- Poruka
- 122.193
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
kresanje je jeftinije a isto ukrsti okice![]()

Siromasnih koliko oces i alge u vodi za pice...![]()
Rodo, kad si zadnji put okupala Mili?
F.line se stavlja najranije posle 2 dana od zadnjeg kupanja, a takođe ne sme ni najmanje dva dana posle aplikacije da se kupa/kvasi kuca.
Koja je ogrlica u pitanju i koliko je stegnuta?
Mora da bude baš baš uz kožu, koliko samo prst da može da prođe, ako je labavije nema dejstvo jer nije u dovoljnom dodiru sa kožom.

zvanicno nemas nigdePoslednji put sam je kupala pre 3 meseca. Ja je i inace kupam na tri meseca. Takva je rasa. Rekli su mi da nema potrebe cesce.
Znaci nije do toga.
A kais protiv buva macijih i ostalih grozota je Frontlajnov i stoji joj uz kozu, tacno koliko treba, da prst moze da bude izmedju koze i kaisa.
Nisam pametna sta da radim.
Sad pre pola sata, sam se vratila od zubara, opet sam je pregledala i nasla sam jos jednu zivu maciju buvu. Poludela sam.
Ne znam da li da je oprasim DDT-jem, a nemam pojma gde se to kupuje.
Za osam godina koliko imam Milu, samo jednu maciju buvu je imala, a ovog leta evo u toku samo jednog meseca 4 komada.
A ima ih sigurno jos... qq
Kakvu bre maciju buvu?
cuti,mene juce usred zabolela glava![]()

zvanicno nemas nigde
nezvanicno moras sa vlasnicima apoteka da cucoljis da ti daju
imas i tecne insekticide, napiso ti jacob onda ime kako se zove, ja ne pamtim ta komercijalna imena
poenta je da odes u vet ili polj apoteku i uzmes to je u ampuli ko za injekcije staklenoj, razmutis u 2l vode i kupas je, pa posle dve nedelje opet isto da ubijes i drugu generaciju...imas nekoliko vrsta insekticida, koji god nadjes dobar je
tek kad ih sve pobijes onda kupi obavezno preventivnu zastitu front il nesto drugo....
vodi racuna samo da ti nije alergicna na neki od njih
- - - - - - - - - -
nisu iste psece i macije
mislim obe su buve nema spora, samo druga vrsta
Hvala Tajgere, tako cu i ja da uradim.
Mada su meni predlozili da psa ``fajtam`` tim rastvorenim Neostomosanom.
Videcu u stvari sta joj se manje ne svidja.
Hvala vam svima na savetima oko buva.
Ovo je neko zadnje vreme doslo.
Nikad ovakvo leto nije bilo vlazno.
Ova moja nije od onih kucica koje to obavljaju na asfaltu, nego zenska hoce bas u travu.
A naselje (Nova Galenika) poznata po mackama. Gde god ``bacis`` pogled ima divljih macaka.
A i pasa ima kad bolje razmislim.
Razmuticu taj Neostomosan od 5 ml (to je valjda za kilazu za pse do 10 kg) u 1 litar obicne vode (tako mi je rekao prodavac u pet shopu).
Sad sam ponovo procitala sta si napisala miko, pa sad ne znam da li da ovu ampulu razmucujem u 1 litar ili u 2 litra vode?
I ona se isprepadala, kad je samo pogledam odmah bezi od mene da je ne bih vise kontrolisala.
Bila sam i kod zubara. To je tek za rupu.
Bolje da vam ne pisem kako sam se provela kao pacijent na budzetu.