Rupa II

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
U principu,uvek nas bude toliko da ne mozemo da stanemo u jednu prostoriju,pa da ne bude da domaćini malo sede sa jednom grpom parova,malo sa drugom,resili su to ovako.I ok,to je jednom godisnje,ali veceras ove zene bas smorise...Inace su dosta starije od mene,7-12godina,jer je to drustvo mog dragog,i lepo sam se uklopila,ali veceras ubiše s dosadnim temama,pametovanjima,nerealnim ocekivanjima ...bas mi je tesko palo...
A iz drge prostorije smeh....uvek je tamo bolji provod...

- - - - - - - - - -

Kao u arapskim zemljama.
Zato što muškarci neće da slušaju te nebuloze. Oni se uvek izvuku.

Imam ja jednu drugaricu koja je tako. Dodje da se druži sa odraslima, da malo odmori od dece. Uvek se nadje neko ko mora da pripazi na njenu decu da bi zaštitila svoju ili domaćica da bi zaštitila svoju imovinu.

A sva deca se uvaljuju mama u krilo,guzvaju im garderobu,mazu ih tortom,keze se...nijedno jedino nije otislo kod tate...

Аждаја

Аждаја је огромно чудовиште накарадног облика, које се још назива и аждаха, аждахака или, погрешно, ала. Има велике чељусти, оштре зубе и дуг, скоро змијски језик, увек има и четири ноге и дугачак реп, а уместо једне има три, пет, па и више глава. Аждаја живи по великим водама где сачекује пролазнике, израња и прождире људе и животиње. Аждаје често живе у дубоким језерима, у близини великих шума, одакле излазе око поноћи, да би се храниле. Осим у језерима, има их и у широким рекама, а неки кажу чак и у мору. У неким крајевима за дугу на небу верује се да је аждаја која пије воду.

samo nek ne odustaje.moj brat iz nisa je dobio bebu posle 15 godina cekanja.dve vestacke oplodnje i bezbroj spontanih
:eek:
Ja sam mislila da je moja snajka rekorder. Ona je tek 6. put izgurala trudnoću do kraja. Ma Smoki moja, danas gotovo da nema žene koja nije imala spontani, to je nažalost učestala pojava, ali nikad nije prijatno čuti, a pogotovo kad se to dogodi nekome ko ti je drag. :(

- - - - - - - - - -

Ja sam joj rekla da sam ja posle 3 meseca ponovo zatrudnela i rodila Miloša.

:eek:
Ja sam mislila da je moja snajka rekorder. Ona je tek 6. put izgurala trudnoću do kraja. Ma Smoki moja, danas gotovo da nema žene koja nije imala spontani, to je nažalost učestala pojava, ali nikad nije prijatno čuti, a pogotovo kad se to dogodi nekome ko ti je drag. :(

- - - - - - - - - -

Ja sam joj rekla da sam ja posle 3 meseca ponovo zatrudnela i rodila Miloša.

nadam se da ce sve biti ok
ja sam oba puta kad sam pogledala u onu stvar zatrudnela.da nisam,mozda bih pokusavala dve tri godine,al posle toga bih sigurno usvojila.pa ako dodje kasnije beba nek dodje.

ahahahahah, bog te mazo, praistorija, da ne bude očijukanja sa tuđim muževima :lol:

A kako čujem , to nije tako retka pojava kada su rodjendani u pitanju...
I to su nam odmah s vrata rekli ko gde da ide...a nas dvoje došli prvi, pa nas pustili 5 minuta da sednemo svi zajedno,ali čim je došao sledeći par, svako u svoju prostoriju...šou..
Decu nisu razdvajali po polu...

To je moje misljenje.
Sem toga, ovo je rupa. Pise svako sta zeli, sta mu je u tom momentu na dusi, sta misli o necemu, nekome, tema za izjadati se bez nepotrebnih komentara na napisano.
Ja pisem o onome sto me je iznerviralo, zapanjilo, naljutilo, rastuzilo, opsujem onog koga ne bih inace mogla jer imam dovoljno pristojnosti u RL-u.
A sad, ko se pronadje u nekom mom ppostu napisanom u rupi ..... pa sta da kazem, verovatno postoji razlog za to.

