smokva
Legenda
- Poruka
- 61.227
Ta laboratorija je u mom selu.![]()
pa malo ti selo,pise beograd

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ta laboratorija je u mom selu.![]()

Где си била док сам био нико.
pao ti natalitet![]()

pa malo ti selo,pise beograd![]()
Mogu da napišu šta hoće, to prave u mom seocetu.Umalo da opet upadnem u jednu vasionsku crnu rupu.
Rekoh sebi : nećeš, bogme Antigona, nećeš više u isto s.anje.![]()

nesto sam skenjana
- - - - - - - - - -
ne mogu da skapiram zasto
sto me sad interesuje sta pise na tarabiPa i na tarabi piše *****, pa nije.Mogu da napišu šta hoće, to prave u mom seocetu.
- - - - - - - - - -
hormoncici?
treba mi dan od 30 sati koliko posla mi se nakupilo![]()
rado,ali tih 6 sati mi fali da spavamKad se nađem u takvoj situaciji, prespavam osećanje da su obaveze stisle.
Nakon dan-dva vidim da polovina obaveza nije vredna mojih briga.
sinocnabijem loptom dva prsta na levoj ruci i stavim led i nista jutros oteklo ne mogu da savijem shaku ,kakva baksushcina ebote
sinocnabijem loptom dva prsta na levoj ruci i stavim led i nista jutros oteklo ne mogu da savijem shaku ,kakva baksushcina ebote

e hvala ti moracu da probam a jel se to kupuje u apoteki?nego sta bi sa tvojim analizama krvi sedimentacijaa i ostalo???....kupi krupnu morsku so, ugrej je dobro i stavi u neku pamucnu krpu, pa na te prste, izvuci ce ti otok za vrlo krtatko vreme (al' realno) ne moze za sat/dva...
....moja cerka je letos tako nabila tri prsta na nozi, jedva se obula mislila sam da je slomila, i jedna baka nam je to savetovala, hvala joj do neba...otok spao
do jutra...
fala diki.. sta preporucujes koji drugi sport.. ronjenje bez daha?nema druge, moras da menjas sport
salim se, salim
afro ti je rekla - topla so 100% resava problem!
I našli su ko će im unuke rađati.
O, majko Božja, anđeli s neba 
Где си била док сам био нико.

e hvala ti moracu da probam a jel se to kupuje u apoteki?nego sta bi sa tvojim analizama krvi sedimentacijaa i ostalo???
- - - - - - - - - -
fala diki.. sta preporucujes koji drugi sport.. ronjenje bez daha?
lol

e hvala ti moracu da probam a jel se to kupuje u apoteki?nego sta bi sa tvojim analizama krvi sedimentacijaa i ostalo???
- - - - - - - - - -
fala diki.. sta preporucujes koji drugi sport.. ronjenje bez daha?
lol