ptica kasnilica
Stara legenda
- Poruka
- 80.234
ma mogo sam ja kupiti i kod neke druge, al odo malo da ispipam teren bas je slatka, mozda nije luda tolko uzivo))))
Lepo, u svakom slučaju, za sestru, mislim o poklonu ...
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
ma mogo sam ja kupiti i kod neke druge, al odo malo da ispipam teren bas je slatka, mozda nije luda tolko uzivo))))
Pa šta si ovde došla, da nas sve zaraziš, da mi komp sjebeš virusom?!

bilo bi idealno da sam vec otisla i tamo da me uvati, to bi bilo fantazija 

proglasena sam ludom na pravdi boga od strane grubog nesavesnog vozaca
i to samo sto sam se pa skoro bacila ispred njegovih kola
a morala sam
jadno kuce je bilo izbezumljeno
i stajalo je kao paralisano
ovaj bi ga udario sto posto
posto sam bila na trotoaru logicno je bilo da se ja bacim pred kola
jer tada je stao
za stene ne bi
mozda ga i nije video
ali i sam kaze da ne bi rizikovao da koci
e zbog mene je kocio
i dro se
mene zabole...vazno je da je stene preslo ulicu

ha, mene je zamalo sa sve detetom pokupio pre neki dan jedan i to na sred pesackog... jos se on meni draotako sam mu slatko pokazala prS (a nisam odavno)
pravi dan za rupu, samo da me nije scepao ovaj virus sto hara

koji prs si mu pokazala
uh, moju sestru je scepao ovaj nilski
il je vec protutnjao ovim krajevimaproglasena sam ludom na pravdi boga od strane grubog nesavesnog vozaca
i to samo sto sam se pa skoro bacila ispred njegovih kola
a morala sam
jadno kuce je bilo izbezumljeno
i stajalo je kao paralisano
ovaj bi ga udario sto posto
posto sam bila na trotoaru logicno je bilo da se ja bacim pred kola
jer tada je stao
za stene ne bi
mozda ga i nije video
ali i sam kaze da ne bi rizikovao da koci
e zbog mene je kocio
i dro se
mene zabole...vazno je da je stene preslo ulicu
koji prs si mu pokazala
uh, moju sestru je scepao ovaj nilski
jel potvrdjeno? kako je
bravo mileva!!!
moj drug u cg je danas sapsio divojarca koji je skocio na stenu sa koje nije mogao da izadje i gde je bio zarobljen nekolik dana
spustali su ga konopcima do gumenjaka kojim su jedino mogli da pridju, i posle su ga gumenjakom volzili do mesta gde je opet pusten da skakuce na slobodi
bravo za momke!
![]()
![]()
![]()

ufjel potvrdjeno? kako je
aj sad naplasi me![]()
ufffpotvrdjeno
slali je na infektivnu i izolovali su ga
groznica nekoliko dana kao kod klasicnog virusa
taman spadne temperatura, izadje joj osip svuda po telu
prodje ion za nekoliko dana, pojave se grozdaste uvecane zlezde na vratu
sve u svemu , mirovanje i puno tecnosti i vitamnina

kupim tunu u univerexportu pise 90 din dodjem kuci na racunu 120,pa iebacu vam mamu sledeci put cu da im prospem negde da zasmrdi sve

im pobegne u desno il levo cena i ti ko mula platis posle kupim tunu u univerexportu pise 90 din dodjem kuci na racunu 120,pa iebacu vam mamu sledeci put cu da im prospem negde da zasmrdi sve
potvrdjeno
slali je na infektivnu i izolovali su ga
groznica nekoliko dana kao kod klasicnog virusa
taman spadne temperatura, izadje joj osip svuda po telu
prodje ion za nekoliko dana, pojave se grozdaste uvecane zlezde na vratu
sve u svemu , mirovanje i puno tecnosti i vitamnina
ne 100% samo je tuna tu bila nijedne sardine,inace perla krupnu kupujem na buvljaku za 110 a sardine za 65,cisto reko aj da probam tu njihovu bas bas..ne postoji sardina po staroj ceni od 120 nema pojmadzordzi,bila sam danas u univeru
tuna je 120 din na akciji,a sardina od 250 g je 90 din
mozda si ti pogresno video?
ma bzvz reko aj probam kakva je ne odstupam od proverenih proizvoda koji uvek znam koliko kostajueee metla imala takva vatrena krstenja
vidi najsigurnije ti je kad su tako neke akcije da lepo proveris bar kod
na papircetu de je cena na rafu pise i br bar koda
ti lepo okreni proizvod i uporedi, samo 3 zadnje cifre je dovoljno, ne moras ceo da ne kampujes tamo
tako sam se spasila par puta od tih kvazi rasprodaja, slucajnoim pobegne u desno il levo cena i ti ko mula platis posle
![]()
....ahaa...pa super 2000 dinara za lek...kutiju koja traje mesec dana...pa hvala...neki drugi put![]()

Znači nije ništa opasno, kad ne moraš da uzimaš lek.
Moj muž je imao neko crvenilo na vratu, ništa ga nije ni bolelo ni peklo, ni svrbelo, nego mu narušavalo estetiku. I lekarka mu rekla da je to verovatno od sunca i dala mu neke dve masti, jednu za ujutru, drugu za uveče. Jednu kupio po tako nekoj ceni, a druga se pravi u apoteci. Ni u jednoj državnoj nisu imali supstance, a u prvoj privatnoj bez problema, i to nekih 400 dinara. Nije strašno. Nisam ga zagledala da li se prolepšao od kad to koristi. Moraću da obratim pažnju. Mada to verovatno nije zbog mene![]()
Kažu mi - nisam u kompjuteru 
Jesam li postala gorka, ili sam konačno porasla?
Nemam pojma, ali sam otišla u ebeno socijalno sa namerom da napravim haos ako mi ne daju knjižicu, a sve papire imam kod sebe.