Rupa II

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
samo se ti kume smej, ja kupila neki diklofen stranjski izgleda ko antibiotik kapsula sa prahom unutra, pu pu sto je gadno kad ga vidis, odma me strecne :lol:
zamisli molim te stranjski lek jeftiniji od domaceg :pop: e svasta cu da vidim

Mogao bih ti svasta nesto o farmaceutskoj mafiji pricati...jedna od zajjebanijih na svetu.
Ali necemo sad o tome. Aj nek ti pomogne lek, i nemoj uvek sve da gledas kroz prizmu para jebbote...ovo ovoliko, ono onoliko, ovo skuplje, ono jeftinije, tamo porez, ovde kamata. Zajebbi to, opusti se malo.

Mogao bih ti svasta nesto o farmaceutskoj mafiji pricati...jedna od zajjebanijih na svetu.
Ali necemo sad o tome. Aj nek ti pomogne lek, i nemoj uvek sve da gledas kroz prizmu para jebbote...ovo ovoliko, ono onoliko, ovo skuplje, ono jeftinije, tamo porez, ovde kamata. Zajebbi to, opusti se malo.

kume naljutices me, ne zivimo svi isto, ima i nas kojima znaci kad ustede 100 din u razlici na ceni leka:evil: ne mozes gledati svet samo iz svog ugla, ako tebi nije bitna razlika od 1e u ceni nekog proizvoda to ne znaci da je svima od 7 milijardi ljudi isto :evil:
znaci ne kaki da me ne naljutis da te ne gadjam munjama, ionako mi seva od bolova
ja ne znam ti si se izgleda mnogo utripovao da ja spavam na nekim parama, mislim tripuj se ebe se meni sta ko ovde misli, ne zanima me tvoja materjalna situacija ne treba ni tebe moja...ali nemoj deliti savete o prezivljavanju nikome jer je bezobrazno zato sto je to em necija intima em nema potrebe jer nije nam svima isto i ne mozes ti bolje znati od mene kako je meni
uopste nije ni bitno dal sam ja morala ili sam iz cefa, da ustedim na ceni, nego je poenta posta upravo ta mafija, znam o njoj nema sta da mi pricas, odma posle oruzja je sledeca na listi, gwna :roll: al necemo ni na tu stranu

kume naljutices me, ne zivimo svi isto, ima i nas kojima znaci kad ustede 100 din u razlici na ceni leka:evil: ne mozes gledati svet samo iz svog ugla, ako tebi nije bitna razlika od 1e u ceni nekog proizvoda to ne znaci da je svima od 7 milijardi ljudi isto :evil:
znaci ne kaki da me ne naljutis da te ne gadjam munjama, ionako mi seva od bolova
ja ne znam ti si se izgleda mnogo utripovao da ja spavam na nekim parama, mislim tripuj se ebe se meni sta ko ovde misli, ne zanima me tvoja materjalna situacija ne treba ni tebe moja...ali nemoj deliti savete o prezivljavanju nikome jer je bezobrazno zato sto je to em necija intima em nema potrebe jer nije nam svima isto i ne mozes ti bolje znati od mene kako je meni
uopste nije ni bitno dal sam ja morala ili sam iz cefa, da ustedim na ceni, nego je poenta posta upravo ta mafija, znam o njoj nema sta da mi pricas, odma posle oruzja je sledeca na listi, gwna :roll: al necemo ni na tu stranu

Sunce ti... :eek:

Naravno da gledam i sam gde mogu jeftinije da prodjem, i ne razbacujem pare bez potrebe. Samo kazem da imam utisak da se ti previse opterecujes tom tematikom. Mozda gresim, ali takav utisak sam stekao. Nista lose nisam mislio. Pozdrav ;)

shut-up-and-take-my-money.jpeg

Sunce ti... :eek:

Naravno da gledam i sam gde mogu jeftinije da prodjem, i ne razbacujem pare bez potrebe. Samo kazem da imam utisak da se ti previse opterecujes tom tematikom. Mozda gresim, ali takav utisak sam stekao. Nista lose nisam mislio. Pozdrav ;)

pa neka sam, nije ni bitno dal se ja stvarno mnogo opterecujem ili ne time, mislim bitno je za mene, znam ja odlicno dal se opterecujem ili ne, nebitno je za ovo mesto...uostalom poenta teme je kukanje kome se ne svidja ne mora da cita
ali pazi niko se time ne opterecuje jer mu je tako doslo iz dosade, svako leci svoju muku kako moze i ume ;)

pa kad ne bacas sta onda mene cackas i stajes mi na muku :evil: more reci cu zeni da te smota u burek, nisi dobar :ljutka:
mene boli stomacic i ko na igla sam od toga a ti me bockas dodatno :ljutka:
javljas se na oglas da te ujedm a :zper:

Ujedi slobodno. Ujedaju i drugi gde i kako stignu i kako im se digne.
Izvoli.

