Rupa II

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
znači strašno, ljudi hoće da troše a da ne plaćaju račune :lol: što ne idete u neki restoran tako, pa kad pojedete, recite nemam da platim :lol:

...pa popust na infostan ako platis do 15-og je 5%, na struju usto ako platis do navedenog datuma, plus jos neke popuste sad ne znam tacno da ti kazem,
mada ja imam subveciju....tako da vodim racuna da to sve platim kako mi ne bi ukinuli istu....

Da iskoristim da odgovorim ujedno, na oba posta ...
Prvo, živim na jugu Srbije gde je BEDA. Ovamo nema popusta ni za šta.
Drugo, eternal, mi u restorane ne jedemo, to je luksuz.
jasno je valjda, tako je :neutral:

Da iskoristim da odgovorim ujedno, na oba posta ...
Prvo, živim na jugu Srbije gde je BEDA. Ovamo nema popusta ni za šta.
Drugo, eternal, mi u restorane ne jedemo, to je luksuz.
jasno je valjda, tako je :neutral:

...onda nemate ni infostan...bar znam da moji koji ne zive u Bgd nemaju....a beda je
svuda...i ja ne radim....od cega zivim ni ne znam....ali bas zato kad imam nesto para
prvo platim sto dugujem.....moram tako....sto se restorana tice ista stvar kao kod tebe...

...ja nemam velike troskove na mesecnom nivou....infostan 626 dinara, kablovska 995, fixni 1470, internet 1311...e jos cekam
struju...prva tri sam platila, kad dodje struje platicu i nju i internet.....sve platim do navedenog datuma i ostvarim popuste koji
se dobijaju na to....ovo su racuni za predhodni mesec....onaj jedan cuti tamo do ko zna kad...ali daleko bilo da se svi skupljaju
mesecima i nagomilavaju...pa tacno bih mogla da se obesim....

kod nas struja, voda i grijanje kolju, ovo ostalo je kao kod tebe, kablovska je cak i jeftinija.

kod nas struja, voda i grijanje kolju, ovo ostalo je kao kod tebe, kablovska je cak i jeftinija.

..ja znam da puno placam vodu....dolazi mi racun za 7,11 kubika za jednog clana..ali kad se to placa po clanu domacinstva u zgradi, i
nekima verovatno tece li tece voda..jer je nemoguce da jedna osoba potrosi toliko vode, svesni su i oni ali ih bas briga...pisala zalbu
odgovrili mi da nema osnova...ludaci:evil:

nas struja kolje zimi, bude 6-7-8... to razvucemo i na prolecne mesece, uglavnom do leta isplacamo to i budemo na nuli... leti nam struja ne predje 2-2,5... voda oko 1000, internet 1500, kablovska 1000, e fiksni ni ne znam koji ce nam, samo bzvz placamo pretplatu, al zato mobilni :dash:

Благиш вама, мене срамота да кажем колико трошимо. Ал сам укапирао, разговарајући са знаним и незнаним, да људи невиђено лажу по питању потрошње и рачуна :)))

Вупа, вратих се са са'ране и пи. материна смедеревски пут није ми тешко пао.

Благиш вама, мене срамота да кажем колико трошимо. Ал сам укапирао, разговарајући са знаним и незнаним, да људи невиђено лажу по питању потрошње и рачуна :)))

Вупа, вратих се са са'ране и пи. материна смедеревски пут није ми тешко пао.

Ja u rupu treba da kažem da nam je struja 8000 dinara mesečno, bilo leto bila zima. Da kupimo ogreva za 2000€ i sve položimo u toku zime. Da imamo 5 mobilnih telefona. Da registrujemo tri auta. Na sve to imamo i studenta kome plaćamo kiriju, infostan, struju, internet, busplus, školarinu, itd u Beogradu.

:sad2:

Ja u rupu treba da kažem da nam je struja 8000 dinara mesečno, bilo leto bila zima. Da kupimo ogreva za 2000€ i sve položimo u toku zime. Da imamo 5 mobilnih telefona. Da registrujemo tri auta. Na sve to imamo i studenta kome plaćamo kiriju, infostan, struju, internet, busplus, školarinu, itd u Beogradu.

Au zeno za ogrev!

Ostalo je isto i kod mene samo malo vise telefona i jedno dete vise.

sto se ne grijete na pelat ko gospoda, jednom u par dana provjeris i dospes, za par godina sve se otplati.

to što imate 5 telefona i 3 studenta je vaš izbor...

Na sve ovo sam zaboravila da dodam, da bi to moglo da bude za rupu, ali nije. :)

Dok smo zdravi i možemo da zaradimo, sve je ok.

Ovo sam napisala poneta pričom o visokim računima, ilustrativno, da se vidi šta su visoki računi. :D

Ako. Posteno zaradjeno, drugima na cinite zla. Samo da je takvih vise, sto vise. Bravo.

Na sve ovo sam zaboravila da dodam, da bi to moglo da bude za rupu, ali nije. :)

Dok smo zdravi i možemo da zaradimo, sve je ok.

Ovo sam napisala poneta pričom o visokim računima, ilustrativno, da se vidi šta su visoki računi. :D

Ja mislim da svako sebi pravi racune, pa sad ako neko nije dobro procenio cifru druga je stvar.
Mm svako jutro uz kafu servira i tuzbalicu na zivot ali ne ovaj sad koji zivimo vec nas zivot u buducnosti kad necemo imati sta da jedemo, od cega da zivimo. Ne mogu da verujem. Covek koji je odgojio troje dece u sred rata primajuci humanitarnu pomoc i nemajuci nikakvu ali bas nikakvu mogucnost da zaradi sad se tzali na zivot i strahuje nad sutra. Deca velika, mi jos uvek relativno mladi i zdravi... Pa nisam retard da umrem od gladi a i da umrem, mozda je umreti od gladi lakse i lepse nego umreti od raka ili srca, mislim kad se vvec umire od neceg se mora umreti. :)

Pa da. Zato sam i napisala da nije za rupu, iako se čini da jeste. :)

Ko nas tera da registrujemo tri auta? Ko nas tera da zimi idemo u kratkim rukavima po kući? Ko nam je pokupovao mobilne? Zašto moramo da imamo total tv, internet, fiksni? To je naš izbor.

Činjenica je da sve to izgleda da i nisu neke cifre, ali možemo da gledamo rts za dž, da nemamo svako mobilni, da ne dangubimo na internetu, da imamo samo jedan auto. Onda bi troškovi bili daleko manji. Da ne pričam o tome što bi mm mogao da ostavi cigarete, jer se em truje, em daje silne pare za trovanje.

DakleM, nije za rupu, jer arčimo struju, mobilne, internet, benzin, cigarete...svesno. :)

moram da se upisem ovde - na casu sa osmacima danas me pita jedna od klinki da izadjem sa njom u hodnik na minut. vidim sva je bleda, izadjem naravno - kaze mi da misli da je trudna i rasplace se.
posaljem je kod medicnske sestre da uradi test i cekamo je svi da dodje. mrtva tisina, smirili se svi u onom jezivom odeljenju koje imam. kad se vratila, siva je bila a ne bleda.
zao mi je, nema jos ni 15 godina a nisam znala sta da joj kazem u tom momentu i krivo mi je, pustila sam je tako da ide kuci.
i sad razmisljam sta cu da joj kazem kad je budem videla u petak, a moram nesto - meni se obratila danas.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back