Rupa II

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
.e bas bzvz..

..ne znam nisam ih jos uvek nosila kod obucara, a moracu, radi se o otvoru za prste, ali je nekako uzak i sece me preko prsta toliko da mi dodje da placem kad
ih obujem, pa ih ni ne obuvam....:(

ima da se kupi sprej koji se zove strech, ima u prodavnicama office shoes, naprskaš ga u cipelu, napravi se pena i obuješ cipelu sa sve tom penom i hodaš i ona se raširi taman prema nozi...ako ne uspe odjednom, probaš više puta...
ja sam tako nekoliko pari spasla i sad su mi dobre, preudobne...
probajte, meni radilo....

ima da se kupi sprej koji se zove strech, ima u prodavnicama office shoes, naprskaš ga u cipelu, napravi se pena i obuješ cipelu sa sve tom penom i hodaš i ona se raširi taman prema nozi...ako ne uspe odjednom, probaš više puta...

boko nadam se da si me spasila
ja imam usko stopalo ali me ipak sve nazulja,moram jako da pazim kod kupovine obuce,koliko sam toga pobacala,poklonila jer nece pa nece
sipala mleko u cipele,omeksivas,nosila u pamucnim carapama po kuci,m ne vredi
sad cemo da probamo i to cudo,ako ima ovde u belgiji :think:

....hvala Boko probacu...

E baš ću da probam. A je l može da se naprska u određenom delu koji žulja, mene ubi onaj deo iznad pete, uvek bude odran i na početku leta su mi noge u ranama:(

E baš ću da probam. A je l može da se naprska u određenom delu koji žulja, mene ubi onaj deo iznad pete, uvek bude odran i na početku leta su mi noge u ranama:(

a imas i kucnu varijantu, namazes petu cipele kremom ili omeksivacem za ves (iznutra, razume se) a onda pozajmis od muza/decka debele termo carape, pa obujes cipeline i dan-dva ih setas po stanu... tako se na brzinu razgaze
a imas i one silikonske jastucice za obucu dr sholl, compeed... koji nisu bas jeftini

Boli me glavaaaa :rida:
bemti vreme, bemti nizak pritisak :roll:

E bre, kako si ....dvolicna :roll:
slazes se sa mnom kada se pobunim sto to neko radi
a gle sad.... ti isto to radis... pa ko je tu lud majkumu :roll:

Mrzim da cekam.... mrzim :evil:
narocito ako je nesto toliko jednostavno u pitanju....

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back