Rupa II

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
ne znam dal sam ja slepa il to stvarno ne postoji,al ne mogu da nadjem aranzman prag avionom
za pohvaliti se je to sto sam dobila 600e za rodjendan za neko putovanje sa zmuom,al sam se toliko unervozila da nista ne mogu da pronadjem,a necu da se tandarim autobusom celu noc
sve je preskupo :rida:

- - - - - - - - - -

Dobro,ti si nezaposlena...:per:

i baba bih mogla biti
a nedoebana ne zavisi od zene vec od muskarca ;)

Опрала косу литарским копривиним шампоном, ставила неки јад од регенератора, држала пола дана
и сад хоћу думрем колико ме сврби глава
још ћу и перут да добијем

ne znam dal sam ja slepa il to stvarno ne postoji,al ne mogu da nadjem aranzman prag avionom
za pohvaliti se je to sto sam dobila 600e za rodjendan za neko putovanje sa zmuom,al sam se toliko unervozila da nista ne mogu da pronadjem,a necu da se tandarim autobusom celu noc

- - - - - - - - - -

i baba bih mogla biti

niis luda
msm za prag avionom
koliko znam niko ne radi jer nema direktne linije više

- - - - - - - - - -

pardon, nisi slepa :lol:

- - - - - - - - - -

i baba bih mogla biti

Ne postoji redovna linija izmedju Praga i Beograda vec neko vreme....mislim tri godine. U godinu dana letove su ukinuli i Srbi i Cesi.
Sa presedanjem ispadne puno za evropski let:(

Ako niste bili, Minhen vam je lepa i romanticna opcija a ulazi u budzet.

on bi tako vristao da bi zaboravio da je mutirao pre 40god :lol: kao neka devojcica "upomoc,diraju me" :rotf:

- - - - - - - - - -

alave,smo ne znamo kad je dosta :sad2:
Koja je bar matutirao, a posle Drugog svetskog bilo je mnogo teže doći do maturske diplome! Lako je tebi da se sa svojom malom maturom sprdaš s Kojinim srednjoškolskim danima! Tabe, Nemesis, Artistice - UPOMOĆ, DIRAJU ME!!!

on bi tako vristao da bi zaboravio da je mutirao pre 40god :lol: kao neka devojcica "upomoc,diraju me" :rotf:

- - - - - - - - - -

alave,smo ne znamo kad je dosta :sad2:
a pa ne bi ga mi mnogo dirale..malo, pruticem:)))
Tih sam toliko, mala moja, da evo, već kašljem zatvorenih usta! :lol: Znam da bi volela da kašljemo zajedno, usta na usta, ali - prc! :P Veran sam svom malavelikom BmV idealu žene. :cool:
ti veran? pa za tebe jos nije dokazano ni da postojish..:rtfm:
mozda je to mv, koja te je izmislila kao svoj muski deo:think:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back