se obucena
- - - - - - - - - -
kapiram da su se ovi iz rhmz-a upiskili od srece, cele nedelje najavljuju kisu sa nevremenom, sad ce samo sto nije, i napokon posle tri dana neuspele najave im je stigla oluja
a najavili neki ciklon strave i uzasa, dali mu i ime, ide na kg...ono padalo malo vise od sata, sevalo klasicno i grmelo, i gotovo....ni armagedoni nisu sto su nekad bili[/QUOTE
pa to kod nas, a loznici ebalo kevu..poplavilo ih nacisto![]()
...te trapavu,cim nisam tu ti napravis pichvajz.![]()
Moras da me upoznas sa kraljevskom ekipom.![]()
![]()

taman sinoc zaspim oko 1h darling me u 2h probudi na rundu zabave za odrasle,posle se mali probudi da sisa....aman..kakvo zlostavljanje mog napacenog tela

pa to kod nas, a loznici ebalo kevu..poplavilo ih nacisto![]()

Pokvareno, tj ukiselilo sekupim mleko dodjem otvorim unutra gusto ko jogurt![]()

kupim mleko dodjem otvorim unutra gusto ko jogurt![]()
Ako nije gorko, napravi proju![]()

Ne brise. Mislim da je ovdje kod mene problem sto sam promjenio lokaciju pa provjeravaju jesam li to jos uvijek ja.
Sad u subotu idem ponovo na svadbu,dolazi i spasavaj situaciju.![]()