Rupa II

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Pa postoje stvari kod kojih tehnologija nije kineska, ali se pravi u Kini. A BB je 100% Kina. Noname kineski proizvod kojem su naši samo izmislili ime Blueberry, verovatno da bi ljudi lakše pomešali sa Blackberry. Drugim rečima, podela posla je: kinezi prave robu a srbosi maglu. Na kraju najebe metla na veštici.

a pazi debile pitas prodavca koji su dobri on ti preporuci njih
pitas ljude okolo oni isto
ajde dobro
posle mene kupi i onaj moj
i isti problem ima ko ja, on cak ima one dzekove kako se vec ti ulazi zovu, ja reko super nece imati ove prekide ko ja pucketanje i sl, ma mucak isto sve, a on cak pito i na onom svet kompjutera forumu svi rekli da su naj :dash:
pa brate da sam tela da mi zvuci ko gramofon uzela bi gramofon :dash:

ja brate iam genujus i tastaturu i miša i zvučnjake i sve radilo savršeno deset god, zvučnici evo i više

isto, radi lepo, ali vazi za jeftinu i ne tako kvalitetnu marku
ali kad su mi zadnji ti mali kompjuterski zvucnici crkli zbog probijanja od glasne zike :zkez: resila da kupim kvalitetnije vece jace
dobila sam k da isteram oci :dash:
i onaj moj isto, jos ih on ne maltretira ne slusa glasno i isto su losi

ali kad su mi zadnji ti mali kompjuterski zvucnici crkli zbog probijanja od glasne zike :zkez: resila da kupim kvalitetnije vece jace

ajde super, bas mi je drago zbog tebe, nek i tebe kjurac konachno ogrije :zag:

pa brate neam ja doktorsku platu 100.000 i više da iam pioneer

pa brate neam ja doktorsku platu 100.000 i više da iam pioneer

ma ovi su isto jeftini bili 2 i nesto soma
to za zvucnike nije neka cena
sad ne znam kolko su sigurno vise, ovo je kupljeno pre dve godine
pa ginijus je tad bio som, a slabiji su to su za komp nisu pravljeni za moje drndanje

poenta je da ne mogu da shvatim kako gomila ljudi moze da govori super su kad su djubre :dash:

ja 16.000. kredit + 17.000. racuni:neutral:

Ista sam kao Koto.:sad2:
Ako ne i gora.:sad2:

Predlažem da Krstarica ugradi neki program - čim ti se zahvale što si se prijavio, odmah da izleti neko svetleće upozorenje na ekranu i velikim slovima da piše : NISI PLATIO STRUJU, NISI PLATIO GREJANJE, NISI PLATIO... pa da nakon toga u roku od pola sata počene neki alarm, čisto da nas obavesti da treba da ustanemo i zaradimo pare. Molim lepo, pet erva, po pet erva, kao Fata. A muški da idu u neki švrec, neku kupoprodajnu preduzetničku akciju, a ne da sedimo i kukamo. :rumenko:

Predlažem da Krstarica ugradi neki program - čim ti se zahvale što si se prijavio, odmah da izleti neko svetleće upozorenje na ekranu i velikim slovima da piše : NISI PLATIO STRUJU, NISI PLATIO GREJANJE, NISI PLATIO... pa da nakon toga u roku od pola sata počene neki alarm, čisto da nas obavesti da treba da ustanemo i zaradimo pare. Molim lepo, pet erva, po pet erva, kao Fata. A muški da idu u neki švrec, neku kupoprodajnu preduzetničku akciju, a ne da sedimo i kukamo. :rumenko:

a kako ovo živ ti ja kad pola države ostade bez posla ?

- - - - - - - - - -

Kakva su bagra fotografi po restoranima u Bg-u, znači ne verujem

slikaju te dok đuskaš

pa nisu nista jaci od ovih mojih, mislim po vatima, e sad jedino sto ti kazes nije isto kina i neka druga zemlja
ma nema sanse sad da kupujem, moram da trpim ove pucketave
da mogu da kupim druge ne bi se upisala ovde :lol:

reko sam ti da zaboravish vate, ovi zvucnici se ne mogu uopste uporediti sa tim tvojim koliko su bolji, jaci, a o kvaliteti zvuka je izlishno govoriti, prolup je koliko je dobar zvuk, pogotovo ako uzmesh neki krek ili kokishku pa otpadash ujutro uz npr. ovo

da se najezis. missim najezish se bukvalno <3

- - - - - - - - - -

a kako ovo živ ti ja kad pola države ostade bez posla ?

- - - - - - - - - -

slikaju te dok đuskaš

i cekaju je kod kolima

,,,saCes i ti da dobijes opemenu da ne navodis forumase na kriminalne radnje:mrgreen:

Kakva su bagra fotografi po restoranima u Bg-u, znači ne verujem

Mutne slike :sad2:
i cekaju je kod kolima

To ok :cool:

GDE :dontunderstand:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back