Rupa II

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
moj sestric je punih osam nedelja svaki dan dobijao injekciju u stomak zbog tromba koji mu se formirao sa spoljasnje strane vene
ceo juli i avgust je bio pod terapijom
a simptom mu jeste bio to pecenje i otok i crvenilo
sad je dobro, sve se razbilo i razgradilo
jedino cekanje..

...meni jedino nema crvenila...a mozda i ima samo se ne vidi...

...e samo neka je dete dobro...

pa ja racunam da se cela zgrada radovala dok su moji majstori tri dana lupali kod mene:mrgreen:

a pleh muziku je doveo komsa koji je u stanu ispod tebe
i ako tus kabina bude jos jedom poplavila, dovesce i trubace :lol:

koji vam je bre djavo, salim se
covek je kulturno najavio radove, kome se svidja ok, kome se ne svidja - isto ok, mora da trpi..

Gde vi to ljudi zivite kad kod vas najavljuju ostalima takve radove? Ova marva koja mene okruzuje rusi zgradu kad i kako 'oce, nikad mira nema, svako malo se nekom nadigne da prangija, ne znaju sta ce od dosade i zavisti, cim jedan nesto preduzme i ostali moraju to isto.

cuti kad je najavio
ova moja bagra nikad ne najavi, samo te probudi busilica jedan dan :aha:
nek renovira, mene uvek strah da ne ceprkaju po cevkama da zatvore vodu na par sati (a nisu najavili pre toga, to je divna kombinacija) i da mi ne krene kisa neka po stanu od njihovog ceprkanja :roll:
ostalo me ne stresira toliko

Gde vi to ljudi zivite kad kod vas najavljuju ostalima takve radove? Ova marva koja mene okruzuje rusi zgradu kad i kako 'oce, nikad mira nema, svako malo se nekom nadigne da prangija, ne znaju sta ce od dosade i zavisti, cim jedan nesto preduzme i ostali moraju to isto.
Radovi, kao i zurke- na papir pa se zalepi na oglasnu tablu ili lift. Ozbiljno, zar to ne rade svi?

Kako vreme brzo prolazi. :( Kada bih mogla da ga zaustavim, samo na kratko, da sve stignem...

Radovi, kao i zurke- na papir pa se zalepi na oglasnu tablu ili lift. Ozbiljno, zar to ne rade svi?

Postavila sam obaveštenje sada kada smo radili kupatilo (uvek u stvari stavim obaveštenje na ulaz).

Ovaj put su pocepali tu ceduljicu za nepuna dva sata. :roll:

Nije mi bilo teško da napišem i drugu i da zamolim komšije za malo tolerancije, s tim što sam boldovala "posebno onog komšiju koji je prethodno obaveštenje pocepao <3"

Da, i srculence sam umetnula. :lol:

Stajalo je to tako par dana, ali sam posle (fazon, osmi dan radova :lol:) na vratima stana našla obaveštenje da se radovi po zakonu počinju u 09 ujutru (ovi su dolazili u 8).

Nije mi bilo teško da ispišem i treću ceduljicu na kojoj obaveštavam stoku da mi ne lepi više poruke po vratima ili ću mu ruku odseći.

I ne pišem više nikakve cedulje ni obaveštenja, nema potrebe. :manikir:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back