Rupa II

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Danas je bas jedan od onih dana kada sam nadrndana na sebe i sve sto me okruzuje.
Jos me i boli glava, onako kvarno...
Ova kisa kad krene ne prestaje.
Sivo, mokro, odvratno. Fuj.

Возио сам се ГСП-ом данас после, па има 4 месеца, кмееекм стао ја на средину код оног што је зовем "даска за пеглање", не знам чему служи, склопљена даска за пеглање.
Закочи мајстор, испречио му се неки ауто код Техничког, и једна дропља ми се закуцала, 3 метра висока, чини ми сем на штиклама, зарила ми нокте у руку пи.јој.мат. није ми крв пустила, ал замало. Легла на мене и смеје се..свашта.
А погледам корз прозор, овај из аута насред Булевара прилази басу и псује возача, ја реко, супер, боли ме рука, саће шорка.
Оће ку. наша посла, препешачио пола улице да би возача буса сочно опсовао и вратио се брзо на безбедно. Тако је то, све лудо и дрогирано.

Eto lepo se hvali da nije član biblioteke.
I još kaže: "Što da im dajem pare za članarinu?"
I tako upadoh u crnu rupu pola sata objašnjavajući da svaki kulturan čovek jeste član biblioteke.
Da li je moguće da sam toliki idealista da verujem kako mogu pozitivno da utičem na svest šupljoglavca?:dash:

ЅТјах, затворили кафић у улици. Пропао.
Ко не зна и није ни за шта, одмах отвори кафић, е, па није реално.

Pa ne znam sta bih uradio da mi neko otvori kafic blizu zgrade, nije iskljuceno da bi mu uletila kasikara. To treba zabraniti. Imam fobije od glasne muzike.

Pa ne znam sta bih uradio da mi neko otvori kafic blizu zgrade, nije iskljuceno da bi mu uletila kasikara. To treba zabraniti. Imam fobije od glasne muzike.

Bolje nego fitnes. Uz neurotičnu muziku tj. buku.
Skviče i deru se ko prasići po ceo dan.
A kafiće, ne kontam, rade dva meseca, pa zatvore na 2 nedelje, pa opet otvore, pa ih onda komunalna zatvori.ž
Al nema, ovi su odneli i inventar, bio je onako mali, komšijski, gazdarica bila sisata plavušica lol Amin

- - - - - - - - - -

E , ebote, zima, uključili klimu, mačora u krilo...

nemojte nikad da
1.mesate pica
2.izlazite preko nedelje ukoliko ste 35+
3.izlazite sa sefom (u drustvu je l,normalno je da ne izlazite sa sefom ovako 1 na 1 ako vas karijera ne zanima)
4.
nema,mislim sigurno sam znala sinoc :sad2:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back