Rupa II

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Glupi ste, glupi ste, glupi ste :dash: :dash: :dash:

Polusvesni moroni! Gadite mi se! Bljuje mi se od vas! Prezirem vas! Čim vas vidim tri dana mi nije dobro! Ne volite vi mene, a ni sebe! Mali ste, mali, najmanji! :besna:

Bože, pomozi mi da ne izgubim razum :dash:

....a sta je bilo sa onim poslom, gde si isla na razgovor...jesam ja previdela da si pisala o tome ili?

Ma, nisu ni pozvali. Ja čekala, čekala, rekoh posle praznika će. Zvala ja njih posle 1. maja, aj rekoh da vidim, ona devojka mi kaže - pa završen je konkurs, primljena je radnica još pre praznika.

Ma, nisu ni pozvali. Ja čekala, čekala, rekoh posle praznika će. Zvala ja njih posle 1. maja, aj rekoh da vidim, ona devojka mi kaže - pa završen je konkurs, primljena je radnica još pre praznika.

....uh, kako mi je to poznato, ali sam se nadala da ces ti biti bolje srece po tom pitanju jer si mladja...steta, ne ocajavaj nego trazi dalje:zag:

....uh, kako mi je to poznato, ali sam se nadala da ces ti biti bolje srece po tom pitanju jer si mladja...steta, ne ocajavaj nego trazi dalje:zag:

Išla ja od onda na još 5 razgovora, isto tako prošla. :roll: Ali to su bili poslovi koji se rade iz nužde, zato što moraš, da bi zaradila platu. A onaj o kome sam pisala bi mi bio baš odgovarajući iz više uglova gledano. Ali eto... biće jednog dana...

A na temu... Ne čekam više, sve je rešeno. Dodje mi da počnem da njačem, baš kao magare, ali dobro. Moglo je i gore.
Moj ludi muž se kleo u njega, dobar čovek, ne bi on mene zaebao, uvek je bio ok prema meni.... a ja ga slušam i obrćem očima :roll: Mislim se, jest' ti si izuzetak, prema svima je djubre, samo prema tebi je fer :roll:
E, sad primiri sujetu, prihvati da te je zaebo, i idemo dalje. I ne zariči se više ni za sebe samog, a ne za ljigu koju ceo grad zove kako je zove, a samo je tebi dobar. Ovajdio se, kuću će da kupi za tih 200 evra. :roll:
Aj, nek mu je na čast, na obraz i na preporuku! Šta drugo reći.... Mm će da bude namršten još koji dan, pa dobro, treba se pomiriti sa tim da ga je smrad izradio kao mladog majmuna. A ja stavljam tačku, ne vredi se nervirati.

923163_557773294266361_555066976_n.jpg

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back