Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ljudi umiru od gladi bez posla, to je veća tragedija, pa se niko nije potresao.
Ne bre, ne razumes, ja samo kazem da je u vecini slucajeva Pile u pravu da cl. porodice kriju ili ulepsavaju. Cuj, ja zivim s tobom u kuci 30 godina i ti imas plan, fix ideju, problem koji se mora nagomilavati i razradjivati i ja ne primetim da se cudno ponasas, makar toliko? Tesko

Sa druge strane koliko slučajeva znaš da roditelji ne skontaju da im se dete drogira, da im je ćerka pre par sati imala abortus, da ih bračni partner vara? Stronci je u pravu, želim da verujem da se ovako teške psihičke bolesti vide i da se mogu sprečiti/lečiti. Valjda je tako lakše nego verovati da komšija kojeg poznaješ 30 godina može jedne noći da te siluje ili prereže ti grkljan.
U pravu si, u vecini slucajeva ima znakova upozorenja da nesto ozbiljno nije u redu i tesko je moguce da ukucani ne primete tako nesto. Mozda je i ovde tako bilo, ne tvrdim.
Samo kazem da ima i drugih slucajeva, onih opasnijih, pretezno paranoidnih psihoza, gde osoba ima imperativ da niko ne primeti da je ona nesto "primetila" i da niko ne posumnja da ona "zna" ili "vidi" to sto toboze zna ili vidi.
Pa se stoga ne bih zatrcavao u razapinjanju na krst porodice koja je i onako otisla bogu na istinu![]()
nije ok sav teret prebaciti na porodicu ...
koju porodicu kad ih je sve pobio?
Ostale su valjda dve ćerke.
koju porodicu kad ih je sve pobio?
Ostale su valjda dve ćerke.
U pravu si, u vecini slucajeva ima znakova upozorenja da nesto ozbiljno nije u redu i tesko je moguce da ukucani ne primete tako nesto. Mozda je i ovde tako bilo, ne tvrdim.
Samo kazem da ima i drugih slucajeva, onih opasnijih, pretezno paranoidnih psihoza, gde osoba ima imperativ da niko ne primeti da je ona nesto "primetila" i da niko ne posumnja da ona "zna" ili "vidi" to sto toboze zna ili vidi.
Pa se stoga ne bih zatrcavao u razapinjanju na krst porodice koja je i onako otisla bogu na istinu![]()
i one su sokirane, da su sumnjale da bi digao ruku na nekoga, majku pogotovo- sigurna sam da bi reagovale ranije ...

Koliko sam ja razumeo vest neko im je vec u porodici ranije izvrsio samoubistvo a jedna od cerki koja ga brani i hvali ne zivi s njim? De molim te ispravi me jer ljudi pisu svakakve dezinformacije![]()
u dosta slucajeva, kada majka ne pomisli da bi suprug mogao nesto uciniti, deca koja su bila izolovana iz porodicnog doma reaguju ....
vide nesto, osete .... ako vide i osete!
suicid u porodici nista ne znaci, Odri Hepbern ima suicid ....
Pa ne znam bas, da sam ja zakonodavac porodice kojima su clanovi izvrsili suicid nikada ne bi mogle imati dozvolu za legalno posedovanje oruzja. Sad sam otisao i na krivicu sistema

joooj, kada bi se to moglo tako lako spreciti
nije pokazatelj suicid u porodici, nego struktura licnosti pocinioca ....
koji apsolutno ne mora poticati iz patoloske pozadine