p.s.: izgubio sam filing za komunikaciju sa zenama koje imaju redovan ciklus...nemoj zameriti jebbi ga. :rumenko:

Ujedi slobodno. Ujedaju i drugi gde i kako stignu i kako im se digne.
Izvoli.

p.s.: izgubio sam filing za komunikaciju sa zenama koje imaju redovan ciklus...nemoj zameriti jebbi ga. :rumenko:
jadna zena, sjasi bre malo :zcepanje: udri po svalerki da se zena odmori

ja nemam te pms sindrome, vestica sam uvek :lol: ali prvi dan kad me boli stomak onda vala ujedam, zbog bola ne iz nekih drugih razloga
jer i kad me nesto drugo bas boli opet mogu da ujedem, prosto sma teska piccka kad je bol u pitanju, lezim u cosku i lizem sape ko ranjena zver
i onda mi malo treba da te smazem :lol:
ali oprosticu ti uz neki zenin kolacic :aha:

Kako da se opustim (govorim u svoje ime), ako para nemam.
Od vazduha ne mogu da zivim. Probala sam, ali padam u nesvest.

Mene nije sramota da kazem da nemam ni za najosnovnije, ozbiljno vam kazem, ali tako je.
Zivim od danas do sutra.
Posao ne mogu da nadjem.
Majka ne zeli da mi pomogne k`o da sam joj smrtni neprijatelj, kao da sam ja kriva sto sam izgubila posao.
Cak i ne razgovara sa mnom. Plasi se da cu da joj se vratim na gajbu i da joj se okacim na grbacu. A ne pada mi na pamet.
Ona svakog dana jede sladoled od pola kg (inace dobrostojeca penzionerka), a ja o sladoledu mogu samo da mastam.
Mene ne moze ocima da smisli, a mladjoj cerki bi zvezde sa neba skinula, jer ona radi u drzavnom sektoru pa joj je namestenje zagarantovano.

Mene nije sramota da kazem da nemam ni za najosnovnije, ozbiljno vam kazem, ali tako je.
Zivim od danas do sutra.
Posao ne mogu da nadjem.
Majka ne zeli da mi pomogne k`o da sam joj smrtni neprijatelj, kao da sam ja kriva sto sam izgubila posao.
Cak i ne razgovara sa mnom. Plasi se da cu da joj se vratim na gajbu i da joj se okacim na grbacu. A ne pada mi na pamet.
Ona svakog dana jede sladoled od pola kg (inace dobrostojeca penzionerka), a ja o sladoledu mogu samo da mastam.
Mene ne moze ocima da smisli, a mladjoj cerki bi zvezde sa neba skinula, jer ona radi u drzavnom sektoru pa joj je namestenje zagarantovano.

i ja te razumem

- - - - - - - - - -

misim znam da od toga nemaš ništa, al eto...razumem te

vecina nas u satoru ove teme te razume
pivceta cemo da vratimo u srb i damo mu 200e mesecno pa ce da pojede tastaturu za onu glupost sto je napisao :aha2:
nego sit gladnom ne veruje, kaze mudra izreka, i to je tako uvek

- - - - - - - - - -

cek ti promeni nick, bese roda jel

pivceta cemo da vratimo u srb i damo mu 200e mesecno pa ce da pojede tastaturu za onu glupost sto je napisao :aha2:

- - - - - - - - - -

cek ti promeni nick, bese roda jel

Promenila sam nik.
Sta cu, bar to mogu.
Zaista vam kazem, pokusala sam sve, ulazila u razna preduzeca, pitala da li imaju neko radno mesto... nista.
Rada se hvala Bogu ne bojim. Radila sam svasta, bila clan Omladinske zadruge, cistila dom zdravlja posle renoviranja, bila spremacica, posle se zaposlila u drzavnom gradj. preduzecu kao administrativac, posle 16 godina preduzece se privatizovalo, novi direktor doveo svoje ljude, mi domaci smo morali da odemo...

Kako da se opustim (govorim u svoje ime), ako para nemam.
Od vazduha ne mogu da zivim. Probala sam, ali padam u nesvest.

Razumem. I ja sam neko vreme spavao gde i kod koga sam stigao....nemoj misliti da sam ja dete nekih burzuja, koje ne zna sta to znaci. Ne bih detaljisao....samo da mi nije uvek teklo med i mleko. Kako u Srbiji, kao jedno od troje dece koje je uzdigla samohrana majka, tako ni ovde kada sam propao pre nekih 13-14 godina gadno. Kod meine si na pogresnoj adresi sa Tom pricom da ja ne znam kako je kada je tesko, kada nemas.

Zivim od danas do sutra.
Posao ne mogu da nadjem.

Zamera ti garant zbog onog lika, ili nesto drugo...ne znam. Pricali smo, znas i sama da jesmo. Ne bih ja to rastezao javno, ne pada mi na pamet.

