Rupa II

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
neviđeni sam debil danas:confused:
krenem da zakuvam kafu , otvaram ormarić da izvadim šećer i vidim jednu šolju iz kompleta nekog kako stoji van mesta gde stoje te šoljice
pomislim garant ju je mama tu stavila juče kad su bili i još stoji naopako položeno od načina kako ja ređam šoljice
bez razmišljanja je okrećem i stavljam na mesto kad ono...
JA sam je pre 2 sata stavila tu pored šećera jer je i ona prepuna šećera u koji sma umakala jagode
:dash: :dash: :dash:
prosu se sav šećer po podu, radnom delu, posuđu u ormariću, još imam neke buškaste sunđeraste podmetače:neutral:
a malo pre sam usisala:dash:

sredim nered koji sam napravila, pomislim kako imam 2 vrste kolača i tortu u frižideru i stomak koji raste:evil:
i odsečem parče torte:roll:
nosim prepunu šolju kafe, bezbedno je stigla do stola, lagano je spuštam na stooo
i naravno prosipaaaaaaaaaam:dash:
i to onako taman dovoljno da se prelije sa stola na tepih

sad ću da jedem tortu i da plačem
koji mi je andrak:rida:

- - - - - - - - - -

neću da jedem tortu:evil:

Poslednja izmena:
moje zensko dete trazi haljinu za maturu
i nema sanse da je nadje
nece nikakve sljokice a opet da ne bude svakodnevna
hoce obicnu, tesnu i kratku
da nije id satena, viskoze, poliestera u svega ostalog
mislim da nijedan jedini materijal joj ne odgovara
mala matura se blizi
a njoj nista ne valja.....

neviđeni sam debil danas:confused:
krenem da zakuvam kafu , otvaram ormarić da izvadim šećer i vidim jednu šolju iz kompleta nekog kako stoji van mesta gde stoje te šoljice
pomislim garant ju je mama tu stavila juče kad su bili i još stoji naopako položeno od načina kako ja ređam šoljice
bez razmišljanja je okrećem i stavljam na mesto kad ono...
JA sam je pre 2 sata stavila tu pored šećera jer je i ona prepuna šećera u koji sma umakala jagode
:dash: :dash: :dash:
prosu se sav šećer po podu, radnom delu, posuđu u ormariću, još imam neke buškaste sunđeraste podmetače:neutral:
a malo pre sam usisala:dash:

sredim nered koji sam napravila, pomislim kako imam 2 vrste kolača i tortu u frižideru i stomak koji raste:evil:
i odsečem parče torte:roll:
nosim prepunu šolju kafe, bezbedno je stigla do stola, lagano je spuštam na stooo
i naravno prosipaaaaaaaaaam:dash:
i to onako taman dovoljno da se prelije sa stola na tepih

sad ću da jedem tortu i da plačem
koji mi je andrak:rida:

- - - - - - - - - -

neću da jedem tortu:evil:

poslednja rečenica je vrh (klimaks - književni termin) :rotf:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back