Dragisha
Legenda
- Poruka
- 50.759
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

Ej, bre, da me preslišava i da insistira... pa mamu ti bezobraznu breeeee 
Sad mi malo zafalilo da g-dju iz stratedžik marketinga oteram u ...
Zove, kaže ko je i u čije ime zove, sprovodee anketu o štampi i pita da li ima u kući neko muško od 30 do neznamkoliko godina. Rekoh - ima, ali nismo zainteresovani za ankete, hvala vam.
Tek će ona - a da li ja ipak mogu da razgovaram sa nekim muškim od 30 do neznamkoliko godina, pa da mi on to kaže?
Skoro da sam se razdrala u slušalicu - dovidjenja, prijatno!!!
I prekinula joj vezu.
Ebte, da se ja njoj u mojoj kući pravdam da li smo ili nismo raspoloženi za ankete kojekakve!!!Ej, bre, da me preslišava i da insistira... pa mamu ti bezobraznu breeeee
Da me zove na MOJ fiksni telefon i da se tako ponaša!!!
KO njima uopšte daje pravo da uznemiravaju ljude kod kuće, na fiksni telefon? Ebo ih stratedžik marketing, stvarno su preterali propisno.
"Ju no pot, ju no pot, ju no pot,..." ili kako se vec kaze/pise. I jos se ljute sto ja njih ne razumemPobogu, pa vi zivite u Srbiji, ne ja u Madjarskoj! Osnovno ste bar mogli nauciti
![]()

Nemoj tako, sestro, ne traže ti pare, a zbog jedne tvoje informacije, oni mogu da ostvare zaradu. Za anketare imam razumevanje.
Mene više ljute ovi što hoće nešto da mi prodaju. Uz sve nude besplatnu večeru. To je vređanje sagovornikove inteligencije. Najčešće im kažem : "Mi smo seljaci, mi nemamo pare" i oni olade. Inače bi se u suprotnom sa mnom ubeđivali preko telefona čitav bogovetni dan.

Pa zbog toga imaju pravo tako da se ponašaju? Hajde, zamisli sebe, javiš se na telefon, ljubazno kažeš da niste zainteresovani i čuješ - da li ja ipak mogu da dobijem tog muškarca starog od-do, pa da mi on to kaže
Pa, čekaj malo, jesam li ja kreten, jesam li dete? I odakle joj pravo da se tako ponaša?
Osim toga, kako mogu tako da zovu ljude na fiksni, niti znaju da li je ko bolestan, da li im se desilo nešto i slično. Moju su mamu zvali neki anketari dan nakon sahrane mog tate. Isto su tako insistirali da do kraja kažu šta imaju, iako ih je ona prekinula dva-tri puta. Na kraju ona nije bila tako fina kao ja, rekla im je ponešto. A posle se isplakala kao kiša, ionako se osećala jezivo, još da je u toj situaciji neko tako verbalno maltretira u rodjenoj kući.
Pa, bezobrazno je, bre. Ako im već lepo kažeš da te ne zanima, šta ima više da insistiraju, da li zaista misle da će izazvati bilo kakvu drugu reakciju osim besa i ljutnje?

Dobro de, naletela si na neke navalentne.
Ipak, anketari, po mom mišljenju, pošteno zarađuju novac, za razliku od mnogih.
U ovoj bednoj državi svaki pošten rad mi nije za osudu.

Zapravo, oni su naleteli na mene, ja niti sam koga zvala, niti koga tražila
Ne kažem ja da oni nepošteno zaradjuju, ali se ipak pitam da li je u redu tako uznemiravati ljude u njihovom domu![]()

Naravno da nije u redu, oni to znaju dobro, ali nisu krivi ti sto zovu, to su obicno ljudi koji su taj posao prihvatili iz ocajanja jer drugog nema, nego oni koji ta zvanja organizuju i lupaju ih po usima sto nisu zvali vise i sto nemaju rezultate
Sa svakim ko tako zove ja budem ljubazan, jer znam da ne zove sto voli, nego sto mora
E sad, ako me bas nagazi u danu kad mi nije ni do cega....sta da mu radim

), pozdrave i gotovo. Ali ovo danas, i onaj slučaj od pre mesec i koji dan - bezobrazluk. Čist bezobrazluk. Kontam ja da je njima to posao, da od toga žive, ali ja nisam dužna da trpim. I ja od nečeg živim, pa niko okolo to ne trpi.O brate, da se toliko iznerviras zbog ebenog telefonskog poziva
pa nisu ti zivot upropastili njime
ali dobro, rauzmem...nagaze te u pogresnom momentu, jos su neljubazni i eto

oni krse zakon o zastiti potrosaca ako pokusavaju prodati nesto telefonom
u drugim slucajevima uznemiravaju, cime isto krse zakon

Ali uvek zovu iza 15h, do jedno 17h, da ne pricam vikendom...
I najvise me nervira kada traze caleta (na njega je registrovan tel. prikljucak), pa kada im trazim da mi kazu sta im treba - onda nastaje cirkus...![]()