Rupa II

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
gde je sad ona affro,kad me ona zemska sto kuka da je niko nece da zaposli jer je starija ostavila jer ne moze ona da nauci te komplikovane programe,taktilnu kasu i da ugasi svetlo kad izadje :evil:
od sad samo studenti dolaze u obzir,oni brate sve umeju i mogu

gde je sad ona affro,kad me ona zemska sto kuka da je niko nece da zaposli jer je starija ostavila jer ne moze ona da nauci te komplikovane programe,taktilnu kasu i da ugasi svetlo kad izadje :evil:
od sad samo studenti dolaze u obzir,oni brate sve umeju i mogu

....evo me, nismo sve iste draga i ti to znas, nitisu svi rodjeni za sve....sto mene nisi zaposlila ja bi ti to savladala za maximum 3 dana...al' hebiga ne znam francuski:P

da, i moja komsinica tako, pa pozajmljuje pare da da deci za dorucak... procveta zena od posla

pa cekaj.ako radi 8 sati po 250 din to je dnevno 2000din
5 puta nedeljno...
pa se nakupi cetrdeset hiljada mesecno
moj muz sa visom skolom ima 38000
pa i da radi za 20 hiljada,zar nije bolje kome novac treba raditi i za malo ,nego sedeti kod kuce i ne dobijati nista

pa cekaj.ako radi 8 sati po 250 din to je dnevno 2000din
5 puta nedeljno...
pa se nakupi cetrdeset hiljada mesecno
moj muz sa visom skolom ima 38000
pa i da radi za 20 hiljada,zar nije bolje kome novac treba raditi i za malo ,nego sedeti kod kuce i ne dobijati nista

pa dobro, eto kad je tako bajan taj posao sto ti ne ides nego sedis kuci i ne dobijas nista? :D

pa ja ne primenjujem nikakve arsine
niti ja druge nagovaram da rade ako ne zele.ali znam da posla ima za onoga ko ne bira
valjda mozemo pricati otvoreno o svemu?

mozemo naravno s obzirom da smo "koleginice":lol:... pa ono jes, al je malo trulo tako sa neke visine, kad vrlo dobro znas da ima poslova koje ni ti sama ne bi radila sve i da moras
to je isto ko kad je sestra moje drugarice (koja ima dve diplome btw) dosla da joj kaze da je videla oglas da traze kelnericu u nekoj kafani na autobuskoj stanici
bedak

mozemo naravno s obzirom da smo "koleginice":lol:... pa ono jes, al je malo trulo tako sa neke visine, kad vrlo dobro znas da ima poslova koje ni ti sama ne bi radila sve i da moras
to je isto ko kad je sestra moje drugarice (koja ima dve diplome btw) dosla da joj kaze da je videla oglas da traze kelnericu u nekoj kafani na autobuskoj stanici
bedak
e tu se razlikujemo
nema sta ne bih,jer i kad nisam morala,a imala sam zelju da radim radila sam apsolutno svasta
rodjena sam u dobrostojecoj familiji,al me je u mladosti zuljao porodicni novac.zato sam ribala prozore,cistila bioskop,bila cistacica u osnovnoj skoli,sto je znacilo i da sam ribala usrane wc,radila u stakleniku,pikirala male sadnice,prala case u londonu,radila kao sobarica na moru
nisam ja gadljiva kad mi novac treba

• Podržavam
Reactions: Tol
ne znam sta da ti kazem... nisam bila u situaciji da moram da cistim wc ni iz nuzde ni iz hira, a i da dodjem u tu situaciju opet bih, kao uostalom i svako drugi, gledala da nadjem sto bolji posao... ako to znaci biti gadljiv na pare, onda verovatno jesmo svi... trenutno sam u situaciji da mogu da zivim bez rmbacenja na crno za minimalac,kao i ti, pa tu "privilegiju"i koristim

Poslednja izmena:
Zastooooooooo Zastoooooooo jbt zivote zastooo se osecam lose ako sam ti rekla da nezelim da se vidjamo jer me grize savest!!!!
I tacno znam da ces da mi odgovoris sa "Dobro" !!!
I opet cu zeleti da se vidim sa tobom sve do trenutka kada bi trebalo da se vidimo
e onda cu da se uplasim!!!! :dash: :dash:

ne znam sta da ti kazem... nisam bila u situaciji da moram da cistim wc ni iz nuzde ni iz hira, a i da dodjem u tu situaciju opet bih, kao uostalom i svako drugi, gledala da nadjem sto bolji posao... ako to znaci biti gadljiv na pare, onda verovatno jesmo svi... trenutno sam u situaciji da mogu da zivim bez rmbacenja na crno za minimalac,kao i ti, pa tu "privilegiju"i koristim

pa o tome sam i pricala
posla ima za onoga kome je novac preko potreban
za one koji biraju,nazalost,trenutno u srbiji nema posla

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back