Rupa II

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
potrebno je da so vise ljudi vidi ovog idiota
1238843_10200648191790153_266579435_n.jpg

Ukrali nam tv sa hodnika! :besna:

***** ti Srbiju! :dash: ***** ti sve! Koja bagra!

I da me ne pita niko sada što si ostavila TV u hodniku!

Eto zato! Moj TV! Moj hodnik! U ***** materinu!

P. S. Komšija sinoć slavio rođenje deteta i neko od njegovih ortaka uzeo tv.

Msm, ladno sam sedela u dnevoj kada sam čula da neki lik viče "E, uze čovek TV, ******!".

Ženski glas (ponosna baba) ga ućutkava kroz smeh. Kontam, sprdaju se, pijani su.

Ni na pamet mi nije palo da izađem napolje da pogledam, jer mi stvarno bilo van svake pameti da će ukrasti TV. Gamad!

Bila sam malopre probudila ponosnu babu koja nije uspela da odglumi iznenađenost.

Kaže videće sa momcima. :roll:

Duvaj ga seljanko! :neutral: ****** se i ti i momci i televizor! :neutral:

U ovu rupu bacam naš prvi televizor...
izbacivanje tva uglavnom znaci da je crko pa ces ga pored kontejnera....e sad to sto su ukrali umesto da pitaju da uzmu je drugo naravno...al nemoj te cudi da je neko uzo...pa cigani svaki dan patroliraju zgradama i nose sve iz hodnica...a plus i komsije
jjebi joj nanu da se vrati to, ozbiljno, iz principa ako nista drugo

meni tako bacili tv, ispred podruma sam ga stavila, pokvario se al moze se popravi, ja kupila nov i aj da mi ne smeta stavim ga ispred vrata od mog podruma...polse tri dana njega nema...sretnem "predsednika kucnog saveta" reko jel to neko krao po podrumima opet...kaze ne nego komulanci prete kaznama ne sme nista oko podruma mora sve unutra (ja nemem mesta unutra vise :besna:) pa smo zvali djubretare da nose sve :dash:
pa reko dobro aj bio je u klinickoj smrti al sto mi ne pozvoni da me pitas da ga spasim...pa sto ste ga stavili tu...pa jes izvnini sto nemam stan tvoje velicine :dash:
a na kraju u pravu je, da nisu oni, cigani bi il komsije zdipili
a mogla sam i da ga unovcim organizuju ponekad, oko 500 din zaradis na stari tv :lol:

bilo sad za vikend...imam i ves masinu i zamrzivac oba vrede po 800 din :rida: al kao na keju...pa na krkacu da ga donesem do keja jeli? debilana...

ajde zovi vise piccka ti materina....gle sad kad me nazove veceras...il jos bolje sutra popodne, da to bi bilo najbolje :dash: aaaaaa sto mrzim da cekam
dal da menjam to .... sta da radim :think:
sama sam kriva ko me ebe kad ispunjavam tudje zelje i tripujem se nesto....

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back