Rupa II

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Juce na rodjendanu, devojcica/devojka od 14 godina prstima skida glazuru sa kolaca, lize je i onda opet. :sad2: Pritom moze da uzme komad kolaca kad hoce, nije zabranjeno. Koja nekultura jbt. :neutral: Roditelji tamo, niko nista, na kraju sam joj ja rekla da prestane jer je odvratno. Povraca mi se kada se setim.

Juce na rodjendanu, devojcica/devojka od 14 godina prstima skida glazuru sa kolaca, lize je i onda opet. :sad2: Pritom moze da uzme komad kolaca kad hoce, nije zabranjeno. Koja nekultura jbt. :neutral: Roditelji tamo, niko nista, na kraju sam joj ja rekla da prestane jer je odvratno. Povraca mi se kada se setim.

Ima 14 godina? Ta bi bez roditelja trebalo da zna šta radi

e ne mogu da verujem, u stvari mogu
znaci koji foliranti ebo te, ne radite na crno? u srbiji? jeli da ne radite na zuto mozda a? foliranti jedni do juce pola vas dozvole nije imalo pa ste radili sve zivo i na mesec slali ako treba, sad cete da mi izigravate finocu, da vam nije bilo slobinog rezima imali bi ambulante al na neptunu, a sad smo fini jeli :azdaja:
pa koj si moj veterinar, zbog prefiksa?
sljam folirantski :azdaja:
da u celom gradu nema, pa ne moze da nema ebem mu misa mu ebem, sta se folirate guknite :dash:
aaaaa :histericna:

- - - - - - - - - -

aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa :besna::histericna:

Ebote koja je ova drzava propala vukoyebina. :dash:

Koja bre qurceva evropa mi smo za Afriku zreli.

Treba da nas rasformiraju i svaka kolonijalna sila da uzme parce da nas dovedu u red.

ja mislim da mi trebaju delovi za bazuku da bih lakse nasla, garantujem da je tako
e sad treba uzmem ovaj spisak od 30 skotova pa redom da ih posetim
"iju mi samo nabavljamo registrovane lekove u srbiji!"
iju a? sad bi ti nabila cevku, te iste lakse nabavljene bazuke, pa bi ti bilo ju!
folirantiiiiii :histericna:

kako polozi ispit majke ti :dash:
ima ga u knjizi

aj se pravim fina pa kazem neka ajde ne mora sve da zna, al nemoj da me farbas, daj mi broj dobavljaca, il ako je to fbi tajna zovi ga sam pitaj ga, samo uradi nesto dostojno te diplome :dash:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back