Rupa II

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
greba, za bonu
ne mogu da kliknem i vidim te slatke okice jer sam ionako pod stresom ne mogu jos dodatni
ja sam jako osetljiva po pitanju zivotinja i ne podnosim njihove muke
da imam uslova da mu pomognem rado bih, ali nemam i dokle god ih ne napravim necu ni da se uplicem u te price
ako da sv krava sledece god u ovo vreme bice uslova za macke pa cu da usvajam :D
ako ne da onda je bas krava :(

onda nemoj ostavljati komentar tipa ja gledam kroz prizmu para, pa kroz koju prizmu da gledam zivota ti kad mi ogulise kozu ledja i to im malo

svet je surov, ne treba meni tvoje sazaljenje, ne treba ni razumevanje, ja ovde ni ne pisem stvarne probleme jer se nikoga ne ticu, pisem ove sitne beznacajne u odnosu na stvarne, ali nemoj ni da bodes onakvim izjavama jer nema potrebe suvisne su, bodu, cemu to

Nigde mi nije bila namera da bodem...osetljiva si ti...a da sutra napisem kako se razvodim, pucam po svim savovima itd., bila bi prva da bacim neki "smesan" komentar....na sta bih ja opet zajebbantski odgovorio. Ali bitno da si me razapela zbog leka koji negde kosta 100 dinara visem a ja se malo uzeo sprdati. To vec mnogo kaze. Ja se mogu sprdati i sa pravim problemima dok ti kod ovih sitnih sikces i ujedas. Kapacitet, skola Zivota, sta li... ;)

ukapira li :lol:
tema je da izbacis u momentu problem, neki traze paznju, neki sazaljenje, neki pomoc, neki jednostavno izbace i idu dalje, bolje da otkucas nego na prozor da urlas, za kucanje jos nikoga nisu zatvorili u ludaru, za urlanje bogami jesu :lol:
nema potrebe da se bilo ciji problemi komentarisu, osim ako to postavaljac nije trazio
jer ume da pogodi, da uvredi
taktika kolega malo vise taktike ;)

Totalno sam bez takta, bezosecajan, surov, grub i sve to...jeste. Aj dobro... koga da zovem da ti kaze da gresis u proceni? :)

ukapira li :lol:
tema je da izbacis u momentu problem, neki traze paznju, neki sazaljenje, neki pomoc, neki jednostavno izbace i idu dalje, bolje da otkucas nego na prozor da urlas, za kucanje jos nikoga nisu zatvorili u ludaru, za urlanje bogami jesu :lol:
nema potrebe da se bilo ciji problemi komentarisu, osim ako to postavaljac nije trazio
jer ume da pogodi, da uvredi
taktika kolega malo vise taktike ;)

Tako je, bolje da dodjes ovde da se izduvas, nego da kazes devojci koju volis da je sebicna seljancura koja voli da se muva sa debilima....:mrgreen:

Nigde mi nije bila namera da bodem...osetljiva si ti...a da sutra napisem kako se razvodim, pucam po svim savovima itd., bila bi prva da bacim neki "smesan" komentar....na sta bih ja opet zajebbantski odgovorio. Ali bitno da si me razapela zbog leka koji negde kosta 100 dinara visem a ja se malo uzeo sprdati. To vec mnogo kaze. Ja se mogu sprdati i sa pravim problemima dok ti kod ovih sitnih sikces i ujedas. Kapacitet, skola Zivota, sta li... ;)

Totalno sam bez takta, bezosecajan, surov, grub i sve to...jeste. Aj dobro... koga da zovem da ti kaze da gresis u proceni? :)

da dodjes u rupu, ovo je ozbiljnija tema, i da to kaze naravno da ne bih
nadji i jedan posto da sam ovde ismevala
mucak
da otvoris saljivu temu zezla bih te

fora je u momentu, ne mozes svuda i na svakoj temi upadati saljivo

aj idi na zdravjlje tema rak zeluca pa lupi neki foru da vidim bas oce ti proci....

ja prva volim crnjake, ali nije svako mesto za njih
forum je mesto za zezanje i to ok, za opustanje, ali ima svoje teme i kutke gde su price ozbiljne i treba tu onda prikociti

Nisam znao koliko je "Rupa" ozbiljna tema....a neki se smejali sto ljudi kukaju na ove poplave sto su bile, kao "ma nije to nista, sta dramite itd.".

