Rupa III

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Ja sigurno nisam niciji klon.
Tema:
Ovde je, ali nista ne predlaze.
Ne bih ni pristala.
Unistio me je. :(
Ipak idem na opciju overdose, jer koliko sam nesrecna - rak sigurno nemam.
Ko razume, shvatice.

e sad me iznervira...roditelji sopstvenu decu sahrane pa zive, a ti zelis da umres jer te ne voli jedan od milijardu...i nemoj mi reci da ne znam sta je i kako kad ostanes sam jer znam i nisam ni u malo boljoj zivotnoj fazi od tebe, a ti se trgni i to pod hitno

e sad me iznervira...roditelji sopstvenu decu sahrane pa zive, a ti zelis da umres jer te ne voli jedan od milijardu...i nemoj mi reci da ne znam sta je i kako kad ostanes sam jer znam i nisam ni u malo boljoj zivotnoj fazi od tebe, a ti se trgni i to pod hitno

..ne vredi pricati...rekla ja nekoliko puta al sve uzaludno...

ali ne bih mogla ni da gledam nekog ko mi je drag a da ne ucinim sve sto je u mojoj moci...ma ne znam, nisam pametna

...razumem, a ne bi niko normalan, ako je u moci da pomogne, ali kako da pomognes nekom ko to ne zeli...
...a iskreno imam ja svoje misljenje o tome, i o prioritetima i svemu al ne zalim da pricam, svi mi imamo neku svoju
ludu zicu i svakom od nas je nesto prece od preceg i vaznije od vaznijeg..i svi mislimo da je to jedino ispravno i da
to bas tako treba....nadam se da razumes sta hocu da kazem...

Znam da gresim.
Problem je u tome sto ne volim sebe.
Ali za to krivim moju disfunkcionalnu porodicu koja je cinila sve da mi odmogne.

A sto se tice da ``sit gladnom ne veruje``, to je tacno, bas tako kako pise, a moze i u prenesenom znacenju.

Sto je ovo za rupu? Samo dva parceta

...sve sto je manje od pola pleha dobro je:mrgreen::lol:

- - - - - - - - - -

..pa to ja pricam...

ne smem UH...žitarice..imam intoleranciju na sve to..užas! Mesim samo da udovoljim prijateljima i mami...ali ne smem da jedem
nije to strašno jer mogu bez toga, ali ne znam šta mi bi juče...celu noć-bogu na ispomoć :(

@ danas od 07h njih 7 debelih majmuna raspravljaju derući se ispod prozora o prodaji nekih kola, drndaju i turiraju...:evil:

taman oni odoše eo komšiji došao sin i struže boju sa karoserije onim el. gonetom što diše decibele do besvesti...
kao da je u pitanju lično dvorište...niko nema milosti prema zilion porodica koje spavaju još..kao da nije nedelja i da ne treba malo odmarati:roll:

Znam da gresim.
Problem je u tome sto ne volim sebe.
Ali za to krivim moju disfunkcionalnu porodicu koja je cinila sve da mi odmogne.

A sto se tice da ``sit gladnom ne veruje``, to je tacno, bas tako kako pise, a moze i u prenesenom znacenju.

Pa sad...Uvek je lakse kriviti drugog, 90% porodica je disfukncionalno i sta sad. Nisi jedina na ovom svetu koja ima ljubavne/bilo kakve probleme. Pogledaj malo oko sebe, videces 100 puta gore price, pa se malo ugledaj i potegni.
Zar ne postoji ni jedna stvar koju volis kod sebe? Ok, ljubav je sranje- ali si dobar prijatelj, dobra si u svom poslu, ljudi te cene, lepo pevas slikas?
Ja ti iskreno preporucujem da krenes kod psihologa...

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back