Citaj gore sta sam napisao...bez da zelim da detaljisem o svojoj proslosti - kod meine si na pogresnoj adresi sto se Toga tice da je meni lako bilo uvek, sve padalo sa neba itd. Isto sto i nije ni danas...ne padaju mi pare sa neba, jebbiga.

pa surovo ali je realno, u pravu su
nece bre niko dee ako ne zapnes sam za sebe
koga je briga, nikoga, i ne mora
grebi juri placi kukaj radi sta oces al ako se sam ne iscupas niko nece

To je tacno. Ali lakse je kukati i za sve kriviti druge (drzavu, mamu, tatu, NATO, mene...)

Uglavnom, ja da nemam da jedem ja bih prodao kompjuter, ne bih mogao izdrzavati kucne ljubimce itd.
Znam da ce se opet pogresno shvatiti sve sto sam napisao...nema veze. Opletite samo.

Uostalom, sto se ja uopste osvrcem? Budala sam relano. Tema je "Rupa", pa su ovde ljudi kukali i za presmesne stvari tipa "nisam ofarbala nokte kako sam zelela" i druge jako bitne stvari.

Kukajte slobodno...samo sto to nece nikom promeniti ziot na bolje...ali o.k., sta se to mene tice.

Ko me ikada zamolio za pomoc, zna da sam mu uvek rado pomogao.

Izvinjavam se na smetnji.

Poslednja izmena:
pa sto gledas to
ja iz istog razloga ne ulazim u te teme, ajde bezi treba da cmizdrim sto ne mogu da im pomognem sad, samo mi jos ta sekiracija fali
jedva prezivim kad vidim macku lutalicu sto ne mogu da je odvedem kuci, sva se uslinavim, samo jos i teme treba da gledam
ja na taj pdf ni ne idem, probala par puta i ne vredi slosi mi se....

elem tema: prosula sam lavor masne prljave vode od sudova po sebi :rida:
jjebem ti gravitaciju i ko je smisli

Razumem. I ja sam neko vreme spavao gde i kod koga sam stigao....nemoj misliti da sam ja dete nekih burzuja, koje ne zna sta to znaci. Ne bih detaljisao....samo da mi nije uvek teklo med i mleko. Kako u Srbiji, kao jedno od troje dece koje je uzdigla samohrana majka, tako ni ovde kada sam propao pre nekih 13-14 godina gadno. Kod meine si na pogresnoj adresi sa Tom pricom da ja ne znam kako je kada je tesko, kada nemas.

Zamera ti garant zbog onog lika, ili nesto drugo...ne znam. Pricali smo, znas i sama da jesmo. Ne bih ja to rastezao javno, ne pada mi na pamet.

Citaj gore sta sam napisao...bez da zelim da detaljisem o svojoj proslosti - kod meine si na pogresnoj adresi sto se Toga tice da je meni lako bilo uvek, sve padalo sa neba itd. Isto sto i nije ni danas...ne padaju mi pare sa neba, jebbiga.

To je tacno. Ali lakse je kukati i za sve kriviti druge (drzavu, mamu, tatu, NATO, mene...)

Uglavnom, ja da nemam da jedem ja bih prodao kompjuter, ne bih mogao izdrzavati kucne ljubimce itd.
Znam da ce se opet pogresno shvatiti sve sto sam napisao...nema veze. Opletite samo.
onda nemoj ostavljati komentar tipa ja gledam kroz prizmu para, pa kroz koju prizmu da gledam zivota ti kad mi ogulise kozu ledja i to im malo

svet je surov, ne treba meni tvoje sazaljenje, ne treba ni razumevanje, ja ovde ni ne pisem stvarne probleme jer se nikoga ne ticu, pisem ove sitne beznacajne u odnosu na stvarne, ali nemoj ni da bodes onakvim izjavama jer nema potrebe suvisne su, bodu, cemu to

Poslednja izmena:
Uostalom, sto se ja uopste osvrcem? Budala sam relano. Tema je "Rupa", pa su ovde ljudi kukali i za presmesne stvari tipa "nisam ofarbala nokte kako sam zelela" i druge jako bitne stvari.

Kukajte slobodno...samo sto to nece nikom promeniti ziot na bolje...ali o.k., sta se to mene tice.

Ko me ikada zamolio za pomoc, zna da sam mu uvek rado pomogao.

Izvinjavam se na smetnji.

ukapira li :lol:
tema je da izbacis u momentu problem, neki traze paznju, neki sazaljenje, neki pomoc, neki jednostavno izbace i idu dalje, bolje da otkucas nego na prozor da urlas, za kucanje jos nikoga nisu zatvorili u ludaru, za urlanje bogami jesu :lol:
nema potrebe da se bilo ciji problemi komentarisu, osim ako to postavaljac nije trazio
jer ume da pogodi, da uvredi
taktika kolega malo vise taktike ;)

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back