Rupa II

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
...ko me bre mene do sad pitao od cega ja zivim, od cega sam onolike godine placala kiriju ili od
cega je placa moje dete....ko, niko...a ja sad treba da brinem gde ce vase dete da zivi...ma brisite
momentalno......ne nemam srca, jer ste se vi sad setili da vam ipak trebam, sad kad je gusto..a
gde ste bili sve ove godine...sram vas bilo...:besna:

da li se osecas bolje dok pljujes druge zene?jer stvarno tako izgleda,da verujes da nisi u blatu dok olajavas druge i kao nemas razumevanja,ti si opasna bez pardona,zabole te kita za tudja misljenja
a u stvari svi vide kolika si glupaca :(

sinocnabijem loptom dva prsta na levoj ruci i stavim led i nista jutros oteklo ne mogu da savijem shaku ,kakva baksushcina ebote

....kupi krupnu morsku so, ugrej je dobro i stavi u neku pamucnu krpu, pa na te prste, izvuci ce ti otok za vrlo krtatko vreme (al' realno) ne moze za sat/dva...
....moja cerka je letos tako nabila tri prsta na nozi, jedva se obula mislila sam da je slomila, i jedna baka nam je to savetovala, hvala joj do neba...otok spao
do jutra...

....kupi krupnu morsku so, ugrej je dobro i stavi u neku pamucnu krpu, pa na te prste, izvuci ce ti otok za vrlo krtatko vreme (al' realno) ne moze za sat/dva...
....moja cerka je letos tako nabila tri prsta na nozi, jedva se obula mislila sam da je slomila, i jedna baka nam je to savetovala, hvala joj do neba...otok spao
do jutra...
e hvala ti moracu da probam a jel se to kupuje u apoteki?nego sta bi sa tvojim analizama krvi sedimentacijaa i ostalo???

- - - - - - - - - -

nema druge, moras da menjas sport :lol:

salim se, salim
afro ti je rekla - topla so 100% resava problem!
fala diki.. sta preporucujes koji drugi sport.. ronjenje bez daha?
lol

e hvala ti moracu da probam a jel se to kupuje u apoteki?nego sta bi sa tvojim analizama krvi sedimentacijaa i ostalo???

- - - - - - - - - -

fala diki.. sta preporucujes koji drugi sport.. ronjenje bez daha?
lol

...ne, u svakom vecem marketu treba da ima krupne morske soli....to ti je oko 100-200 dinara, ne znam ovde nisam kupovala...

...sedimentacija pala na 20, i to je kao normalno zbog stitne, ostali nalazi onako neki enzimi i sta ja znam sve malo prelaze
nivo normalnih vrednosti, ali sam pile neki divlji omega 3, i bice da je od toga...rekla dr, da bacim to srannjce pa da vadim krv
ponovo za oko mesec dana, da vidimo kako ce biti.....hvala sto pitas:)

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back