Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
gde je sad ona affro,kad me ona zemska sto kuka da je niko nece da zaposli jer je starija ostavila jer ne moze ona da nauci te komplikovane programe,taktilnu kasu i da ugasi svetlo kad izadje
od sad samo studenti dolaze u obzir,oni brate sve umeju i mogu
gde je sad ona affro,kad me ona zemska sto kuka da je niko nece da zaposli jer je starija ostavila jer ne moze ona da nauci te komplikovane programe,taktilnu kasu i da ugasi svetlo kad izadje
od sad samo studenti dolaze u obzir,oni brate sve umeju i mogu
nece niko da radi, ja to tvrdim odavno![]()
I ja to tvrdim, i najviše mrzim rečenicu "Nema posla". Ima, ali birate gospodo.![]()
a gde to ima, ja bih da radim?
a gde to ima, ja bih da radim?
moja komsinica sprema stanove
ne moze da postigne sve koliko je traze
ostali naplacuju sat 300 din,ona 250.radi u dve smene
da, i moja komsinica tako, pa pozajmljuje pare da da deci za dorucak... procveta zena od posla
pa cekaj.ako radi 8 sati po 250 din to je dnevno 2000din
5 puta nedeljno...
pa se nakupi cetrdeset hiljada mesecno
moj muz sa visom skolom ima 38000
pa i da radi za 20 hiljada,zar nije bolje kome novac treba raditi i za malo ,nego sedeti kod kuce i ne dobijati nista
pa dobro, eto kad je tako bajan taj posao sto ti ne ides nego sedis kuci i ne dobijas nista?![]()
zato sto meni novac nije potreban
nisam rekla da je posao bajan,ni lak
al kome novac treba taj zasuce rukave
upravo... zato je vrlo nezahvalno svoje arsine primenjivati na druge
pa ja ne primenjujem nikakve arsine
niti ja druge nagovaram da rade ako ne zele.ali znam da posla ima za onoga ko ne bira
valjda mozemo pricati otvoreno o svemu?
e tu se razlikujemomozemo naravno s obzirom da smo "koleginice"... pa ono jes, al je malo trulo tako sa neke visine, kad vrlo dobro znas da ima poslova koje ni ti sama ne bi radila sve i da moras
to je isto ko kad je sestra moje drugarice (koja ima dve diplome btw) dosla da joj kaze da je videla oglas da traze kelnericu u nekoj kafani na autobuskoj stanici
bedak
ne znam sta da ti kazem... nisam bila u situaciji da moram da cistim wc ni iz nuzde ni iz hira, a i da dodjem u tu situaciju opet bih, kao uostalom i svako drugi, gledala da nadjem sto bolji posao... ako to znaci biti gadljiv na pare, onda verovatno jesmo svi... trenutno sam u situaciji da mogu da zivim bez rmbacenja na crno za minimalac,kao i ti, pa tu "privilegiju"i koristim