ptica kasnilica
Stara legenda
- Poruka
- 80.234
Držite se samo, i bez nervoze ...da, samo muz... prvo racuni pa onda sve ostalo, plus kreda za stan... nista me ne pitaj![]()

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Držite se samo, i bez nervoze ...da, samo muz... prvo racuni pa onda sve ostalo, plus kreda za stan... nista me ne pitaj![]()

Koje popuste?
znači strašno, ljudi hoće da troše a da ne plaćaju računešto ne idete u neki restoran tako, pa kad pojedete, recite nemam da platim
![]()
...pa popust na infostan ako platis do 15-og je 5%, na struju usto ako platis do navedenog datuma, plus jos neke popuste sad ne znam tacno da ti kazem,
mada ja imam subveciju....tako da vodim racuna da to sve platim kako mi ne bi ukinuli istu....

Da iskoristim da odgovorim ujedno, na oba posta ...
Prvo, živim na jugu Srbije gde je BEDA. Ovamo nema popusta ni za šta.
Drugo, eternal, mi u restorane ne jedemo, to je luksuz.
jasno je valjda, tako je![]()
...ja nemam velike troskove na mesecnom nivou....infostan 626 dinara, kablovska 995, fixni 1470, internet 1311...e jos cekam
struju...prva tri sam platila, kad dodje struje platicu i nju i internet.....sve platim do navedenog datuma i ostvarim popuste koji
se dobijaju na to....ovo su racuni za predhodni mesec....onaj jedan cuti tamo do ko zna kad...ali daleko bilo da se svi skupljaju
mesecima i nagomilavaju...pa tacno bih mogla da se obesim....
kod nas struja, voda i grijanje kolju, ovo ostalo je kao kod tebe, kablovska je cak i jeftinija.

Благиш вама, мене срамота да кажем колико трошимо. Ал сам укапирао, разговарајући са знаним и незнаним, да људи невиђено лажу по питању потрошње и рачуна))
Вупа, вратих се са са'ране и пи. материна смедеревски пут није ми тешко пао.

Ja u rupu treba da kažem da nam je struja 8000 dinara mesečno, bilo leto bila zima. Da kupimo ogreva za 2000€ i sve položimo u toku zime. Da imamo 5 mobilnih telefona. Da registrujemo tri auta. Na sve to imamo i studenta kome plaćamo kiriju, infostan, struju, internet, busplus, školarinu, itd u Beogradu.
![]()
Ja u rupu treba da kažem da nam je struja 8000 dinara mesečno, bilo leto bila zima. Da kupimo ogreva za 2000€ i sve položimo u toku zime. Da imamo 5 mobilnih telefona. Da registrujemo tri auta. Na sve to imamo i studenta kome plaćamo kiriju, infostan, struju, internet, busplus, školarinu, itd u Beogradu.
![]()
![]()
to što imate 5 telefona i 3 studenta je vaš izbor...

![]()
Na sve ovo sam zaboravila da dodam, da bi to moglo da bude za rupu, ali nije.
Dok smo zdravi i možemo da zaradimo, sve je ok.
Ovo sam napisala poneta pričom o visokim računima, ilustrativno, da se vidi šta su visoki računi.![]()

joj, vi nemate pojma poshto je droga![]()
)))))