smokva
Legenda
- Poruka
- 61.227
Ma imala neku hirusku intervenciju na vilici, a u narednom periodu jos tri. A godinama ni jedan pokvaren zub.![]()
e muke
nadam se da ce uskoro da ti bude boljeDonji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ma imala neku hirusku intervenciju na vilici, a u narednom periodu jos tri. A godinama ni jedan pokvaren zub.![]()
nadam se da ce uskoro da ti bude bolje

... meni za struju, al me boli uvo, ovog meseca sam platila vodu![]()

za struju nisam otvorila, prepusticu muzu... da podelimo i stres![]()
tome kraja posle nema... plati sta kosta i mirna glava... plaćaj to naizmenično, dušmanima malo zavrni slavinu.

tome kraja posle nema... plati sta kosta i mirna glava
...ja sve racune placam na vreme...i tako sam bila mirna...onda mi dosao jedan racun za fixni od koga mi se "malo"
zavrtelo u glavi..i eno ga stoji i ceka da bude placen...i strasno me nervira i pitam se kako toliki racun kad sam se to
zanela kad bas vodim racuna o takvim stvarima....i tako, gleda on mene, gledam ja njega i znam da moram, a niti
znam od cega cu, ni kako cu.....pih...od tad slusalicu uzimam u ruke samo ako zvoni telefon![]()

Kako bre uspevate da sve plaćate na vreme, od svojih plata, ajde, ja naivna ?![]()

a jos ni ne radim![]()
smanji troškove snajka i sve je ok![]()
Kako bre uspevate da sve plaćate na vreme, od svojih plata, ajde, ja naivna ?![]()
Odakle? Imate penzionere, ? Muž zarađuje za troje ili četvoro, danas je gadno ...

...ja nemam velike troskove na mesecnom nivou....infostan 626 dinara, kablovska 995, fixni 1470, internet 1311...e jos cekam
struju...prva tri sam platila, kad dodje struje platicu i nju i internet.....sve platim do navedenog datuma i ostvarim popuste koji
se dobijaju na to....ovo su racuni za predhodni mesec....onaj jedan cuti tamo do ko zna kad...ali daleko bilo da se svi skupljaju
mesecima i nagomilavaju...pa tacno bih mogla da se obesim....
da, samo muz... prvo racuni pa onda sve ostalo, plus kreda za stan... nista me ne pitaj![]()