Rupa II

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Znaci i veceras nema spavanja za mene. QQ
Moj mali komsija, detence me juce pita zasto je nebo toliko ljuto na nas?
Nisam znala detetu da bolje odgovorim - nego da cu Nebu da napisem pismo i da ga zamolim da prestane da nam salje kisu, munje i gromove.

Poslednja izmena:
...smirice se valjda do jutra...
...ja Cupavici objasnila da se to oblaci posvadjaju koji ce pre da prodje pa zato grmi, i njoj je to ok...sad samo kaze...baba opet se svadjaju, dosadni su:heart:

...izgleda...

..a danas ovde ko se zadesio napolju tome su i gace bile mokre...nema tog kisobrana koji bi te odbranio do onolikog i onakvog pljuska i vetra...strasno...

....cini mi se da cemo svi morati kao skandinavci da imamo kabanice i gumenjake...

stoqe! najavili urnebes..oko pola četiri počeli neki gadni oblaci i malo da pljucka i ja pohitah doma

a ono -NIŠTA!!! :rida: propustila sam roditeljski sastanak :(

spenkuje-lez-1.gif

...crkla sijalica u spavacoj sobi, neko staro grlo ne moze da se promeni, mora ceo luster...crkla neonka u kuhinji, samo trepce i nervira..moramo da trazimo gde
ima pa da menjamo...na sve to veceras masina ne uzme omeksivac, vratim ponovo nece samo vrti bzvz..nije isprala ves kako treba..ne mogu da otvorim filter,
mozda je do njega, a mozda i nije...znaci horor....gggrrrrrrrrrrr....

jadan komsija,zamisljam ga kad povlaci vodu :(
a za moju rupu:nocas nisam mogla da spavam do tri.tek kad sam probudila muza i rekla mu da cu da se ubijem,jer ne mogu da spavam,on se razbudio,a ja blazena zaspala
jutros u pola osam ulazi moj tata u sobu i kao sapuce,a u stvari dovikuje mami koja je u drugoj sobi: oni su skroz otkriveniiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii :roll:
ustanem u pola osam,vezbam,plivam,razvlacim onu traku,da ako mi jednom pukne pa izbije zube,kuvaj peri,vuci kese...ni trenutka legla nisam,evo me ,sad ce jedan sa ocima na vrh glave

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back