Rupa II

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
meni jeste, vrh :lol:
ja volim njegove teme i tu pricu o istoku

isto, gutam sa tom tematikom :prstic:
nego mi nije nesto ostavio utisak sinopsis na poledjini, kao dve predhodne, al ne vredi da sudim dok je ne procitam....al samo kazem neki prvi utisak nije ko za predhodne
cekam vasljivu palatu, rezervisala je al nikako da vikaju, neko je uzeo i ne vraca :evil:
si citala?

aj da ne bude da spamujem samo
tema: dal ste normalni al stvarno, aj sto sebe jjebete ko vas ebe, al sto druge aman zaman...motka :evil:

Taj plavi lak je vr'
marinsko plava..jeste prava morska!
Kakve majke takve cerke. :(

al si mu ga dala po dinamici sa zlatnom crtom :smeker:

- - - - - - - - - -

isto, gutam sa tom tematikom :prstic:
nego mi nije nesto ostavio utisak sinopsis na poledjini, kao dve predhodne, al ne vredi da sudim dok je ne procitam....al samo kazem neki prvi utisak nije ko za predhodne
cekam vasljivu palatu, rezervisala je al nikako da vikaju, neko je uzeo i ne vraca :evil:
si citala?

aj da ne bude da spamujem samo
tema: dal ste normalni al stvarno, aj sto sebe jjebete ko vas ebe, al sto druge aman zaman...motka :evil:

i ja da ne bude spam - hebovaspatak, sta vam je :)

kako se zove - vasljiva palata??
nisam ni cula..ko je napisao?
meni jeova odlicna od pocetka
mozda nisi bila raspolozena kad si pocinjala da je citas..

ej zenske nemate pojama
metla fura ovo :zcepanje:

cow3.jpg

(ne zajebavam se)
nije moja slika

To su cerkini, omaklo joj se zlatno, nije do mene, mora da je do tate. :rotf:

- - - - - - - - - -

ej zenske nemate pojama
metla fura ovo :zcepanje:

Pogledajte prilog 318725

(ne zajebavam se)
nije moja slika

Ma meKlice duso draga, poenta je u tome da svako fura sto mu drago. Mnogo su slatki ovi na tudjim rukama, al' brate ne mogu ja kravicu na nokte pa ubij me. :lol:

- - - - - - - - - -

i ja da ne bude spam - hebovaspatak, sta vam je :)

kako se zove - vasljiva palata??
nisam ni cula..ko je napisao?
meni jeova odlicna od pocetka
mozda nisi bila raspolozena kad si pocinjala da je citas..
nisam pocinjala nego u laguni kad se pojavila ja citala opis da vidim sta je i nesto mi nije ostavilo utisak, ali hocu da je probam bez obzira

safak elif, pisala je istambulsko kopile...o turskoj (logicno :lol:) su joj romani
http://www.laguna.rs/n2039_knjiga_vasljiva_palata_laguna.html

A kakva si ti oosoba kada ovako nekoga mozes da okarakterises?
Ja sam napisala da se meni ne svidjaju preterano sljokicasti nokti koje neke devojke furaju svakodnevno.
Postoji razlika imedju: meni se ne svvidjaju i neko je dosadan jer su mu nokti takvi i takvi ...

To je stvar psihologije,nista drugo.
Mada,psiholozi su utvrdili da je Stiv Dzobs stalno nosio drugu crnu rolku da bi mogao da se posveti bitnim stvarima,tako da :aha: .
Neee :aaa: koji smorovii :pljus: .

Nego,za rupu:Muka mi je od vas koji mi probiste mozak zeleci sneg :aaa: .
Setnja do Amerike,Severnog ili Juznog pola i uzivajte a ne da baksuzirate da se ovo diiiiiiivno vreme pokvari :tiganj: .
Kao cene hrane ce skociti-cene hrane uvek skacu,sve cene stalno skacu u Srbiji-nema to veze sa vremenskim prilikama.

To su cerkini, omaklo joj se zlatno, nije do mene, mora da je do tate. :rotf:

- - - - - - - - - -

Ma meKlice duso draga, poenta je u tome da svako fura sto mu drago. Mnogo su slatki ovi na tudjim rukama, al' brate ne mogu ja kravicu na nokte pa ubij me. :lol:

normalno, svako prema sebi, ni ne moze svako to da iznese, ko sto ne moze svako da iznese frenc, cvetove, sljokice, drecave i dr...
sve zavisi od stila oblacenja, ponasanja, afiniteta bla bla, da ne mudroseramo o necemu logicnom
nego vas malo zezam kao zenske da vidite sta je pravi manikir ;)

ja mogu kravu jer mi se slaze sa krava torbom :manikir: molim lepo
:zcepanje:

- - - - - - - - - -

To je stvar psihologije,nista drugo.
Mada,psiholozi su utvrdili da je Stiv Dzobs stalno nosio drugu crnu rolku da bi mogao da se posveti bitnim stvarima,tako da :aha: .
Neee :aaa: koji smorovii :pljus: .

