Bad_Wolf
Elita
- Poruka
- 21.926
a ti volfice nisi prošla regrutaciju a?
6x odrasti, vreme ti je.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
a ti volfice nisi prošla regrutaciju a?
šta ja, ja prošo... u vojsci bio, šeset trećoj
samo maji sam bio kad su bili ratovi pa nisam aktivno učestvovo
svi ovi što su za vreme rata sedeli s babetinama po skloništima ili se tukli sa istim babetinama po redovima za kilo mleka su po meni - babetine
Hiljade su bile na ratistima, prosli tamo nezamislive stvari, pa ipak nisu nikoga ubili, niti su pukli. Ne verujem da to ima ikakve veze sa ratistem
Ali ko ce znati, mozak je tamni vilajet, covek je imao neku bolest koja je tinjala i ovo je jedna za mene nezamisliva erupcija takve bolesti![]()
Kako me tvoj post asocira na poslednji pasus u romanu "Kad su cvetale tikve", da izbije jedan mali rat itd, itd. A ličiš i na glavnog junaka.
Ne mora tako da bude pile
Ne mora uopste
Ima dosta primera ljudi za koje pre nekog zlocina skoro niko ne bi pretpostavio da im nesto fali i da su sposobni za takve ludosti
Ne pise svakome na celu da je lud, a ima mnogo ljudi cudnog karaktera iliponasanja, cesto verbalno agresivnih, koji nisu opasni i nikad nikoga ne ubiju ili napadnu
Ne mora tako da bude pile
Ne mora uopste
Ima dosta primera ljudi za koje pre nekog zlocina skoro niko ne bi pretpostavio da im nesto fali i da su sposobni za takve ludosti
Ne pise svakome na celu da je lud, a ima mnogo ljudi cudnog karaktera iliponasanja, cesto verbalno agresivnih, koji nisu opasni i nikad nikoga ne ubiju ili napadnu
Verovatno ima no postoje i predispozicije, neuroza ne eskalira odjednom u ludilo i ova prica da se probudio lud ne pije vode
Joj bre Stronci, pa ne možeš mi reći da ne bi skontao da ti nešto nije u redu sa bračnim drugom, bratom, sestrom, majkom, ocem. Razumem da ne primetiš da komšiji nisu sve daske na broju ali pordica deli prostor i šerpu, valjda znaju jedni druge u dušu. Ili grešim? Po toj logici ispada da su sve one žene koje su bile u braku sa nekim ko je pedofil/silovatelj i tvrdile da nisu to skontale govorile istinu.
Joj bre Stronci, pa ne možeš mi reći da ne bi skontao da ti nešto nije u redu sa bračnim drugom, bratom, sestrom, majkom, ocem. Razumem da ne primetiš da komšiji nisu sve daske na broju ali pordica deli prostor i šerpu, valjda znaju jedni druge u dušu. Ili grešim? Po toj logici ispada da su sve one žene koje su bile u braku sa nekim ko je pedofil/silovatelj i tvrdile da nisu to skontale govorile istinu.
Psihoza pak eskalira i to moze biti brzo i burno.
Mozda se pre pet dana probudio sa psihozom, imajuci sumanute ideje da mu ti rodjaci svi rade o glavi...ili da su djavoli.....ili vanzemaljci....ili da su zivi mrtvaci...ili ko zna kakvu sumanutu misao je mogao da ima.
Cutao i gledao, zaista verovao da ne sme da otkrije kako je "provalio" sta mu spremaju...... svakim danom imao sve vise "dokaza" da bi par dana kasnije eksplodirao i pobio ih. Kod psihoza osoba retko ima uvid koliko su njene ideje sumanute i pogresne
...meni ovako stalno, samo sto mi puls ide cak preko 100...nista strasno navikne se organizam na sve...

Psihoza pak eskalira i to moze biti brzo i burno.
Mozda se pre pet dana probudio sa psihozom, imajuci sumanute ideje da mu ti rodjaci svi rade o glavi...ili da su djavoli.....ili vanzemaljci....ili da su zivi mrtvaci...ili ko zna kakvu sumanutu misao je mogao da ima.
Cutao i gledao, zaista verovao da ne sme da otkrije kako je "provalio" sta mu spremaju...... svakim danom imao sve vise "dokaza" da bi par dana kasnije eksplodirao i pobio ih. Kod psihoza osoba retko ima uvid koliko su njene ideje sumanute i pogresne
I kako vezati tvoj post za mirnog i pravednog tatu i komsiju? Znaci ma koliko bila brza transformacija nemoguce je da je juce bio najdivniji tata a jutros monstrum koji ubija dete od dve godine
Umorih se radeći nista
Obicno bude jos nizi

E yebiga
Ja pricam kako se jedna tako teska bolest moze razviti naglo i burno bez nekog posebnog upozorenja
Kod nekih bi se videlo, nekom bi rekli, bili bi agresivni, optuzivali bi okolinu, jednostavno, sumanutost njihovi ideja i ponasanja bi izasla na videlo i to bi ljudi primetili
Kod drugih to cuti ispod povrsine....oni npr veruju da to sto su "otkrili" nikome ne smeju da kazu i tiho, iza scene spremaju neki bolesni plan kako da se zastite ili suprotstave necemu sto su umislili
I onda imamo ovo
Ja razumem da se neki od vas previse plase toga i stalno zele nove i nove dokaze da se takve stari vide mnogo unapred, ali.....ne bude uvek tako
E yebiga
Ja pricam kako se jedna tako teska bolest moze razviti naglo i burno bez nekog posebnog upozorenja
Kod nekih bi se videlo, nekom bi rekli, bili bi agresivni, optuzivali bi okolinu, jednostavno, sumanutost njihovi ideja i ponasanja bi izasla na videlo i to bi ljudi primetili
Kod drugih to cuti ispod povrsine....oni npr veruju da to sto su "otkrili" nikome ne smeju da kazu i tiho, iza scene spremaju neki bolesni plan kako da se zastite ili suprotstave necemu sto su umislili
I onda imamo ovo
Ja razumem da se neki od vas previse plase toga i stalno zele nove i nove dokaze da se takve stari vide mnogo unapred, ali.....ne bude uvek tako
Ne bre, ne razumes, ja samo kazem da je u vecini slucajeva Pile u pravu da cl. porodice kriju ili ulepsavaju. Cuj, ja zivim s tobom u kuci 30 godina i ti imas plan, fix ideju, problem koji se mora nagomilavati i razradjivati i ja ne primetim da se cudno ponasas, makar toliko? Tesko