Rupa II

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Bila sam kod drzavnog zubara prosle nedelje na osnovu potvrde o nezaposlenosti.
U pitanju je bio samo jedan mali kvar.
Naravno bez lokalne, ubila je boga u meni. Jos sam fasovala groznicu od one sisaljke.
A o grubosti da i ne pricam.
Stalno me je pitala i gledala u potvrdu da li sam na Budzetu, kao da sam je falsifikovala, prosto nije mogla da poveruje da me nece moci oglobiti za 1.200 ili vec koliko kosta jedna jebbena plomba, jebbo ih budzet da ih jebbe, sve po spisku.
Ako moram da trpim torturu, da me krvnicki istretira na stolici, (znam da jeste, jer sam ``opravljala`` zube i pre nego sto su pocele da se daju injekcije tj. anestezija), namerno mi je ``kopala`` po zubu tako da me boli, uzalud sam podizala ruku da stane da predahnem... ignorisala je to nepisano pravilo u zubarstvu izmedju pacijenta i stomatologa, onda jebbo im ja matter i na ovome sto su nam dali da koristimo drzavne usluge. Jebbem im drzavu. Ma koja drzava, to je kompliment.

Bila sam kod drzavnog zubara prosle nedelje na osnovu potvrde o nezaposlenosti.
U pitanju je bio samo jedan mali kvar.
Naravno bez lokalne, ubila je boga u meni. Jos sam fasovala groznicu od one sisaljke.
A o grubosti da i ne pricam.
Stalno me je pitala i gledala u potvrdu da li sam na Budzetu, kao da sam je falsifikovala, prosto nije mogla da poveruje da me nece moci oglobiti za 1.200 ili vec koliko kosta jedna jebbena plomba, jebbo ih budzet da ih jebbe, sve po spisku.
Ako moram da trpim torturu, da me krvnicki istretira na stolici, (znam da jeste, jer sam ``opravljala`` zube i pre nego sto su pocele da se daju injekcije tj. anestezija), namerno mi je ``kopala`` po zubu tako da me boli, uzalud sam podizala ruku da stane da predahnem... ignorisala je to nepisano pravilo u zubarstvu izmedju pacijenta i stomatologa, onda jebbo im ja matter i na ovome sto su nam dali da koristimo drzavne usluge. Jebbem im drzavu. Ma koja drzava, to je kompliment.

Исто би те коштало и код приватника, уз мало више поштовања пацијента.

Ја разумем да они више нису на буџету и да морају сами да зараде, али нека се онда понашају према пацијентима пристојније, јер сада од њих живе.

Нису пацијенти криви што они не примају плате, него они сами.

Јер, после таквог третмана, тешко да ћеш опет отићи код њих.

Треба ти лек за смирење :sad2:

Зубар, зуји, зврнда, тестерише по мозгу...

Idem samo da mi skinu kamenac i ispoliraju zube. Kupila sam na gruponu :sad2:

- - - - - - - - - -

Ja ne uzimam anesteziju ako imam mali kvar. Vise me boli igla narocito u obraz, nego popravka

Idem samo da mi skinu kamenac i ispoliraju zube. Kupila sam na gruponu :sad2:

- - - - - - - - - -

Ja ne uzimam anesteziju ako imam mali kvar. Vise me boli igla narocito u obraz, nego popravka

Moj zubar je genijalac, ludak definitivni. Sve vreme mi priča viceve i toliko se smejemo da intervencija traje najmanje sat. Prošli put mi je pričao neki vic o ciganki koja je otišla kod ginekologa zbog pečenja da sam se tako nasmejala i bušilicom mi otkinuo parče nepca :(

Vise ne idem kod drzavnih zubara preko potvrde.
Zahebala sam se mnogo.
Hej, kad me vec sedam dana (7 dana) boli cela usna duplja.
Necu jesti, pa cu skupiti koliko treba za jednu plombu, da me vise ne tretira(ju) kao najobicnije g.
Trebala sam da je prijavim kod zastitnika pacijenata, ali nisam se setila blagovremeo.... htela sam sto pre da popravim zub, a i da izadjem iz zgrade.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back