Rupa II

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nasprejisala sam LM tox po kući jer su počeli da se nastanjuju pauci po ćoškovima, sad toliko smrdi i vrti mi se u glavi da moram da izađem da radim nešto u dvorištu, a to znači da neće biti ručka, jer kad krenem da čupkam travu i korov, nemogu da stanem.

Nasprejisala sam LM tox po kući jer su počeli da se nastanjuju pauci po ćoškovima, sad toliko smrdi i vrti mi se u glavi da moram da izađem da radim nešto u dvorištu, a to znači da neće biti ručka, jer kad krenem da čupkam travu i korov, nemogu da stanem.

pa sad im je vreme
mislis da ako nasprskas sprej nece da se nastanjuju?
pa naci ce neki drugi zgodan kutak
usisivac rulz! :lol:

pa sad im je vreme
mislis da ako nasprskas sprej nece da se nastanjuju?
pa naci ce neki drugi zgodan kutak
usisivac rulz! :lol:
Neće, sa ovim je provereno, ali mora biti za gmižuće, onaj crveni, pošpricaš i nema ih barem mesec dana, ni paukova, ni mrava, ni moljaca. Ni muve neće da uleću u sobe prvih nedelju dana.
Evo, već se malo izvetrilo pa dođoh da radim po kući, ladno bre napolju, duva vetar.

Neće, sa ovim je provereno, ali mora biti za gmižuće, onaj crveni, pošpricaš i nema ih barem mesec dana, ni paukova, ni mrava, ni moljaca. Ni muve neće da uleću u sobe prvih nedelju dana.
Evo, već se malo izvetrilo pa dođoh da radim po kući, ladno bre napolju, duva vetar.

ja otvorila spoljna vrata,sve prozore. pustila dzukce napolje i glumim leto..smrla sam se ko khm..
sad treba da idem kod kiroprakticara i razmisljam da obucem perjanu jaknu :lol:

...redovan servis ili generalka...?:lol:

ma ona tetiva
a sve se mislim da ce da bude generalka
ebomepatak kad nisam otisla na vreme..sad me boli i ahilova tetiva i rucni zglob sa iste strane
sve se nesto mislim da sam shebala ipak ishiadicus sa unosenjem i iznosenjem dukaca iz gepeka 4x dnevno pa puta dana :rida:

i dalje ne mogu da verujem kako si se tako razbio ko picqa, mogo si vrat da slomis i da se udavis, i posle kao hihihi pa nisam znao da smo se priblizili plicaku :evil: dilejo, kolko si me iznerviro, dodje mi da te ubodem prstom u tu drugu glavu sto ti raste na prvoj glavi :evil:

Da se nosite u peršun, neandertalci, niste za bolje od sojenice i ovaca. Prvo mi umirišete dušu vikendom od ranog jutra dinstajući luk i praveći podvarke, sarme, sataraše i šat god vam se jede, pa niste čuli za otvaranje prozora i aspirator? Ne služe ulazna vrata za luftaciju kuhinjskih miomirisa već prozori. Ne propuštate ni jednu Grand paradu, noću gledate Farmu i to sve sa odvrnutim tonom do maksimuma a sad ste prosuli kiseo kupus u kanalizaciju pa moj stan bazdi na vaše spalčine, i seljacizam. A dičite se da ste građani vajni, a stoka u štali je kulturnija i mirišljavija od vas.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back