Rupa II

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
...jutros plihovi na stopalima i dlanovima, ja prestravljena da nije neka alergija na antibiotik koji pije...odu kod lekara
i kaze nije, vec neki virus "ruski" koji se tako manifestuje....gggrrrrrrrrrrrr...ne moze da jede, grlo boli, upaljeno, crvneo,
afte od tog virusa po nepcu...dali rojazol gel, dali krecno mleko protiv svraba (ti plihici svrbe jako)..i to je to ..a temperaruta
i dalje ide do 38:dash::sad2:

pa gde to sve da je strefi leti :(

lol crnjak...a pazi neki se kupaju tamo gde se izliva kanalizacija

meni je fascinantna ta njihova tamo ada il kako se već zove de se masovno kupa beograd...znaš ono mesto što su ga pretvorili u more...nisam siguran da je ada...
jeote sva govvna evrope odlaze u dunav...misim aj dobro veći deo se razloži...pa čak i sve da se razloži, onda ta njihova beogracka ne stignu da se razlože

jao afro, zato njoj toliko temp udara, mukica

proci ce, samo treba vremena :mazi:

a kakav ruski virus, mislim jel znas detaljnije koji virus?

- - - - - - - - - -

..nisam ni ja...nju vodio tata u onaj u Becicima...jeste, al ko mene sta pita..

svi ti bazeni su leglo zaraze, ja odavno to ne posecujem, niti adu kod nas....inace to puni kartone kod dr :roll:
al ebi ga....sad kako je tako je, to mu je nauk na tezi nacin da je napravio glupost :roll:

- - - - - - - - - -

svi ti bazeni su leglo zaraze, ja odavno to ne posecujem, niti adu kod nas....inace to puni kartone kod dr :roll:
al ebi ga....sad kako je tako je, to mu je nauk na tezi nacin da je napravio glupost :roll:

pa nisu bas svi.evo ja godinama idem kod nas na spens 3 puta nedeljno,nikad ni temperaturu,ni gripu
a mozda sam ja vec mrtva,pa zato...:think:

pa nisu bas svi.evo ja godinama idem kod nas na spens 3 puta nedeljno,nikad ni temperaturu,ni gripu
a mozda sam ja vec mrtva,pa zato...:think:

ti si dizvines matora
ja pricam za period deca-tinejdz :lol:

primetih da je ovim starijima bolja situacija, sto je i logicno, zreliji imunitet
al da odes na orl leti sve deca do 16, 17, stariji vec slabije
i ja sam u tom periodu hvatala tamo sve i svasta

sad sam i ja u grupu matorih za te zaraze ali ne cackam mecku, dosta mi je godina provedenih leti kod dr ko klinka:roll:
radije sedim na suvom sad "po stare dane" :lol:

to je zato što se redovno sexaš, to leči sve tegobe

pa sta znaci redovno?

- - - - - - - - - -

ti si dizvines matora
ja pricam za period deca-tinejdz :lol:

primetih da je ovim starijima bolja situacija
al da odes na orl leti sve deca do 16, 17, stariji vec slabije
i ja sam u tom periodu hvatala tamo sve i svasta
onda sam udarila veto i posle 15, 16 nisam vise nikad ni potisla, mars

sad sam i ja u grupu matorih za te zaraze ali ne cackam mecku, dosta mi je godina provedenih leti kod dr ko klinka:roll:
radije sedim na suvom sad "po stare dane" :lol:

pa kazem ja,il sam vec mrtva:rotf:

- - - - - - - - - -

...ma pojma nemam to je lekar rekao cerki jutros...inace ne vodi je u DZ vec u privatnu ordinaciju,i opet puna
ko sipak sve deca iz aqva parka...:evil:
...ne idem ni ja nikad u zivotu na adu da se kupam, ne pada mi na pamet...mogu samo da se suncam i setam,
ni ovde na takva mesta...al dzaba bili, bilo sto je bilo....malo je bolje od veceas od 19h...nadam se da cu ujutro
biti jos bolje naravno...pa da predahnemo....sad ce valjda znati gde ne treba da vode dete...

...ma pojma nemam to je lekar rekao cerki jutros...inace ne vodi je u DZ vec u privatnu ordinaciju,i opet puna
ko sipak sve deca iz aqva parka...:evil:
...ne idem ni ja nikad u zivotu na adu da se kupam, ne pada mi na pamet...mogu samo da se suncam i setam,
ni ovde na takva mesta...al dzaba bili, bilo sto je bilo....malo je bolje od veceas od 19h...nadam se da cu ujutro
biti jos bolje naravno...pa da predahnemo....sad ce valjda znati gde ne treba da vode dete...

a jos bolje ako je privatno oni te maze i paze i sve ce da ti urade kad platis :lol:

proci ce...

a jos bolje ako je privatno oni te maze i paze i sve ce da ti urade kad platis :lol:

proci ce...

..pa jeste, oni uvek idu kod privanog sa njom, jer ono sto imaju u dz bolje i da nemaju uopste...pa da ne rizikuju sa detetom...
..ma hoce, al je stresno, i tuzno kad je vidis tako malu da se muci, narocito sto je ona dete koje voli da jede,
a sad od tih gluposti u ustima i temperature ne moze...pa da te dusa zaboli...:(

..pa jeste, oni uvek idu kod privanog sa njom, jer ono sto imaju u dz bolje i da nemaju uopste...pa da ne rizikuju sa detetom...
..ma hoce, al je stresno, i tuzno kad je vidis tako malu da se muci, narocito sto je ona dete koje voli da jede,
a sad od tih gluposti u ustima i temperature ne moze...pa da te dusa zaboli...:(

ako imas blender miksuj joj kasicice, sejkove, pastete.... ako ih voli

ma znam joj muke sve sam ja to prosla, sama sa sobom mislim :lol:
hebi ga

meni je fascinantna ta njihova tamo ada il kako se već zove de se masovno kupa beograd...znaš ono mesto što su ga pretvorili u more...nisam siguran da je ada...
jeote sva govvna evrope odlaze u dunav...misim aj dobro veći deo se razloži...pa čak i sve da se razloži, onda ta njihova beogracka ne stignu da se razlože

Kako je išao slogan...? ''Ada - more Beograda''. Ne znam da li to gore govori o Adi ili o Beogradu.
Uglavnom, uvek je se setim kad izlazim iz wc-a ujutro.

...ne moze ni caj da proguta..muka ziva danas...al veceras malo bolje,
ja pitala sta bi pojela ne pitam samo neka kaze...pravicu....palacinke:heart:
..pojela jednu celu..nekako...sutra je novi dan...
au bas znaci steglo....e mukice

cekaj maco ako ceo dan nista nije pila jesu je mozda stavili na infuziju malo kad je bila kod dr?
mnogo je da ceo dan nista ne pije a plus ima temp

au bas znaci steglo....e mukice

cekaj maco ako ceo dan nista nije pila jesu je mozda stavili na infuziju malo kad je bila kod dr?
mnogo je da ceo dan nista ne pije a plus ima temp

..pa jeste ono vodu posle leka bilo kog..jer ne voli...a pila je svasta nesto danas...
..jutros je bola kod lekara..nema bas potrebe za infuzijom...dobro je...da i malo
je jogurta progutala par puta po koji gutljaj...

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back