Rupa II

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Gledam slike noktiju koje radi neka devojka iz mog grada.
Bozemesacuvaj :pop2: mi je komentar na svaku 3. otprilike.
Em napadni, em sareni, prepuni sljokica .... ok, razumem za neku prigodu tipa NG ili maskenbal
al' cini mi se da oovo devojke rade i nose svakodnevno. Pa one kandze spicaste, pa lopatasti nokti ....
I plate za to i jos su odusevljene ....
Gde nestadose one kojima je dovoljno da im nokti budu jednobojni, umerene duzine, i normalno blago kockastog ili zaobljenog oblika?
:confused:

Tu smo mi, forumasice :flert:
Pogledajte prilog 318614
Moji nisu umerene duzine, ali zato tvoji uvek jesu :zag:

Em napadni, em sareni, prepuni sljokica .... ok, razumem za neku prigodu tipa NG ili maskenbal
al' cini mi se da oovo devojke rade i nose svakodnevno. Pa one kandze spicaste, pa lopatasti nokti ....
Gde nestadose one kojima je dovoljno da im nokti budu jednobojni, umerene duzine, i normalno blago kockastog ili zaobljenog oblika?

...Tu smo, samo smo, izgleda, detrendirane...:) :zag:

Ja stavljam samo francuski manikir... vec godinama...
Tako mi nokti uvek izgledaju lepo i uredno...
Nazalost, od kako sam dobila bebu, odustala sam od toga,
jer mi bilo kakav lak ili gel na noktima ne deluje higijenski,
dok presvlacim dete, menjam pelenu i mazem mu lice ili guzu...

...Hvala, @B...:heart:
...@Nem :zag:
...@Cicak, mozda bi najbolje resenje bio gel lak (Shellac) koji izgleda identicno kao klasican manikir, samo traje, besprekoran, preko 2 nedelje...Nema potrebe za korekcijama u ovom periodu, a cesto i duze...Dakle, nema zadebljanja na noktima karakteristicnim za metod izlivanja gelom, niti stanjivanja povrsine nokta turpijanjem...

Oduvek imam lepe i duge nokte,
ali nemam vremena da se sama bavim njima
Niti zelje.
Volim da odem kod kozmeticarke i da mi ona to sredi,
trenutno to mogu samo kad mi iskrsne vreme,
a nikog ne zelim da obavezujem da ga zovem i trazim da me primi odmah.
A idem.samo kod provereno dobre osobe.

Zato ih sredim sama tj.odsecem, isturpijam, posle kupanja uvece, namazem kremom i to je to. :)

...Naravno i to je opcija...Pomislila sam da trazis nacin da imas manikir kakav volis i na koji si navikla i u trenutnoj situaciji, a trajni lak bi bio dobro resenje za zaposlenu mamu koja mnogo koristi ruke tokom dana i nema vremena da posecuje cesto salone ili se sama bavi manikirom...Mislim da nijedan profesionalac ne bi poziv smatrao deranziranjem, naprotiv, a ima ih koji su spremni i da dodju kod klijenta kuci - posao je u pitanju, a klijent placa pruzenu uslugu...:)

....:ok:

Ukusi su razliciti i nikoga ne ugrozavaju.Nema razloga takvoj reakciji.

...Naravno i to je opcija...Pomislila sam da trazis nacin da imas manikir kakav volis i na koji si navikla i u trenutnoj situaciji, a trajni lak bi bio dobro resenje za zaposlenu mamu koja mnogo koristi ruke tokom dana i nema vremena da posecuje cesto salone ili se sama bavi manikirom...Mislim da nijedan profesionalac ne bi poziv smatrao deranziranjem, naprotiv, a ima ih koji su spremni i da dodju kod klijenta kuci - posao je u pitanju, a klijent placa pruzenu uslugu...:)

Kad menjas 5 pelena dnevno, toliko moje dete trenutno menja,
i svaki put mazes tu guzu sa kremom, skontas zasto je bilo sta na noktima
nekako nehigijenski.
Pokusala sam ja ali mi se nije svidelo,
Uvek se ta krema negde podvuce pod te lakove,
bar ja takav osecaj imam.

Ovako sam sigurna da su moje ruke dovoljno ciste. ;) Uvek!

To ti je kao kad vidis kuvaricu u restoranu sa dugim noktima ili lakom na noktima,
ili one tete na suhomesnatom odeljenju. Nije njima dzabe zakonom zabranjeno da imaju
duge nokte i lak na noktima

Ukusi su razliciti i nikoga ne ugrozavaju.Nema razloga takvoj reakciji.

To je moje misljenje.
Sem toga, ovo je rupa. Pise svako sta zeli, sta mu je u tom momentu na dusi, sta misli o necemu, nekome, tema za izjadati se bez nepotrebnih komentara na napisano.
Ja pisem o onome sto me je iznerviralo, zapanjilo, naljutilo, rastuzilo, opsujem onog koga ne bih inace mogla jer imam dovoljno pristojnosti u RL-u.
A sad, ko se pronadje u nekom mom ppostu napisanom u rupi ..... pa sta da kazem, verovatno postoji razlog za to.

Kako sam se smorila na tom rodjendanu...straaaaaasno!
Mojka koja ne prestaje da prica,dok joj dvogodišnje dete divlja po gostima,tudjoj kuci,rusi čaše,diže noge na sto...Pa onda ove ostale zapenile o tome sta ce cije dete da studira,a najstarije dete ima 13 godina.....i tako u nedogled...

Pritom zene i muskarci su razdvojeni u dvevprostorije.Mrzim to...

Kao u arapskim zemljama.
Zato što muškarci neće da slušaju te nebuloze. Oni se uvek izvuku.

Imam ja jednu drugaricu koja je tako. Dodje da se druži sa odraslima, da malo odmori od dece. Uvek se nadje neko ko mora da pripazi na njenu decu da bi zaštitila svoju ili domaćica da bi zaštitila svoju imovinu.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back