Rupa II

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
ma zezam se,nije jos pocelo.al se bojim toga,uzasto
toga i da cu postati depresivna i nervozna
moja baka zbog toga zavrsila u bolnici,malo joj davali neke lekice raznih boja

...obicno se tad pokazu geni majke tako su bar meni rekli...i ja sam prosla bas kao
moja mama...mucno...u sred zime kad ceo svet gleda sto vise da se obuce ja se skinem
u bretele i lepo mi:mrgreen:...a mislim da ima puno i toga kako to prihvatis...:ok:
...cega se ustvari plasis?

...obicno se tad pokazu geni majke tako su bar meni rekli...i ja sam prosla bas kao
moja mama...mucno...u sred zime kad ceo svet gleda sto vise da se obuce ja se skinem
u bretele i lepo mi:mrgreen:...a mislim da ima puno i toga kako to prihvatis...:ok:
...cega se ustvari plasis?

to je bila tatina mama.a moja mama se skidala u brus za vreme rucka i to pred mojim muzem,tada mi je bio decko,majke mi.totalno ludilo :lol:
pa bojim se da cu postati nesnosna i sebi i drugima.da ce nestati ovo zadovoljstvo zivotom.jos kao tinejdzerka sam procitala knjigu tihi prelaz i koliko su hormoni koji se uzimaju u menopauzi opasni.sa jedne strane te stite,sa druge mogu da naprave haos.jos tada sam odlucila da ih sigurno necu uzimati.bolje da sam luda,nego da zapatim rak

to je bila tatina mama.a moja mama se skidala u brus za vreme rucka i to pred mojim muzem,tada mi je bio decko,majke mi.totalno ludilo :lol:
pa bojim se da cu postati nesnosna i sebi i drugima.da ce nestati ovo zadovoljstvo zivotom.jos kao tinejdzerka sam procitala knjigu tihi prelaz i koliko su hormoni koji se uzimaju u menopauzi opasni.sa jedne strane te stite,sa druge mogu da naprave haos.jos tada sam odlucila da ih sigurno necu uzimati.bolje da sam luda,nego da zapatim rak

...axxaxaxa...za malo da sam kao tvoja mama...kad naleti vrucina, temperatura tela se poveca za cak 12-14 setepeni..tako pise u knjigama koje sam ja citala,
zamagle se naocare....grozno je..ali se i nekako navikne, na to, sazivi se i ceka da prodje....ni ja nisam nikad bila za bilo kakve hormone, u startu sam rekla da
necu i to je to..vise mi nisu ni nudili...a jesam li luda......pa moguce:lol:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back