Ne to nego obozavam da vidim sljokice na lepim noktima,razne boje,crteze itd. i meni je tvoj stav za rupu i svih koji vole jednobojne bez maste uradjene nokte,da ne bude kako imam nesto protiv tebe.Ustirkano,jedna boja,lepo lakirani asocira me na dosadu nevidjenu od osobe koja ih ima.

A kako čujem , to nije tako retka pojava kada su rodjendani u pitanju...
I to su nam odmah s vrata rekli ko gde da ide...a nas dvoje došli prvi, pa nas pustili 5 minuta da sednemo svi zajedno,ali čim je došao sledeći par, svako u svoju prostoriju...šou..
Decu nisu razdvajali po polu...

sledece godine bi od mene poklon dobili brzom postom - izvinite, na putu sam :)

- - - - - - - - - -

Ne to nego obozavam da vidim sljokice na lepim noktima,razne boje,crteze itd. i meni je tvoj stav za rupu i svih koji vole jednobojne bez maste uradjene nokte,da ne bude kako imam nesto protiv tebe.Ustirkano,jedna boja,lepo lakirani asocira me na dosadu nevidjenu od osobe koja ih ima.

ja imam crvene ustirkane u jednoj boji, fine, uredne,diskretne :rida:

ja imam crvene ustirkane u jednoj boji, fine, uredne,diskretne :rida:

2rnhngn.jpg

1zgb49t.jpg

... :sad2:

A kakva si ti oosoba kada ovako nekoga mozes da okarakterises?
Ja sam napisala da se meni ne svidjaju preterano sljokicasti nokti koje neke devojke furaju svakodnevno.
Postoji razlika imedju: meni se ne svvidjaju i neko je dosadan jer su mu nokti takvi i takvi ...

A kakva si ti oosoba kada ovako nekoga mozes da okarakterises?
Ja sam napisala da se meni ne svidjaju preterano sljokicasti nokti koje neke devojke furaju svakodnevno.
Postoji razlika imedju: meni se ne svvidjaju i neko je dosadan jer su mu nokti takvi i takvi ...

Odoh ja po sljokice, hoces i tebi da kupim? :(

- - - - - - - - - -

sta ja da kazem koja mesecima nisam nalakirala nokte :(
a nekad sam imala svih boja i dezena :aha:
koju cu deklaraciju da dobijem :ceka:
Muskaraco! :zelenko2:

Gledam slike noktiju koje radi neka devojka iz mog grada.
Bozemesacuvaj :pop2: mi je komentar na svaku 3. otprilike.
Em napadni, em sareni, prepuni sljokica .... ok, razumem za neku prigodu tipa NG ili maskenbal
al' cini mi se da oovo devojke rade i nose svakodnevno. Pa one kandze spicaste, pa lopatasti nokti ....
I plate za to i jos su odusevljene ....
Gde nestadose one kojima je dovoljno da im nokti budu jednobojni, umerene duzine, i normalno blago kockastog ili zaobljenog oblika?
:confused:

ja sam inace neko ko se ne sminka, ne upicanjuje, ne farba i sl...ali obozavam noktice da saram
i oduvek sam htela da zavrsim izmedju ostalog kursic za manikir, em za ne daj boze, em zato sto volim
medjutim sto ti kazes kad sam shvatila ko bi mi bile musterije, tj sa kakvim zeljama, da se ispovracas od kica....popismanih se po pitanju kursa i eksploatacije istog :lol:

- - - - - - - - - -

Odoh ja po sljokice, hoces i tebi da kupim? :(

- - - - - - - - - -

Muskaraco! :zelenko2:

:zelenko:

nece bona danima te bockam i nikako :(

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back