Rupa II

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Mene ceka jedan takav, tezak razgovor, i nikako da docekam da do istog dodje,...pa da posle odahnem,pa nek bude sta bude...

...Inace osecam da cu da puknem kao balon samo :vatromet: (ne mogu da nadjem odgoavarajuci smajli)
Ne vredi agoniju odlagati. Nervoza raste kao grudva kada se kotrlja niz breg.
Nadam se da ce dobro proci :zag:

Ja sada cekam posledice... Ali sam bar skinula teret cutnje.

Ne vredi agoniju odlagati. Nervoza raste kao grudva kada se kotrlja niz breg.
Nadam se da ce dobro proci :zag:

Ja sada cekam posledice... Ali sam bar skinula teret cutnje.

Ne zavisi od mene, doticni je na odmoru, (a takve stvari ne zelim da resim preko telefona)sa klupkom u zelucu ocekujem 02.09.

A posledice...cini mi se da cu lakse podneti, doslo je do tacke kljucanja, strepnje i strah me teraju da ovo okoncam jednom za svagda..

Čime da napunim sesi na nekoj haljini koja mi je, očigledno, u tom delu malo veća?
Ne merem brus da stavim, gola su leđa, nema smisla.
Je l ima da se kupi nekih jastučadi il nečega ono kao naramenice pa da uglavim? :S

Grozozo, sve mi se podšklobučilo a vrlo je hotmena prilika, mora baš ta haljin, grr.

- - - - - - - - - -

Ok, deluje banalno, ali i ja hoću da puknem i dosta mi je svega al sad nema nazad i sad me još i ovo smara, a bila je ok kad sam je prošli put probala.
Gde su mi nestale sesi?! :evil:

Čime da napunim sesi na nekoj haljini koja mi je, očigledno, u tom delu malo veća?
Je l ima da se kupi nekih jastučadi il nečega ono kao naramenice pa da uglavim? :S

Grozozo, sve mi se podšklobučilo a vrlo je hotmena prilika, mora baš ta haljin, grr.

- - - - - - - - - -

Ok, deluje banalno, ali i ja hoću da puknem i dosta mi je svega al sad nema nazad i sad me još i ovo smara, a bila je ok kad sam je prošli put probala.

naravno da postoji resenje.pisi:
urolaj lepo carape u lopte,pa u sesi.tako ubijes dve muve jednim udarcem.imas rezervni par ako jedne pocepas,a i dekolte je boli glava

- - - - - - - - - -

pa ima onaj brus sto je za haljine bez ledja,potrazi u nekoj malp boljoj radnji
https://www.google.ba/search?hl=hr&....5.0....0...1ac.1.25.img..0.7.764.zWI_26HWzI0

- - - - - - - - - -

naravno da postoji resenje.pisi:
urolaj lepo carape u lopte,pa u sesi.tako ubijes dve muve jednim udarcem.imas rezervni par ako jedne pocepas,a i dekolte je boli glava

luda :heart:

Super ovo izgleda, samo ne znam na čemu se drži :think:

Ne mari, moram da probam, nek ide život, gore od ovog ne može biti, valjda!

Pogledajte prilog 301376
imaš da kupiš u prodavnicama veša
ima u pap pavla u il cuore italiano, ali ima u u drugim radnjama
duplo jeftinije sam videla na bulevaru, mislim da je 1400-1900din:think:
a u pap pavla u njihovoj radnji preko 3000
edit:
na bulevaru oslobođenja, e sad ne mogu da se setim kako se zove radnja...
prođe se bn bos,p ajoš malo napred

Poslednja izmena:
Pogledajte prilog 301376
imaš da kupiš u prodavnicama veša
ima u pap pavla u il cuore italiano, ali ima u u drugim radnjama
duplo jeftinije sam videla na bulevaru, mislim da je 1400-1900din:think:
a u pap pavla u njihovoj radnji preko 3000
edit:
na bulevaru oslobođenja, e sad ne mogu da se setim kako se zove radnja...
prođe se bn bos,p ajoš malo napred

Kakvim se vi sve varkama sluzite...ccc

Lose se osecam posle onog sinoc ne znam da li zato sto sam uradila ono sto nisam smela ili putujem pa mi je sve nekako zbrkano...a volim ga i uzasno mi nedostaje...i zatso to onda radim! Sta nije u redu samnom? :dash:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back