Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Treba mi odmor.
Idem kod zubara danas.
Bila sam kod drzavnog zubara prosle nedelje na osnovu potvrde o nezaposlenosti.
U pitanju je bio samo jedan mali kvar.
Naravno bez lokalne, ubila je boga u meni. Jos sam fasovala groznicu od one sisaljke.
A o grubosti da i ne pricam.
Stalno me je pitala i gledala u potvrdu da li sam na Budzetu, kao da sam je falsifikovala, prosto nije mogla da poveruje da me nece moci oglobiti za 1.200 ili vec koliko kosta jedna jebbena plomba, jebbo ih budzet da ih jebbe, sve po spisku.
Ako moram da trpim torturu, da me krvnicki istretira na stolici, (znam da jeste, jer sam ``opravljala`` zube i pre nego sto su pocele da se daju injekcije tj. anestezija), namerno mi je ``kopala`` po zubu tako da me boli, uzalud sam podizala ruku da stane da predahnem... ignorisala je to nepisano pravilo u zubarstvu izmedju pacijenta i stomatologa, onda jebbo im ja matter i na ovome sto su nam dali da koristimo drzavne usluge. Jebbem im drzavu. Ma koja drzava, to je kompliment.
Треба ти лек за смирење
Зубар, зуји, зврнда, тестерише по мозгу...
Idem samo da mi skinu kamenac i ispoliraju zube. Kupila sam na gruponu
- - - - - - - - - -
Ja ne uzimam anesteziju ako imam mali kvar. Vise me boli igla narocito u obraz, nego popravka
cim okrenem ledja....iste sekunde c c c c
Ovo vise nema smisla! Juce i danas ceo dan cekam, i sedim kao luda.
Gotovo. Idem...
Krenulo je iz Hrvatske ka ovamo,nadajte se vatrometu veceras,odnosno nocas..recimo dva sata dok stigne do vas tako nekako,znaci bice biceLjubinka sine, je l počelo kod vas, da se i mi nadamo?