Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

Dobro,ti si nezaposlena...![]()
ne znam dal sam ja slepa il to stvarno ne postoji,al ne mogu da nadjem aranzman prag avionom
za pohvaliti se je to sto sam dobila 600e za rodjendan za neko putovanje sa zmuom,al sam se toliko unervozila da nista ne mogu da pronadjem,a necu da se tandarim autobusom celu noc
sve je preskupo
- - - - - - - - - -
i baba bih mogla biti
a nedoebana ne zavisi od zene vec od muskarca![]()

ne znam dal sam ja slepa il to stvarno ne postoji,al ne mogu da nadjem aranzman prag avionom
za pohvaliti se je to sto sam dobila 600e za rodjendan za neko putovanje sa zmuom,al sam se toliko unervozila da nista ne mogu da pronadjem,a necu da se tandarim autobusom celu noc
sve je preskupo
- - - - - - - - - -
i baba bih mogla biti
a nedoebana ne zavisi od zene vec od muskarca![]()

jesu jesu..probudila sma se u sedam..a nisam zaspala do pola tri. misim svasta..![]()
ja kad izadjem za vikend posle se oporavljam jedno nedelju dana 
Molim vas, bez kevtanja u ovoj rupi, kučkice! Nađite sebi drugu, ovde Koja zakopava svoje koskice.![]()
![]()

Molim vas, bez kevtanja u ovoj rupi, kučkice! Nađite sebi drugu, ovde Koja zakopava svoje koskice.![]()
![]()

Normalno da se plašim svedoka, a bogami I društva! Kakve ste alave, ništa od mojih koštica cello ostati neće!e pa sta ti je mladostja kad izadjem za vikend posle se oporavljam jedno nedelju dana
- - - - - - - - - -
je l se plasis drustva ili svedoka?![]()

more budi tih, inace cemo i tebe da zakopamo s koskicama, kojoticu![]()
kao neka devojcica "upomoc,diraju me" 
Normalno da se plašim svedoka, a bogami I društva! Kakve ste alave, ništa od mojih koštica cello ostati neće!![]()

Tih sam toliko, mala moja, da evo, već kašljem zatvorenih usta!more budi tih, inace cemo i tebe da zakopamo s koskicama, kojoticu![]()
Znam da bi volela da kašljemo zajedno, usta na usta, ali - prc!
Veran sam svom malavelikom BmV idealu žene. 
Koja je bar matutirao, a posle Drugog svetskog bilo je mnogo teže doći do maturske diplome! Lako je tebi da se sa svojom malom maturom sprdaš s Kojinim srednjoškolskim danima! Tabe, Nemesis, Artistice - UPOMOĆ, DIRAJU ME!!!on bi tako vristao da bi zaboravio da je mutirao pre 40godkao neka devojcica "upomoc,diraju me"
- - - - - - - - - -
alave,smo ne znamo kad je dosta![]()
a pa ne bi ga mi mnogo dirale..malo, pruticemon bi tako vristao da bi zaboravio da je mutirao pre 40godkao neka devojcica "upomoc,diraju me"
- - - - - - - - - -
alave,smo ne znamo kad je dosta![]()
))ti veran? pa za tebe jos nije dokazano ni da postojish..Tih sam toliko, mala moja, da evo, već kašljem zatvorenih usta!Znam da bi volela da kašljemo zajedno, usta na usta, ali - prc!
Veran sam svom malavelikom BmV idealu žene.
![]()

Bre, bre, čovek vas čita I dođe mu da se zapita: marite li vas dve uopšte za MOJ muški deo, ebeš vaš?a pa ne bi ga mi mnogo dirale..malo, pruticem))
ti veran? pa za tebe jos nije dokazano ni da postojish..
mozda je to mv, koja te je izmislila kao svoj muski deo![]()

Bre, bre, čovek vas čita I dođe mu da se zapita: marite li vas dve uopšte za MOJ muški deo, ebeš vaš?![]()