Rupa II

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
ja sam se rastuzila jer me je sat vremena u setnji pratio pas koji kad vidi da sedim na klupi,dotrci i sedne mi u krilo.
prljav,mastan,a drag...
sad nas je dopratio do kuce,pokusava da udje u ulaz
ja mu iznela salamice i vode,on to ni ne gleda,samo gleda kako da se uvuce zajedno samnom u zgradu

....isla od jutros da zavrsim neke obaveze koje su bile neodlozne, i tri puta za malo
da se skljokam...jel moguce da sam toliko iscrpljena i slaba :(

...e, da ja bih da odem odavde sto dalje, i sto pre..i ne moram nikad vise da se vratim,
niceg mi ne bi bilo zao...ustvari sve mi je vise svejedno...ovo je zemlja koja ne voli svoje
gradjanstvo, zasto bih onda ja volela ovu zemlju???..fala lepo, svima prema zasluzi...:evil:

...ja sve racune placam na vreme...i tako sam bila mirna...onda mi dosao jedan racun za fixni od koga mi se "malo"
zavrtelo u glavi..i eno ga stoji i ceka da bude placen...i strasno me nervira i pitam se kako toliki racun kad sam se to
zanela kad bas vodim racuna o takvim stvarima....i tako, gleda on mene, gledam ja njega i znam da moram, a niti
znam od cega cu, ni kako cu.....pih...od tad slusalicu uzimam u ruke samo ako zvoni telefon:mrgreen:

tome kraja posle nema... plati sta kosta i mirna glava

...ja sve racune placam na vreme...i tako sam bila mirna...onda mi dosao jedan racun za fixni od koga mi se "malo"
zavrtelo u glavi..i eno ga stoji i ceka da bude placen...i strasno me nervira i pitam se kako toliki racun kad sam se to
zanela kad bas vodim racuna o takvim stvarima....i tako, gleda on mene, gledam ja njega i znam da moram, a niti
znam od cega cu, ni kako cu.....pih...od tad slusalicu uzimam u ruke samo ako zvoni telefon:mrgreen:

Kako bre uspevate da sve plaćate na vreme, od svojih plata, ajde, ja naivna ? :lol:

Kako bre uspevate da sve plaćate na vreme, od svojih plata, ajde, ja naivna ? :lol:

...ja nemam velike troskove na mesecnom nivou....infostan 626 dinara, kablovska 995, fixni 1470, internet 1311...e jos cekam
struju...prva tri sam platila, kad dodje struje platicu i nju i internet.....sve platim do navedenog datuma i ostvarim popuste koji
se dobijaju na to....ovo su racuni za predhodni mesec....onaj jedan cuti tamo do ko zna kad...ali daleko bilo da se svi skupljaju
mesecima i nagomilavaju...pa tacno bih mogla da se obesim....

...ja nemam velike troskove na mesecnom nivou....infostan 626 dinara, kablovska 995, fixni 1470, internet 1311...e jos cekam
struju...prva tri sam platila, kad dodje struje platicu i nju i internet.....sve platim do navedenog datuma i ostvarim popuste koji
se dobijaju na to....ovo su racuni za predhodni mesec....onaj jedan cuti tamo do ko zna kad...ali daleko bilo da se svi skupljaju
mesecima i nagomilavaju...pa tacno bih mogla da se obesim....

Koje popuste?

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back