Rupa II

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Iznervirao me po stoti put nas knjigovodja, racunovodja kako da ga prevedem. Veliki ekspert za hotelijerstvo, sa njegovim idejama. Kad god odemo na neki sastanak, on vodi glavnu rec, sve zna ko da je bio direktor lanca hotela. Ljudi ne mogu da dodju do reci od njega, koji djavo ide tamo, nisam videla nijednog knjigovodju da ide tamo osim njega...
Sad je smislio jednu notornu glupost, al ajde da vidimo kad krenu ljudi da se zale i da pisu to tripadvisoru njegovu genijalnu ideju.

Pa jebbo ja vama majku.

Pa nismo mi drugari pa cete vi verovatno da dodjete danas, ako vas platim da dodjete danas ima da dodjete danas sve vvam jebbem piccka vam matweerina pokvarena.

Nego vam se yebe jer radite u sugavoj srbiji pa znate da vam niko nista ne moze

:besna:

sad su se setili da javno kazu da im stepa stepanovic tone, a javna tajna godinama :lol:
pa koja budala je mislila ako ti daju jeftiniji stan da je to dobra ponuda
sad kukate, de vam je pamet bila kad ste ko muve bez glave jurili kredite se zarobite do kraja zivota
ne znas koje veci retard, drzava kao lopov koji kao da nema iskustva pa misli nikad nista nece izaci na videlo, ili ljudi koji su kupovi ta gowna
em su ih zeznuli za infrastrukturu (gle cuda :navodnik:), sad priznali da tonu (u soku sam :navodnik:)....pa jel treba jos nesto da se desi da ljudi shvate da se suplji zidovi ne kupuju....pa jos sa pdvom ko slag na tortu :lol:
serrem nam se na drzavu

mrtva ladna ga pita "jel se plasite da ste izgubili kredibilitet kod gradjana" :zcepanje: pa ko vam je i davao kredibilitet :zcepanje:
mada ne sumnjam da je bilo onih medju kupcima tih stanova koji su verovali da je to idila

Kad smo vec kod stepe al onog pravog, danasnja HOT vest je "renovirana kuca Stepe Stepanovica u Beogradu" :lol:

I onda ide prilog - "kuca u Kumodrazu, 7 km od Beograda..." :lol:

Sta sve danas nije Beograd bozemesacuvajisakloni :pop:

e ne mogu be celo da odslusam,uzasno je.al cujem da su podgoricani,jer se pominje groblje cepurci :)

Meni je avgust highlight godine. So many changes. A septembar za odmor.:mrgreen:

e meni tako zao da cekam do avgusta odmor, jer ko da izdrzi toliko
onda odem krajem juna pocetkom jula, pa se ziva smorim kad se vratim i mesc i po dana ginem od posla..kao da na odmoru nisam ni bila
ako uzmes kajaces se, ako ne uzmes kajaces se

zar ne ideš ti na odmor pešes puta godišnje

- - - - - - - - - -

oni će prave beograd na vodi a mi ovamo nek crknemo, nemoj ni putevi da imamo...ništa da neamo

joj ako krenemo o toj temi ima mi proradi gastritis....nemojte ljubim vas
ja samo molim sv kravu da im propadne ideja pa da nas ostave na miru, to ce cela srbija da placa, kad krenu da dizu namete ovo sad sto rade nece biti nista, kukuu ne mogu da razmisljam

...jutros plihovi na stopalima i dlanovima, ja prestravljena da nije neka alergija na antibiotik koji pije...odu kod lekara
i kaze nije, vec neki virus "ruski" koji se tako manifestuje....gggrrrrrrrrrrrr...ne moze da jede, grlo boli, upaljeno, crvneo,
afte od tog virusa po nepcu...dali rojazol gel, dali krecno mleko protiv svraba (ti plihici svrbe jako)..i to je to ..a temperaruta
i dalje ide do 38:dash::sad2:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back