Rupa III

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Seerem se na drzavu u kojoj ne moze da bude groblje za ljubimce no moras da ih sahranjujes kao ilegalac...ili da ih kao djubre bacis u kafileriju...nekoga sa kim zivis 12 godima...

bilo je price da ce napraviti, ne znam dokle se stim stiglo, ocigledno nigde
sta je sa kremacijom?

- - - - - - - - - -

dajte trivijalno je loziti se na kucnog ljubimca

ne seeri

slobodno mi pomiluj trokutic nikakv problem da popijem i ban al cu te napusiti tako slatko ako lupis jos nesto ovako....

1. Otkud nekim ljudima tolika mrznja prema zivotinjama, hajde da kazemo psima???
Prva ih moja majka-nemajka ne voli. A nista joj nije nazao uradilo moje kuce.
Jedino zato sto je zivo i sto je u stanu.

2. Moj pokojni otac je svima branio da se sedi na koznoj garnituri u dnevnoj sobi i stalno je kupovao nepotrebne stvari koje sada stoje nekoriscene.
I sta sad ima od toga?

1. Otkud nekim ljudima tolika mrznja prema zivotinjama, hajde da kazemo psima???
Prva ih moja majka-nemajka ne voli. A nista joj nije nazao uradilo moje kuce.
Jedino zato sto je zivo i sto je u stanu.

2. Moj pokojni otac je svima branio da se sedi na koznoj garnituri u dnevnoj sobi i stalno je kupovao nepotrebne stvari koje sada stoje nekoriscene.
I sta sad ima od toga?

1. Зашто си довукла пса у стан особе која их мрзи. То је безобзирно.

2. Те ствари можеш да продаш.

jako sam se rastuzila.iznesem danas cvece ispred vrata u hodnik,jer se skljokalo od vrucine da se malo povrati,neko mi ga ukrao :(
e da su mi ukrali pare ili kola ne bi me vise pogodilo.ja ovo cvece siroto kakvo je takvo je cuvam vise od deset godina

ne bile su tri,odneli su mi jednu

- - - - - - - - - -

danas sam uspela da se posvadjam sa muzem,oba sina,crnogorcem,komsijom,a jednom drugu sam odbila poziv i posto nije odustajao,javila sam se i rekla,ne mogu da pricam i spustila slusalicu
a da i tata mi je rekao da sam glupa

ne bile su tri,odneli su mi jednu

- - - - - - - - - -

danas sam uspela da se posvadjam sa muzem,oba sina,crnogorcem,komsijom,a jednom drugu sam odbila poziv i posto nije odustajao,javila sam se i rekla,ne mogu da pricam i spustila slusalicu
a da i tata mi je rekao da sam glupa

Srećom, moji su danas osetili da sam na ivici živaca, pa su trpeli moju nervozu, nenaspavanost, a možda i mamurluk.:zstidljivko:

Smokvina saksija.

najlepsa-saksija.jpg

jeste nekad videli macku kako se razvlaci na pecki osamuceno i ne moze da ustane od pregrejavanja i pospanosti
e tako i ja sad
zalozili smo ebasmo mu kevu, u kratkim rukavima smo, pada mi glava spava mi se, luftiram ne vredi.....a volem vrelo :aha:

zajeb ovo je trebalo u sta radis

Poslednja izmena:
Ја сам тропско дете, у главној просторијије увек 23-24 Ц, у спаваћим мање, али у купатилу... ем што је топло због радијатора, упалим још и зидну гасну грејалицу, потопим се у врелу воду, напањим музикицу и певам ко бесан!
Уосталом и на међународној свемирској станици је стално 26,9Ц(што то нису лепо љуЦски заокружили на 27Ц)???

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back