Nego,za rupu:Muka mi je od vas koji mi probiste mozak zeleci sneg :aaa: .
Setnja do Amerike,Severnog ili Juznog pola i uzivajte a ne da baksuzirate da se ovo diiiiiiivno vreme pokvari :tiganj: .
Kao cene hrane ce skociti-cene hrane uvek skacu,sve cene stalno skacu u Srbiji-nema to veze sa vremenskim prilikama.

sreco ako padne snegcina u martu i udari tada -18 neces jesti nista, i stvarno ce porasti cene
ja mrzim zimu ali ako cu da na leto placam krompir 200 a tresnje 500din onda dajte sneg sad pa da se ne zajjebavamo vise

pss: sto sam primila divnu vest za infostan :fdlan: sta li sad spekulisu mamicu im

ne znam kakva je tvoja vest, ali ja sam dobila neku totalnu debilnost:

"Poštovani
zbog smanjenja troškova dostave računa Infostana, obaveštavamo Vas da će se račun za Vaš prostor na adresi:

pa ime prethodnog vlasnika stana i moja stara adresa na kojoj on sad stanuje (menjali smo stanove pre 15 meseci)
pa opet isto ime i adresa njegove vikendice u nekoj prigradskoj opštini koju nisu naveli..

dostavljati na adresu

pa moje ime i sadašnja adresa

Ako Vam iz bilo kog razloga ne odgovara novi način dostave molimo Vas da se obratite najbližoj filijali Infostana radi promene adrese dostave. Promenu možete da izvršite i putem mail-a, telefonom, pisanim dopisom do 24. januara 2014. godine.
S poštovanjem
JKP INFOSTAN"

Pri tome na tom papirčetu nisu napisali ni broj telefona najbliže filijale, a zna se koja je za koji deo grada, ni mail ni adresu... a danas je 20. a rok 24. Kako su samo nekad ažurni, pa ti daju 3 dana da ispraviš njihovu brljotinu.

Pri tome smo prethodni vlasnik i ja sve uredno prijavili i odjavili i godinu dana mi normalno svi moji računi stižu na moje ime i na novu adresu, a njemu isto tako, onako kako je tražio, da mu računi za vikendicu stižu u stan. I sad rešili da nas iskombinuju.

"Poštovani
zbog smanjenja troškova dostave računa Infostana, obaveštavamo Vas da će se račun za Vaš prostor na adresi:

pa ime prethodnog vlasnika stana i moja stara adresa na kojoj on sad stanuje (menjali smo stanove pre 15 meseci)
pa opet isto ime i adresa njegove vikendice u nekoj prigradskoj opštini koju nisu naveli..

dostavljati na adresu

Ako Vam iz bilo kog razloga ne odgovara novi način dostave molimo Vas da se obratite najbližoj filijali Infostana radi promene adrese dostave. Promenu možete da izvršite i putem mail-a, telefonom, pisanim dopisom do 24. januara 2014. godine.
S poštovanjem
JKP INFOSTAN"

Pri tome na tom papirčetu nisu napisali ni broj telefona najbliže filijale, a zna se koja je za koji deo grada, ni mail ni adresu... a danas je 20. a rok 24. Kako su samo nekad ažurni, pa ti daju 3 dana da ispraviš njihovu brljotinu.

Pri tome smo prethodni vlasnik i ja sve uredno prijavili i odjavili i godinu dana mi normalno svi moji računi stižu na moje ime i na novu adresu, a njemu isto tako, onako kako je tražio, da mu računi za vikendicu stižu u stan. I sad rešili da nas iskombinuju.

