Rupa II

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
sta se bre smejes,dodji da skupljamo vodu zajedno
a jos uvek nismo probali tus kabinu
tek to kad pocne da curi

..........gde ti je do sad curilo?...qq...qq...vidim ja da cete se do daljnjeg kupati u Ledincima....

- - - - - - - - - -

ja jedem
ja imam stalnu potrebu da jedem
celo popodne nisam prestala
i sad kucam jednom rukom jer u drugoj drzim 'leba namazanog eurokremom
i jedem

do decembra cu imati 150kg

:zblesav:

...ajdeee...pa tako to ide kad si trudna, nego lepo muzica pod ruku pa u setnju, da malo i potrosis od
toga sto si pojela:ok:

..........gde ti je do sad curilo?...qq...qq...vidim ja da cete se do daljnjeg kupati u Ledincima....

sad je izletelo crevo iz wc solje,od vodokotlica
prekljuce se izlio dunav iz radijatora
imam ja drugo kupatilo,ovo sto se mene tice moze i da se zazida :evil:,samo mi je muka sto ce uskoro komsije od'ole doci da nam ebu mater

ti da si neko muško,otišo bi odma i to popravio sestri Smokvi...:rtfm:

:flert:

sexy-casna-sestra-2.jpg

Svašta sam nešto htela da napišem, ali... ebem ga u dupe, šta vredi? Niti se mrtvi digoše, niti se nepravde ispraviše, niti se bilo šta može menjati i promeniti na ovaj način.

Aj, ćale, za tvoju dušu još ovu... ako otpevam rigoleto, šta mari... sutra je ebeni treći... sutra...danas već... ne mogu da odem na groblje, radim ujutru... a i daleko je... bila sam u subotu, ne mogu sutra, sutra ću u crkvu da upalim sveću. Posle posla, poslepodne, ne mogu pre.
I šta mi znači da odem na groblje, šta tebi znači? Gomila zemlje, još se ni slegla skroz nije... samo ebena teška zemlja, koliko li kila to ima...?
Slagao si me tada, slagao si me, rekao si da nećeš nigde da odeš... i otišao si...
Ebenih 6 meseci, a kao da je juče bilo. Aman, kada će da popusti više...

Au, bolje da usporim, radim ujutru, radim sa parama.... piiiiii, napila sam se kao... da ne poredim... i šta? Ništa. Sve je isto. Samo suze više peku...
Ebo mater ko izmisli alkohol... i smrt... i patnju... i ja i sve u pm....

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back