Na svoj racun umem najvise da se zajjebavam... pa caki kad se radi o ozbiljnim stvarima. Znaju to ovde njih dvoje-troje, koji znaju malo vise o meni. Kod tebe sad znam kad i oko cega da te zaobidjem sa zezanjem i u redu je. Sad bi mogla vise da batalis oklagiju i cepanje po meni - hvala.

nemam pojma te postove oko poplave nisam videla niti pratila ovde sta se sve pise, ali ako je bilo jako je ruzno ko god da je napisao

ne znas ti i dalje oko cega mozes da se zezas sa mnom, ne znam ni ja sa tobom, jer se neznamo, sto je potpuno logicno, nije nista strasno necemo se svadjati oko toga, samo me je zacnulo i rekla sam ti to, mogla sam da ocutim a nisam, bilo ko da me je citiro i dao takav komantar oklagijala bih ga

jer neke granice ipak mislim da ne treba prelaziti, i kada sam ja umesana u njihovo prelazenje odregovacu, za druge necu da te oklagijam ne brini sami neka se raspravljaju ako oce ili neka ti dozvole, nije moja stvar

idemo dalje nema frke :strika:

Volim selektivnu objektivnost. Ono sto te pogodi, iako je istina, precutis iskusno....odnosno u zavisnosti od toga ko je napisao komentar hvalis u nebesa ili mu ****** kevu.
Moje koza je debela, trpim dosta. Vise je za "Pohvalite se". :cool:

nisi ti mene shvatio uopste
nema ni veze pivce ni ne moras nista da shvatis sta sam ti rekla...ne moram ni ja tebe...ja da prevaspitavam matorog coveka da se u nekim situacijama cuti a ne bode sagovornik necu bre ebe mi se tvoj problem, nisam ni prva ni poslednja...idi forumom i bockaj nemam ja s tim nista, da te analiziram, ko ti mene, necu, to je samo tvoja stvar sto to radis.....
jasno mi je da imas predrasude prema meni i potpuno pogresnu sliku, jasno mi je i da sam potpuno sama kriva za njih, i to je potpuno u redu
sve je ok
nije smak sveta, bocnuo si ogrebala sam te, idemo dalje, bocni opet ogrebacute opet i idemo dalje :lol:

Prvo lozi se na neke meditacije i ta sranja, a dobija nervni slom ako vrata zveckaju malo od promaje. Pre neki dan sedim napolju i pusim, a ona izlece ako furija i kod komsije pravo. Kad je krenula da ga napusava, pa sve prevodi sa svog jezika:lol: Sisaj svoj ebeni ku... hahahha sace i mene da prebije. A visoka onako

Tvoja je trudna, a sta je sa ovom?

ebo te kako laze zena, satro radi taj posao 16 godina i na prvoj krivini u svojoj karijeri on da otkaz
ma kur moj ti radis 16 godina, mozda 16 dana
kako bre ljudi ne znaju sta je posao sta znaci konkurencija i kako se treba izboriti za svoj honorar, pa sta si mislila da ces da zajjebavas ljude i da ti se nece vratiti time sto ces ispusiti na kraju za posao....pa ti si retard od 40 i kusur godina.....

nisi ti mene shvatio uopste
nema ni veze pivce ni ne moras nista da shvatis sta sam ti rekla...ne moram ni ja tebe...ja da prevaspitavam matorog coveka da se u nekim situacijama cuti a ne bode sagovornik necu bre ebe mi se tvoj problem, nisam ni prva ni poslednja...idi forumom i bockaj nemam ja s tim nista, da te analiziram, ko ti mene, necu, to je samo tvoja stvar sto to radis.....
jasno mi je da imas predrasude prema meni i potpuno pogresnu sliku, jasno mi je i da sam potpuno sama kriva za njih, i to je potpuno u redu
sve je ok
nije smak sveta, bocnuo si ogrebala sam te, idemo dalje, bocni opet ogrebacute opet i idemo dalje :lol:

Auuu jebbote....bodi koliko hoces... ja sam vec rekao, pazicu ubuduce da se ne salim sa tobom na taj nacin jer nemas toliko debelu kozu. Pripazicu i to je to. Ti cini sta ciniti moras, tvoja stvar.

Prvo lozi se na neke meditacije i ta sranja, a dobija nervni slom ako vrata zveckaju malo od promaje. Pre neki dan sedim napolju i pusim, a ona izlece ako furija i kod komsije pravo. Kad je krenula da ga napusava, pa sve prevodi sa svog jezika:lol: Sisaj svoj ebeni ku... hahahha sace i mene da prebije. A visoka onako

Tvoja je trudna, a sta je sa ovom?

Suck your own di*k i tako to? :mrgreen:

Toj fali k*rac pretpostavljam...gde nadje tu dileju lebe mekani? :eek:

imam i jos jednu stvar za rupu, danas me bas oce :lol:

ako me sutra izjjebes ponovo uklapaces taj lavabo na nekoj drugoj adresi pazi sta ti kazem :evil:
ako mi je, ko me ebe kad sam se sama naguzila za kraci rok, lajavi sam krelac :dash:
kad spojis djubre koje kad vidi da moze da jase on zajase, i mene lajavog krelca koji se naguzio, onda dobijes to da lajavi krelac postane zajahan od strane skota koji obilato koristi moje trtenje
ako ti je metlo pizdatimaterina

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back