....sve ludo:evil:

....meni stiglo od sudskog izvrsitelja na ime moje majke, dug od nekih nepunih 7.000 dinara, i kao ako ne izmiri zaplenjivace imovinu, ja u soku,
zovem i pitam ko je tu lud, jer da je ona kojim slucajem bila tu i to primila, sad bih je kakva je obilazila na Lescu..pu, pu....pa kao dajte vas broj/sifru...kad
sa procitala kaze pa nemate vi duga, pa znam da nemam i svaki put mi pisete hvala sto uredno placate...sta sad ovo znaci...izvinjavala se, al ja svejedno
moram da odem i uzmem potvrdu od njih da nemamo duga....debili:besna:

"Poštovani

dostavljati na adresu

S poštovanjem
JKP INFOSTAN"

tako sam ja na poslu prosle nedelje bila 4 dana bez vode
njihova ekipa bila da poravlja nesto u zgradi preko puta i svima iskljucili vodu
popravili, ukljucili svima, samo nisu pustili nama
i cela nasa horizontala na jednom vodomeru nema vodu
i svaki dan sam zvala, i svaki dan me debili opertateri ubedjuju da je neko od nas zatvorio vodu
na kraju smo se nasli u zoni sumraka
cak sui rekli da je ekipa po nalogu bila na terenu i da mi imamo vodu
ja kazem, kako imamo kad nemamo, nemojte da se salite, ima male dece da li ste normalni?
i na kraju nije vredelo nista drugo jer su nas samo odhebavali, nego sam pocela da jurim vezu
ej!!! da jurim vezu da mi nesposobni majstori puste vodu koju su nam zatvorili negde!!!
i dodjem do sekretarice generalnog, zena pozove odgovornog za ekipe, ekipa izadje za 10min i puste3 nam vodu
e pa da vam nanu naninu!!!! placamo najnormalnije i 4 dana bauljamo i vucem vodu od kuce da bi zena ocistila prostor jer neki debil ne zna da nije pustio vodu!
i posle se zale kad ostanu bez posla..ma ja bi to na ulicu bre, a one ljude koji cekaju na njihovo mesto! pa da vidim posle da li bi ih boleo khm kad neko prijavi kvar!

tako sam ja na poslu prosle nedelje bila 4 dana bez vode
njihova ekipa bila da poravlja nesto u zgradi preko puta i svima iskljucili vodu
popravili, ukljucili svima, samo nisu pustili nama
i cela nasa horizontala na jednom vodomeru nema vodu
i svaki dan sam zvala, i svaki dan me debili opertateri ubedjuju da je neko od nas zatvorio vodu
na kraju smo se nasli u zoni sumraka
cak sui rekli da je ekipa po nalogu bila na terenu i da mi imamo vodu
ja kazem, kako imamo kad nemamo, nemojte da se salite, ima male dece da li ste normalni?
i na kraju nije vredelo nista drugo jer su nas samo odhebavali, nego sam pocela da jurim vezu
ej!!! da jurim vezu da mi nesposobni majstori puste vodu koju su nam zatvorili negde!!!
i dodjem do sekretarice generalnog, zena pozove odgovornog za ekipe, ekipa izadje za 10min i puste3 nam vodu
e pa da vam nanu naninu!!!! placamo najnormalnije i 4 dana bauljamo i vucem vodu od kuce da bi zena ocistila prostor jer neki debil ne zna da nije pustio vodu!
i posle se zale kad ostanu bez posla..ma ja bi to na ulicu bre, a one ljude koji cekaju na njihovo mesto! pa da vidim posle da li bi ih boleo khm kad neko prijavi kvar!

što ste vukli vodu od kuće, što niste tražili od komšija kojima su pustili vodu?

- - - - - - - - - -

....sve ludo:evil:

....meni stiglo od sudskog izvrsitelja na ime moje majke, dug od nekih nepunih 7.000 dinara, i kao ako ne izmiri zaplenjivace imovinu, ja u soku,
zovem i pitam ko je tu lud, jer da je ona kojim slucajem bila tu i to primila, sad bih je kakva je obilazila na Lescu..pu, pu....pa kao dajte vas broj/sifru...kad
sa procitala kaze pa nemate vi duga, pa znam da nemam i svaki put mi pisete hvala sto uredno placate...sta sad ovo znaci...izvinjavala se, al ja svejedno
moram da odem i uzmem potvrdu od njih da nemamo duga....debili:besna:

za šta to dug?

ja rekoh da nisu počeli da šalju majmune za tv pretplatu, pa da se naoružam bejzbolkom :lol:

- - - - - - - - - -

zato sto mi je lakse fizicki da iznesem vodu iz automobila koji parkiram ispred ulaza, nego da iz drugog ulaza vucem kantu od 20lit sa prvog sprata pesice

ih šta je 20 litara...ne mora kanta, mogu 3 balona :)

ja rekoh da nisu počeli da šalju majmune za tv pretplatu, pa da se naoružam bejzbolkom :lol:

- - - - - - - - - -

ih šta je 20 litara...ne mora kanta, mogu 3 balona :)

namam balone, ako ti kazem da sam prevozila u kofama :zkez: i da sam vozila kao po jajima..kao u igrama bez granica - pobedi onaj kome se u kolima najmanje prospe..kofa naravno pez poklopca :roll:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back