Poslednja Igra Leptira
Veoma poznat
- Poruka
- 14.117
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
.e bas bzvz..
..ne znam nisam ih jos uvek nosila kod obucara, a moracu, radi se o otvoru za prste, ali je nekako uzak i sece me preko prsta toliko da mi dodje da placem kad
ih obujem, pa ih ni ne obuvam....![]()
ima da se kupi sprej koji se zove strech, ima u prodavnicama office shoes, naprskaš ga u cipelu, napravi se pena i obuješ cipelu sa sve tom penom i hodaš i ona se raširi taman prema nozi...ako ne uspe odjednom, probaš više puta...
ja sam tako nekoliko pari spasla i sad su mi dobre, preudobne...
probajte, meni radilo....

Ja sam CEO dan provela sedeci na kaucu! CEO DAN
da li je to normalno...a koliko mi se cini i sutra cu!

ja sam budala na n-ti stepen
A ja citam na "kur..".i
Treba da stavim cvikere, treba da stavim cvikere, treba...
- - - - - - - - - -
Kada ti neko izvaci n-ti koren, bices opet ista.

Nije tuga, to je postalo pravilo....tuga je kad te ljudi vise cene sto im se manje dajes...
ima da se kupi sprej koji se zove strech, ima u prodavnicama office shoes, naprskaš ga u cipelu, napravi se pena i obuješ cipelu sa sve tom penom i hodaš i ona se raširi taman prema nozi...ako ne uspe odjednom, probaš više puta...

E baš ću da probam. A je l može da se naprska u određenom delu koji žulja, mene ubi onaj deo iznad pete, uvek bude odran i na početku leta su mi noge u ranama![]()

)))E baš ću da probam. A je l može da se naprska u određenom delu koji žulja, mene ubi onaj deo iznad pete, uvek bude odran i na početku leta su mi noge u ranama![]()

E baš ću da probam. A je l može da se naprska u određenom delu koji žulja, mene ubi onaj deo iznad pete, uvek bude odran i na početku leta su mi noge u ranama![]()
A ja citam na "kur..".
Sto je babi milo - to joj se i ...
- - - - - - - - - -