Rupa II

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
veliko dete mi ima treci dan temperaturu,dva dana preko 39,5
sinoc sam otisla na veceru sa mojim kuckarima,toliko su se raspomamil i raspojasali da meni izlazak uposte nije prijao.a bas ne spadam u ukocene osobe
pokusala sam jutros da uberem listic sa svog bosiljka
nisam mogla :rida: cula sam ga kako place:sad2:

jutros se probudim,žmu dolazi iz noćne smene i počinje frka i strka po kući...
alo ženo,pa el ti ne čuješ strujomer kako škripi???
:eek:
bemtisunce,kad smo otvorili kutiju,strujomer u popizdu...vrti kao lud i škripiiiiiiiiiiiii...
kilovat nabije u roku od sekund...:dash:
nazovem odmah EV da prijavim haos,zapiše onaj čika,bio ljubazan i sve i kaže doći će ekipa u toku prepodneva...
došli su u 1...:histericna:
bog zna kolko kilovata je nabio do tada...:dash:

sve se nadam da neće biti žešća frka za račun jer su majstori lepo napisali da je bio opasan kvar i da do 1.-og moraju da zamene brojilo,te da se obrati pažnja na obračun kilovata...

javljam dalji razvoj ...:rida:

jutros se probudim,žmu dolazi iz noćne smene i počinje frka i strka po kući...
alo ženo,pa el ti ne čuješ strujomer kako škripi???
:eek:
bemtisunce,kad smo otvorili kutiju,strujomer u popizdu...vrti kao lud i škripiiiiiiiiiiiii...
kilovat nabije u roku od sekund...:dash:
nazovem odmah EV da prijavim haos,zapiše onaj čika,bio ljubazan i sve i kaže doći će ekipa u toku prepodneva...
došli su u 1...:histericna:
bog zna kolko kilovata je nabio do tada...:dash:

sve se nadam da neće biti žešća frka za račun jer su majstori lepo napisali da je bio opasan kvar i da do 1.-og moraju da zamene brojilo,te da se obrati pažnja na obračun kilovata...

javljam dalji razvoj ...:rida:

Ne brigaj se,naplatice ti prosek u zadnja tri meseca ,za ovaj problematicni mesec. :mazi::mazi::mazi:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back